Azért szerintem túlzásokba nem kellene esni... De kinek a pap kinek a papné...
Ne kérj bocsánatot,mert falnivaló a lány!!!
(Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már láttátok akkor bocss. Nekem megtetszett.

Ne haragúdj,de ez 2 kép szerintem kamu. Semmiképp sem magyar a hölgy. Nekem van róla egy csomó képem és ott nem volt kitakarva az arca. Az alábbi képek nekem már rég megvannak és ott publikus az arc. Itt most miért lett kitakarva??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 22:26

Na, az előbb nem sikerült "K" fórumozónk korábbi képét feltöltenem, talán most sikerül:

"Hü, dejó vagy!" Mr. Furkó (Mr. Slave - SP) :)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 07. vasárnap 22:26

Na, az előbb nem sikerült "K" fórumozónk korábbi képét feltöltenem, talán most sikerül:

Sikerült egy itteni fórumozó kollegináról megszerezni egy régebbi képét, fel is teszem gyorsan (azóta csak kerekebb lett). A nevét nem árulhatom el, de aki olvasgatja a fórumot, tudja, kire gondolok:

Bizony hogy szeretjük őket!!!
Csak már jó lenne találni végre egy olyan lányt aki hagyná hogy órákon át csak kényeztessem....

Csak már jó lenne találni végre egy olyan lányt aki hagyná hogy órákon át csak kényeztessem....

Akkor éljél te is!!!!!!!!!!!!!!
De hidd el,hogy nem vagyok egyedül,mármint az ízlésemmel. Nagyon sokan szeretjük a telt lányokat! Van okod az örömre! Van egyébiránt barátod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 23:07

Törölt felhasználó (33028)

én mint húsos lány, veled vagyok!!!! :o)
én mint húsos lány, veled vagyok!!!! :o)
Ma is igyekeztem masszív képeket összegyújteni masszsív nőkről! Éljenek a húsos csajok! Ki van velem?