A vörös hajú husi nők a gyengéim. Hosszú festett vörös haj,markolászni való test. Nálam ez jelenti a sex non plus ultra -ját. Bele tudok pusztulni,ha egy ilyen nő van melletem. És hála istennek pont ilyen van. Szívja is az energiámat rendesen......
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Lássuk be, nagyon bájos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 20:27
Törölt felhasználó (20803)

múltnap pont Te jutottál eszembe megismerkedtem 1amerikai csávóval,27éves ő is is gyúr mint Te csak ő nem csak a duci nőket szereti hanem a nagyon kigyúrtakat is....tiszta ellentmondás,nem?:) ez a 2 típus a mániája:)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 10:14

Szerintem felesleges szavazni. Én a husit szeretem,de nem zavar,ha valaki a vékonyabbat vagy sportosabbat kedveli. Az viszont zavar,ha valaki elkezdi fikázni az ízlésemet csak azért,mert nem divatos vagy más,mint az övé. Sexuális preferenciában úgysem lehet egymást győzködni...
KI A DUCIT NEM BECSÜLI A SOVÁNYAT NEM ÉRDEMLI

A szőke nagyjából ilyen lesz, csak egy kicsit megereszkedik. A fekete viszont szét fog esni. Ez így tipikus. Hacsak nem sikerül összekefélniük egy jó plasztikai sebészre valót:))
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:56

Pl. ők még most izgatóak, beleférnek, de hogy vognak ezek kinézni 5-10 év múlva ??

Ha engem kérdezel, akor mindamellett hogy elég visszataszító, még be is van ütve alaposan.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, a 4174-es lány valóban nem túl szép... Legalábbis borzasztó előnytelen a fekete száj, meg a szakadt fekete haj... Amúgy szerintem a duci nők között pont akkora a változatosság, mint a mint a normál súlyúak között. Mindkét kategóriában találni ápolatlan, csúnya "darabokat" és csinos, mutatósakat egyaránt. Szóval szerintem a "súly" csak az egyik tényező egy nő külsejében. Nagyon fontos az, hogy az illető mit tud kezdeni azzal, amivel a természet megajándékozta, vagy megverte... Én szintén folyamatosan küzdök súlyproblémákkal. Rendszeresen fogyózom, de néhány hónapnál tovább sajnos sosem megy. Középsuli alatt elkövettem azt a hibát, hogy mindenáron takargattam magam bő és nőietlen cuccokkal. Hát nem kell mondanom, hogy szinte a kutya nem figyelet fel rám... Most így 20 felett rájöttem, hogy moletten is lehet valaki csinos és nőies! Szerencsére mostanra kibővült a molett ruhakínálat!( Néhány éve normál áron csak "40-es korosztálynak szánt irodistás" ruhákat letetett kapni nagy méretben, vagy pedig moletti boltok árultak ilyesmit kb. nyolcszoros áron a normálhoz képest.) Szóval és a duci nőtársaimat arra bíztatom, hogy ahelyett, hogy depressziósan takargatnák és sajnálnák magukat, keressenek csini ruhákat, csináltassanak egy jó frizurát és viselkedjenek elbűvölően és nőiesen! :-)
Na de most komolyan: a 4174-es képen lévő "rém" neked tetszik? Szerintem az igénytelenség netovábbja minden tekintetben.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 10:14

Szerintem felesleges szavazni. Én a husit szeretem,de nem zavar,ha valaki a vékonyabbat vagy sportosabbat kedveli. Az viszont zavar,ha valaki elkezdi fikázni az ízlésemet csak azért,mert nem divatos vagy más,mint az övé. Sexuális preferenciában úgysem lehet egymást győzködni...