mert az okosok azt hiszik csak ez a 2véglet van,igazad van sztem is nagyon unalmas már:))
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:55
Fúbazmeg, ne ijesztgessé' má' !
Átolvastam itt néhány hozzászólást, mindig ebbe a mondatba ütközök:
"Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák."
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem.
Átolvastam itt néhány hozzászólást, mindig ebbe a mondatba ütközök:
"Szerintem a molett csajok sokkal izgatóbbak mint az anorexiás modellalkatú picsák."
Az anorexiás picsáknál lehet izgatóbbak, de mért kell egyből azzal a véglettel összehasonlítgatni ? Az anorexiás picsa és a modell alkat nem egy és ugyanaz, kivéve néhány elbaszott divattervezőnél. Pl. egy átlagos súlyban lévő 170/60-as csajnál sosem lesz izgatóbb egy dagi sem. Lehet izgató egy nagy picsa, egy nagy markolásznivaló csöcs, egy párnás derék, esetleg ülve pár úszógumi, de a sokszor sajnos ezzel járó mindenhol narancsbőr, zebracsík, repedt bőr, sokszor befülledt bőr már nemhiszem.
ezt nem hallottam de ha így van hát nem semmi
Szerintem felesleges szavazni. Én a husit szeretem,de nem zavar,ha valaki a vékonyabbat vagy sportosabbat kedveli. Az viszont zavar,ha valaki elkezdi fikázni az ízlésemet csak azért,mert nem divatos vagy más,mint az övé. Sexuális preferenciában úgysem lehet egymást győzködni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 23:41
Törölt felhasználó (245826)
Husit vagy ropit ? Szavazzatok :))
Na de most komolyan: a 4174-es képen lévő "rém" neked tetszik? Szerintem az igénytelenség netovábbja minden tekintetben.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 10:14
Szerintem felesleges szavazni. Én a husit szeretem,de nem zavar,ha valaki a vékonyabbat vagy sportosabbat kedveli. Az viszont zavar,ha valaki elkezdi fikázni az ízlésemet csak azért,mert nem divatos vagy más,mint az övé. Sexuális preferenciában úgysem lehet egymást győzködni...
Hát, a 4174-es lány valóban nem túl szép... Legalábbis borzasztó előnytelen a fekete száj, meg a szakadt fekete haj... Amúgy szerintem a duci nők között pont akkora a változatosság, mint a mint a normál súlyúak között. Mindkét kategóriában találni ápolatlan, csúnya "darabokat" és csinos, mutatósakat egyaránt. Szóval szerintem a "súly" csak az egyik tényező egy nő külsejében. Nagyon fontos az, hogy az illető mit tud kezdeni azzal, amivel a természet megajándékozta, vagy megverte... Én szintén folyamatosan küzdök súlyproblémákkal. Rendszeresen fogyózom, de néhány hónapnál tovább sajnos sosem megy. Középsuli alatt elkövettem azt a hibát, hogy mindenáron takargattam magam bő és nőietlen cuccokkal. Hát nem kell mondanom, hogy szinte a kutya nem figyelet fel rám... Most így 20 felett rájöttem, hogy moletten is lehet valaki csinos és nőies! Szerencsére mostanra kibővült a molett ruhakínálat!( Néhány éve normál áron csak "40-es korosztálynak szánt irodistás" ruhákat letetett kapni nagy méretben, vagy pedig moletti boltok árultak ilyesmit kb. nyolcszoros áron a normálhoz képest.) Szóval és a duci nőtársaimat arra bíztatom, hogy ahelyett, hogy depressziósan takargatnák és sajnálnák magukat, keressenek csini ruhákat, csináltassanak egy jó frizurát és viselkedjenek elbűvölően és nőiesen! :-)
Ha engem kérdezel, akor mindamellett hogy elég visszataszító, még be is van ütve alaposan.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
A szőke nagyjából ilyen lesz, csak egy kicsit megereszkedik. A fekete viszont szét fog esni. Ez így tipikus. Hacsak nem sikerül összekefélniük egy jó plasztikai sebészre valót:))
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 03. 22. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 22. csütörtök 22:56
Pl. ők még most izgatóak, beleférnek, de hogy vognak ezek kinézni 5-10 év múlva ??
KI A DUCIT NEM BECSÜLI A SOVÁNYAT NEM ÉRDEMLI
múltnap pont Te jutottál eszembe megismerkedtem 1amerikai csávóval,27éves ő is is gyúr mint Te csak ő nem csak a duci nőket szereti hanem a nagyon kigyúrtakat is....tiszta ellentmondás,nem?:) ez a 2 típus a mániája:)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 23. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 10:14
Lássuk be, nagyon bájos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 23. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 23. péntek 20:27
Törölt felhasználó (20803)
A vörös hajú husi nők a gyengéim. Hosszú festett vörös haj,markolászni való test. Nálam ez jelenti a sex non plus ultra -ját. Bele tudok pusztulni,ha egy ilyen nő van melletem. És hála istennek pont ilyen van. Szívja is az energiámat rendesen......
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

fatgirlsfriend

ilai