Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3437   2007. 02. 28. szerda 10:11
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Na most egy picit elvitatkoznék veled. Köznyelven a hájas azt jelenti,hogy csúnya elhízott,póktestű egyén,akiről csak úgy lottyan a háj. A telt nők,akiknek a képét felraktam is rendelkeznek bőven súlyfelesleggel,az más kérdés,hogy mindez izgató,esztétikus mértékben van rajtuk és nem eltúlzott. De alapvetően a zsírtól néznek ki olyan gömbölyűnek , amilyenek. Végignézheted,hogy mindegyiknek egytől-egyik kilószám van zsír a hasán,fenekén,combján stb... Mégis vonzó az összhang a szép arányok miatt. De van rajtuk háj bőven. Kb. 5- 30 kg súlyfelesleggel rendelkeznek azok a nők,akiket ide fel szoktam rakni. Ha mondjuk 170 cm átlagos magasságot veszünk figyelembe,akkor ezek a lányok a képeimen,olyan 70- 100 kg között szóródnak testsúlyukat tekintve. Ha mondjuk az alábbi lányról feltételezzük,hogy 170 cm magas,simán 70-75 kg között mozoghat. Van rajta bőven háj,de mondom a szó számomra nem pejoratív,mert nem tartom visszataszítonak a látványát. Izgalmassá tesz egy nőt és a sterilitást kicsit megdobja. Olyan mikor egy szép lakást feldobsz valami csecsebecsével vagy a desszert az ebéd után. A kis úszógumik ilyen hatással vannak rám. Pikánssá teszik a sexet..
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#3436   2007. 02. 28. szerda 08:31
new1 new1
No csináltál egy pontvadászt nyes wow3
#3435   2007. 02. 27. kedd 22:52
Wörösbikanö Wörösbikanö
Megnéztem az összes fotód!A svéd szöszin aki a kedvenced nem látok!Kellemesen telt,de nem "Hájas"!
#2771 és a #3571 azok akik kellemes,telt nők!Szépek,izgatóak,tömörgyönyörök de nem "hájasak"!!
#3434   2007. 02. 27. kedd 22:27
Azért írtam,mert a háj is lehet izgató.
#3433   2007. 02. 27. kedd 22:12
Wörösbikanö Wörösbikanö
Szia!Sziasztok!
Lehet,hogy én könnyen vagyok ,mert ugye az ilyen idősebb nőkre azt mondják: kedvesem ez a pár kg már a korral jár!
Soha nem akartam másnak tetszeni úgy,hogy közben szenvedtem.Ha nem tetszettem valakinek,adtam egy baráti puszit a homlokára és megmaradt a barátság.Sosem a külsömmel hoditottam,pedig volt idő amikor nagyon is csini voltam....nekem mindig az volt a fontos,hogy szeresem a saját testem!Öszíntén sokszor volt amikor nem igen szerettem,de idővel megtanultam szeretni és ez a fontos!fatgirlsfriend:Szeritem a "Háj" helyett irhattad volna.......Izgató,ha a lányok teltek?
Én már nő vagyok a javából,de minden telt csajszinak azt üzenem,áljon a tükör elé és szerese a testét!:-)
#3432   2007. 02. 27. kedd 17:52
Igazad van. Én a huszas éveim végét taposom,de mondjuk sosem folyásolt be egy magazin sem. Szerintem csak azokat az embereket lehet terelgetni,akik valamilyen szinten nem rendelkeznek egyéniséggel. Ha holnap világgá kürtülnék,hogy a kopasz nő a legdivatosabb,attól még nekem semmit se változna az ízlésem. Mindíg is a húsosabb nőket kedveletem és ha milliónyi S. Norbert meg testúlycsökkentő szakcikk fog engem körülvenni,akkor is a telt lányok fognak tetszeni. Jók ,izgatóak és kész. Punktum.
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 02. 27. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 27. kedd 16:18
Annak fogalma sincs semmiről, aki azt hiszi, hogy a kilókon múlik bármi is. Persze ezt egy húszévesnek, aki bekajálta, hogy a nők olyanok, mint amiket az újságok címlapjain lát, hiába is magyaráznád. Mi már tudjuk, hogy az emberek nem centivel és mérleggel a kezükben ismerkednek... :-)
#3431   2007. 02. 27. kedd 16:18
vazul68 vazul68
Annak fogalma sincs semmiről, aki azt hiszi, hogy a kilókon múlik bármi is. Persze ezt egy húszévesnek, aki bekajálta, hogy a nők olyanok, mint amiket az újságok címlapjain lát, hiába is magyaráznád. Mi már tudjuk, hogy az emberek nem centivel és mérleggel a kezükben ismerkednek... :-)
#3430   2007. 02. 27. kedd 16:12
#3429   2007. 02. 27. kedd 09:02
palipali palipali
Jól beszélsz! Kerek világ, kerek popó, mi kell még? wave
#3428   2007. 02. 26. hétfő 22:57
Wörösbikanö Wörösbikanö
Sziasztok!
Én egy 47 éves nő vagyok,voltam vékony,karcsú....terhesen túlsúlyos,majd kemény diétával újra sovány......most 75kg és nagyon jól érzem magam!!!:-))Amikor vékony voltam.igaz állandó diéta,nem voltam olyan szabad és vidám..szóval nem élveztem a sexet,most minden percét imádom és teljesen eltudom engedni magam!Az a pasi akinek nem tetszik a teltnő nő,javaslom ne is probálkozon!Mindenkinek meg van a saját ideálja és ettől kerek a Világ!:-))Zsák a foltját!
#3427   2007. 02. 26. hétfő 15:20
palipali palipali
azért egy kicsit biztos tetszett neki. különben meg se próbálta volna. szerintem.
#3426   2007. 02. 25. vasárnap 23:11
eros007 eros007
Miért próbálnék egy olyan nőt megdugni aki még csak nem is tetszik?
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 22:28
miért is ? :-S
#3425   2007. 02. 25. vasárnap 22:28
Ryobi Ryobi
miért is ? :-S
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 22:23
Kicsit úgy hangzik, mint egy mazochista emlékíratai! hehe
#3424   2007. 02. 25. vasárnap 22:23
eros007 eros007
Kicsit úgy hangzik, mint egy mazochista emlékíratai! hehe
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 25. vasárnap 16:44
Majdhogynem felakadt szemekkel feküdtem még egy darabig az ágyon, mai napig nem tudom lenyelte e , vagy kiment vele a fürdőbe. Asszem az az 1-2 perc kiesett az életemből...
Mikor magamhoz tértem, fölnéztem, mellei már kirakva, kezd rám mászni. Mint mondottam erős testalkat vagyok, de akkor egy pillanatra esküszöm megijjedtem. Ekkor hirtelen "leugrott" rólam, mondom magamban miafasz?,remélem nem mutattam ki semmi rémületet. Nemis! csak a gumit vette ki a táskájából, nagyot lélegeztem.
Magamhoz húztam, vad smár közepette lenyomtam az ágyra, elkezdtem kihámozni a nacijából, könnyebben ment, mint gondoltam. Mondjuk nem farmer volt raja hálistennek. Széttártam a lábait, hogy viszonozzam, amit ő adott, de ekkor már éreztem...nem volt olyaan feszes, mint még a liftben , gatyán keresztül, sőt mitöbb, ahová nyúltam, szinte elveszett a kezem, puha volt. És nemcsak az érzés volt feledhető, hanem a látvány is. Mindenhol narancsbőr, redős bőr, puhaság. Hátranyomtam a lábait, hát mit ne mondjak, segge valami iszonyat, hiába próbáltam (akkor már ő is) úgy tartani, hogy feszüljön rajta a bőr.
Pinája nagy, sőt nagyon nagy, feketés színű. Ilyet még csak filmekben láttam, már akkor sem tetszett. Lekonyultam...
Persze megpróbáltam nem kimutatni, de addigra már lehet túl sokat időzöt rajta a szemem, hogy ne vegye észre rajtam a döbbenetet. Na meg a cerkámból is leszűrhetett valamit. Nem akartam megfutamodni, itt már nem ! Elkezdtem finoman ujjazni, de elment minden életkedven, így ismét a melleinek , meg a szájának estem. Ez meghozta a kívánt eredményt, mert farkamba ismét kezdett visszatérni az élet, meg persze ő is duplán odatette magát és még szenvedélyesebben csókolt.
Finoman megpaskoltam, hogy forduljon meg, mondom majd hátúlról, mint a lovat, úgy megkúrom. Amennyire megismertem szabadszájú volt, szerintem ez a mondat is kellő hatást tett rá. Megfordúlt, bepucsított, előrehajoltam, csókoltam a nyakát, száját, melleit markolásztam, de akkor már tudtam, hogy ez nekem nem fog menni, addigra már le is konyultam megint.
Hátranézett, látta , hogy gond van, megfordult, felült az ágy szélére és finoman játszani kezdett vele, még a zacsimat is nyalogatta elég szexisen, bár ez nekem nem jön be. Szopott újra vagy 10 percig, illetve csak próbált, de hiába.
Mondom hagyjuk, ez nekem nem fog menni, sajnálom, az én hibám.
Pár másodpercig még ült az ágy szélén, majd én is, ő is öltözni kezdtünk.
Megpróbáltam kínomban ellőni pár harmatgyenge poént, sikertelenül. Majd terelve, naaa hogy sikerült a szociológia zh??
Visszamentünk még a buliba, közben hallgatva, meg a suliról dumálva, majd én jobbra, ő balra.
A következő 3 évben szinte mint két idegen, szemkontaktus soha, duma is csak suliról, tőmondatokban.
Viszont utána 2 legjobb barátnője még pár hétig bazsajogva nézett rám, gondolom elmondta nekik, hogy becsődöltem.

Pedig én istenbizony meg akartam baszni, már csak becsületből, az ő kedvéért is !
#3423   2007. 02. 25. vasárnap 21:22
X Törölt felhasználó (63495)
4040-es szerintem is sok,de a 4041 az nagy duzzogva megkenném.
#3422   2007. 02. 25. vasárnap 20:22
MmePrune MmePrune VIP
hadtörténeti tapasztalataidat írd le jeligével együtt max. 3000 karakterbe, és küldd el a mme-prune@freemail.hu-ra hehe
#3421   2007. 02. 25. vasárnap 19:57
Igen ez kifejezetten visszataszító számomra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 25. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 02. 25. vasárnap 19:40
ez azért már sok szerintem!

#3420   2007. 02. 25. vasárnap 19:45
X Törölt felhasználó (69371)
#3419   2007. 02. 25. vasárnap 19:40
X Törölt felhasználó (69371)
ez azért már sok szerintem!

#3418   2007. 02. 25. vasárnap 18:16
Azért szerintem a srácok nem fognak kétségbe esni a sok képtől,sokan kifejezetten ezt várják. A vizualitás még több ellenérzést ill. elismerést vált ki. De a vita továbbra is adott. Aki csak 1-2 hozzászólásig olvas vissza egy fórumot,az nyílván sosem tudja követni,hogy miről van szó. Ez a topic,amolyan ellensúly is a szép test,sport és sex stb. képes topicokkal szemben. Mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy túlzott érdemi vitát ne várjon az ember,hiszen a sexuális ízlés,nem igazán érdemi kérdés. Én speciel nem tudom megmagyarázni,hogy miért a teltebb nőket kedvelem. Tetszenek és ennyi. Tetszhetnének a vékonyak is,de hogy miért jobb nekem egy húsosabb comb vagy egy nagyobb popsi,húrkás pocikával azt nem tudom megmagyarázni. Max ilyeneket tudok felsorolni,hogy kellemes puha érzés,selymes tapintás,izgalmas látvány vonaglás közben. De,hogy miért az? Sexuális preferencia. Így alakult ki. worship wave

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!