Nem gázoltál bele senkinek sem a lelki világába.
Én nem akarom bántani se a plázacicákat,se a fitness lady-ket. Inkább csak az a gondom velük,hogy állandóan csak őket isteníti mindenki. Mintha mi férfiak csak az ilyen típusú nőkért rajonganánk. Azért ez nem igaz. Én szeretem az izgalmakat. És egy párnás csaj teste izgalmas. Jó nem tökéletes,nem letisztult,nem lapos,de pont ez benne az izgató,hogy van plusz mindenhol,ahová érek és ez szerintem bizonyos fokig kifejezetten jó.
Én nem akarom bántani se a plázacicákat,se a fitness lady-ket. Inkább csak az a gondom velük,hogy állandóan csak őket isteníti mindenki. Mintha mi férfiak csak az ilyen típusú nőkért rajonganánk. Azért ez nem igaz. Én szeretem az izgalmakat. És egy párnás csaj teste izgalmas. Jó nem tökéletes,nem letisztult,nem lapos,de pont ez benne az izgató,hogy van plusz mindenhol,ahová érek és ez szerintem bizonyos fokig kifejezetten jó.
Teljesen eggyetértek a coco72vel. Én is úgy vettem észre hogy tobbet lehet veluk kezdeni mint a karcsú gidákkal. Tisztelet a kivételeknek. Elmúltak azok a idok amaikor a karcsúság volt a szex simboluma.
Én ímádom a telt alkatú,nagy cicis-nagy popsis NŐKet.Sokkal odaadóbbak,"gátlástalanabbak",fantáziadúsabbak a sexben(persze az a férfin múlik főképpen,hogy mit tud kihozni egy nőből)és jó az,ha van mit fogni rajtuk.Általában pedig a természetük is vonzóbb.Kedvesebbek,vidámabbak,szórakoztatóbbak,mint a vékony alkatú hölgyek.Szerintem.
huhh de régen jártam már erre, látom azért senki kedve nem veszett el, és mindig jönnek jönnek újak is, ez szép!képzeljétek tegnap előtt volt az egy éves évfordulónk egy 160/70 leánnnyal, és kurva boldog vagyok velem na de mindegy, ne qz a lényeg, hanem, hogy a teltség az csodálatos, főleg,ha arányosan, és jó helyen van a lányokon!!!!
Imádom a húsos nőket.Legszivesebben egész nap a lábaik között szürcsölném a kéj nedveiket. Megőrjit a látványuk.Ha még szép arcuk is van hozzá akkor elvesztem.könyörgöm sose akarjatok lefogyni.
Szerintem ez igy jó,ahogy van
Jó kis képsor egy kissé ribancos arcú,puha hasú,nagy seggű és pinájú csajról:

Engem egy picit zavar,h nem vagyok vékony,de a barátom így szeret és teljesen egyet értek fatgirlsfriend-del!
Barátom!
Hát ez elég kiábrándító. Jó persze én se szívesen élnék mondjuk egy 170 cm magas 120 kilós nővel. Na de pl. az alábbi szőke punci nem az a kategória,akit a pasik el szoktak hagyni. Nem lenne olyan törékeny nő,akiért ott hagynám. Barátom. Szerintem előbb hagyna ő ott téged,mint te őt. Az a pasi,aki 10-20 kiló háj miatt lelép,az sosem szerette a párját. És az is biztos,hogy csak vékony nő illik hozzá. Erről ennyit,de elfogadom,ha nem bírod a testesebb lányokat. Én meg pl. rá se nézek egy vékonyra. Valahogy idegesít az "anyaghiányos" testük. (Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 10:10
Hát ez elég kiábrándító. Jó persze én se szívesen élnék mondjuk egy 170 cm magas 120 kilós nővel. Na de pl. az alábbi szőke punci nem az a kategória,akit a pasik el szoktak hagyni. Nem lenne olyan törékeny nő,akiért ott hagynám. Barátom. Szerintem előbb hagyna ő ott téged,mint te őt. Az a pasi,aki 10-20 kiló háj miatt lelép,az sosem szerette a párját. És az is biztos,hogy csak vékony nő illik hozzá. Erről ennyit,de elfogadom,ha nem bírod a testesebb lányokat. Én meg pl. rá se nézek egy vékonyra. Valahogy idegesít az "anyaghiányos" testük. (Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én megpróbáltam mindent de a válásom egyik oka a feleségem súlyfeleslege volt. A jelenlegi párom vékony,törékeny. Nekem ez jön be.
Én megpróbáltam mindent de a válásom egyik oka a feleségem súlyfeleslege volt. A jelenlegi párom vékony,törékeny. Nekem ez jön be.
Szerintem annak van ijen véleménye akinek nincs ijentéren tapasztalat" próbáldki bátran gyümölcs íz aszád ban
Ezzel én is igy voltam és mégis husaikás feleséget kerestem magamnak és nem bántam meg.Sött azóta is
-lom.
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 15:06

Hát, nemtom, nekem még így a képek láttán se nagyon jönnek be. Bár ha arányosan husik, szívesen nézegetem őket.
Szerintem megváltoztatnád a véleményedet ha szexelnél egy ilyen hölgyel !
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 15:06

Hát, nemtom, nekem még így a képek láttán se nagyon jönnek be. Bár ha arányosan husik, szívesen nézegetem őket.
Nagyon bájos sexi lány szerintem is.Nekem a mások által tökéletesnek le írt általad emlitett hölgyek ,nem is természetesek nekem tulon tul müvinek tünnek.Éljenek husosabb csajok .És attol hogy valakin van felesleg lehet eszméletlenül vonzó és szexi.Csak fogadja el magát annak és olyannak a mijen ,érezze magát jól a börében.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 20:00

Nekem ő az álmaim nője: LINSEY WARD.
Ó nem Görög Zita meg Kelemen Ancsi. Vagy valami jó kisportolt Fittnesslady... Inkább ilyen párnás telt nő számomra a luxuskategória. Szép szőke haj,egészséges,életerős sexi pofika. Kissé lógós,de szép természetes csöcsök,finom hájas has, jó vastag húsos combok,szép nagy segg és jó kis csupasz punci. Sexuálisan a nő kiteljesedésésnek a csúcsa. Szerintem. Szerintem járjon mindenki utána,hogy így van-e....

Ó nem Görög Zita meg Kelemen Ancsi. Vagy valami jó kisportolt Fittnesslady... Inkább ilyen párnás telt nő számomra a luxuskategória. Szép szőke haj,egészséges,életerős sexi pofika. Kissé lógós,de szép természetes csöcsök,finom hájas has, jó vastag húsos combok,szép nagy segg és jó kis csupasz punci. Sexuálisan a nő kiteljesedésésnek a csúcsa. Szerintem. Szerintem járjon mindenki utána,hogy így van-e....

Igenis izgató ha van háj a nőn ! Egy jó kis hájas pina azt igazi dugni ! Én azt is szeretem ha jó fekete szőrös ! Egy érett nönél szerintem kötelező egy kis háj !
Nekem ő az álmaim nője: LINSEY WARD.

Sziasztok! Kell már egy kis frissítés a topicba. Az alábbi képek szépek nagyon,de nem ide valók. 1-2 kiló felesleg az nem számít említendőnek és mutatandónak a fórumban. Én inkább zsírosabb nőcikkel jövök mára...

Hoztam estére egy jó kis zsíros csajszikát,hogy ne maradjatok éhen.