Ez szuper!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz marlboro man üzenetére (2007. 02. 23. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Istennő,ennyi háj kell egy nőre,a gizdákon nincs mit fogni.Nagyon megbasznám!
(Ez egy válasz marlboro man üzenetére (2007. 02. 23. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Krapu is szereti őket nagyon...
Csak ne wilkinson legyen a nyelvük helyén...
Csak ne wilkinson legyen a nyelvük helyén...

Engem személy szerint undorit de jobb nem lessz ....ezért egy undorral teli kapcsolat vár rám:-))
Sziasztok! nekem személy szerint sokkal jobban tetszenek azok a lányok akiken van mit fogni!!
Joo persze mindennek van határa!!!
De azért joo ha egy csajon van egy kevés felesleg!!
Szerintem:):)
Joo persze mindennek van határa!!!
De azért joo ha egy csajon van egy kevés felesleg!!
Szerintem:):)
Kedves Tibor25! Itt pusztuljak el,de nem értem. Kifejtetnéd bővebben,hogy miről is akartál beszélni?
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 06:59

Engem személy szerint undorit de jobb nem lessz ....ezért egy undorral teli kapcsolat vár rám:-))
Szarul hangzik az biztos.
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 06:59

Arról hogy ezek a nők elég könnyen kaphatók tehát ebből a szempontból egy kövér nő jó választás.
Ha az igényességnél tartunk, akkor egy kövér ember izzad, szuszog, nem kap levegőt, beteges, koros, de sokat mosolyog... stb. Maga az elhízás is, egy orvosilag is beteges dolog állapot.
És ez minek köszönhető?
Lusta, mint a disznó....(talán ez a közmondás nem véletlenJ)..Valakinek az igénytelenség a lustaság bejön lelke rajta......én a zsírt meg hagyom a kenyérre, hm . De asszonyon váló okJ)
Ha az igényességnél tartunk, akkor egy kövér ember izzad, szuszog, nem kap levegőt, beteges, koros, de sokat mosolyog... stb. Maga az elhízás is, egy orvosilag is beteges dolog állapot.
És ez minek köszönhető?
Lusta, mint a disznó....(talán ez a közmondás nem véletlenJ)..Valakinek az igénytelenség a lustaság bejön lelke rajta......én a zsírt meg hagyom a kenyérre, hm . De asszonyon váló okJ)
Szerintem ez egy eltúlzott baromság volt,amit írtál. A kövér meg a telt nő nem egy és ugyanaz. Az én barátnőm nem szuszog,nem beteges,nem izzad és nem is lusta. Csak van feneke,combja,pocija,egészséges teltkarcsú nő. Te az elhízásról beszélsz,ennek semmi köze egy telt nőhöz. Az alábbi szőke nőre,ha azt mondod,hogy orvosilag beteg,akkor veled van a probléma. Az,hogy egy nő nőies idomokkal van megáldva,az nem beteges. Ez a topic nem az elhízott nőkről szól,ha észrevetted volna.
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 12:03

Arról hogy ezek a nők elég könnyen kaphatók tehát ebből a szempontból egy kövér nő jó választás.
És ez minek köszönhető?
És ez minek köszönhető?
Éljen!!
Tökéletesen igazad van. Férevezető a topic címe,de pont ettől téved ide ilyen sok ember. Az,hogy van rajta háj,nem feltétlenül pejoratív. Ugyanis távolról sem mindegy,hogy mennyi van és hogyan helyezkedik el.

Szerintem felesleges megváltoztatni a címet,mert attól még ugyanúgy lesznek férfiak,akik nem kedvelik a húsosabb lányokat. Ezzel nincs is semmi baj,ez így helyes. Az viszont amit Tibor25 leírt,az tényleg nevetséges,mert elképzelhető,hogy egy esetleges gyermek megszületése után,egyből válni fog. Előre sajnálom a dolgot.
Rubint Réka a szülés után, hogy lefogyott kívánatos is maradt még kis mamának is.
Mindezt a torna tette és....J)
rubint réka hogy a p***ba kapcsolódik ennek a topicnak a témájához?
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 12:39

Rubint Réka a szülés után, hogy lefogyott kívánatos is maradt még kis mamának is.
Ezzel kapcsolodik:-))
"viszont amit Tibor25 leírt,az tényleg nevetséges,mert elképzelhető,hogy egy esetleges gyermek megszületése után,egyből válni fog. Előre sajnálom a dolgot."
"viszont amit Tibor25 leírt,az tényleg nevetséges,mert elképzelhető,hogy egy esetleges gyermek megszületése után,egyből válni fog. Előre sajnálom a dolgot."
topic címe: izgató, ha a lányokon van háj? rubint rékán nincs háj...mellesleg egyáltalán nem törvényszerű, hogy valaki szülés után hájasabb lesz...én szülés előtt is az voltam
na de komolyan: válaszoltál:nem tetszik, megértettük, szerbusz
jah! ezt kellett volna megmagyaráznod: Engem személy szerint undorit de jobb nem lessz ....ezért egy undorral teli kapcsolat vár rám:-))
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 12:54

jah! ezt kellett volna megmagyaráznod: Engem személy szerint undorit de jobb nem lessz ....ezért egy undorral teli kapcsolat vár rám:-))
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

A dagadt muff undorito!!!!!
3915 hozzaszolasnal lattam a kepedet. Mar elnezest de neked semmi bajod az alkatoddal. Nallam 10 pontot kapnal a 10-es skalan. Van mit fogni rajtad, izleses es szimpatikus vagy. . A parod irigylesre melto hogy iljen felesege lehet. Puszi a popsidra. Szia
Rubint Réka számomra visszataszító a férfias fejével és inas testével.
2007. 02. 25. vasárnap 12:54

Ha vért izzadok akkor is vékony nőm leessz:-)) Addig meg maradok egyedül:-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 13:00

topic címe: izgató, ha a lányokon van háj? rubint rékán nincs háj...mellesleg egyáltalán nem törvényszerű, hogy valaki szülés után hájasabb lesz...én szülés előtt is az voltam

dobj egy képet magadról, hadd csodáljunk
(Ez egy válasz Tibor25 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 14:13

Ha vért izzadok akkor is vékony nőm leessz:-)) Addig meg maradok egyedül:-))