A szőke nagyjából ilyen lesz, csak egy kicsit megereszkedik. A fekete viszont szét fog esni. Ez így tipikus. Hacsak nem sikerül összekefélniük egy jó plasztikai sebészre valót:))
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:56

Pl. ők még most izgatóak, beleférnek, de hogy vognak ezek kinézni 5-10 év múlva ??

KI A DUCIT NEM BECSÜLI A SOVÁNYAT NEM ÉRDEMLI
múltnap pont Te jutottál eszembe megismerkedtem 1amerikai csávóval,27éves ő is is gyúr mint Te csak ő nem csak a duci nőket szereti hanem a nagyon kigyúrtakat is....tiszta ellentmondás,nem?:) ez a 2 típus a mániája:)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 10:14

Szerintem felesleges szavazni. Én a husit szeretem,de nem zavar,ha valaki a vékonyabbat vagy sportosabbat kedveli. Az viszont zavar,ha valaki elkezdi fikázni az ízlésemet csak azért,mert nem divatos vagy más,mint az övé. Sexuális preferenciában úgysem lehet egymást győzködni...
Lássuk be, nagyon bájos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 20:27
Törölt felhasználó (20803)

A vörös hajú husi nők a gyengéim. Hosszú festett vörös haj,markolászni való test. Nálam ez jelenti a sex non plus ultra -ját. Bele tudok pusztulni,ha egy ilyen nő van melletem. És hála istennek pont ilyen van. Szívja is az energiámat rendesen......
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

csini
Aki ezeket a csajokat nem tartja szexinek, annak javaslom a legközelebbi szemész felkeresését. Szuperek még ha valaki azt is mondja, hogy van rajtuk felesleg!