Én inkább a vékony csinos csajokat szeretem, de embere válogatja.
Sok haverom szereti a kicsit teltebb csajokat!
Sok haverom szereti a kicsit teltebb csajokat!
gyors anyagcsere lehet az oka! de nem kérdezek rá, hogy naponta hányszor szoktál trónolni!
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 12:29
(Ez egy válasz mari18 üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok nekem semi bajom nincs az ilyen lényokkal mert ha bele gondolok hogy, akár én is lehetnénk ilyen de én akér mennyit eszek soha nem hizok el és villágra hoztam 3
gy
és még is csak 53 kilo vagyok de nyáron még vékonyabb vagyok de nem tudom miért valaki meg tudja mondani miért
alf
er alf
ek alf
et
sajnos én sem tudom megmondani, de vannak az életben olyan kérdések, amikre sose kapunk választ, mari...sajnos elég sok
2007. 02. 11. vasárnap 12:29
sziasztok nekem semi bajom nincs az ilyen lényokkal mert ha bele gondolok hogy, akár én is lehetnénk ilyen de én akér mennyit eszek soha nem hizok el és villágra hoztam 3
gy
és még is csak 53 kilo vagyok de nyáron még vékonyabb vagyok de nem tudom miért valaki meg tudja mondani miért
alf
er alf
ek alf
et
gy
alf
er alf
ek alf
et
Ez a bőrszerkós csaj nálam etalon kategória!!!
Örömmel látom, hogy szabadidődet mind kellemesebb elfoglaltságokkal töltöd el! :)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 02. 08. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

fatgirlsfriend

fishbed21
Hanna H