Király csajod van! Istennő.

az én párom nincs akkora mint itt a képeken a nők, de hálistennek nemis csontkollekció
imádom, h van rajta mit fogni, a nagy melleit, megmarkolni a fenekét, a csípőjét, mikor hátulról csináljuk, ki sem próbálnám már vékony lánnyal a szexet

Remélem még nem szerepelt...

Hm, nem semmi
A képekröl számomra az jön le, hogy élvezi amit tesz és jól érzi magát ebben a testben.
Tetszenek az ilyen csajok
Itt egy pár újabb pár kép. Ez se rossz szerintem

A képekröl számomra az jön le, hogy élvezi amit tesz és jól érzi magát ebben a testben.
Tetszenek az ilyen csajok

Itt egy pár újabb pár kép. Ez se rossz szerintem

De hát ehhez a nôhöz bármilyen vaskos fasz csak hurkapálcika
szerű... Hogy ez miért jó?!
A nôt se hiszem, hogy kitölti, + már csak optikailag is... (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 17:31
szerű... Hogy ez miért jó?!
A nôt se hiszem, hogy kitölti, + már csak optikailag is... (Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hoztam mára egy sorozatot egy gazdagon hájas csajról.
Látszik,hogy élvezi,amint kezelésbe veszik kis hab testét.

Sziasztok!

én sem vagyok valami hú de vékony, de még senki sem mondta hogy fogynom kéne! én így érzem jól magam, és szerintem ak elégedett önmagával az senki kedvéért ne változzon meg!
Úgy van, ahogy mondjátok (elöttem ketten).
Ha olyan lányokat akarnak fogyasztani, akiknek jól áll és egyébként is jól érzik magukat úgy, akkor annak semmi értelme.
Viszont ha olyanokat, akik meg akarnak változni, mert rosszul érzik magukat a börükben, rosszabb esetben tényleg kicsit sok van rajtuk, akkor azért én sem szólok meg senkit.
Végülis mindenki tegyen belátása szerint...
Még mindig azt vallom - amit már egyszer valahol leírtam -, ha egy lány jól érzi magát a börében, és tudja magáról, hogy csinos (nem a beképzelt fokon), akkor annál nincs vonzóbb, legyen az telt vagy vékony. Bár inkább teltebb legyen, mert mint ti én is azt szeretem
Ha olyan lányokat akarnak fogyasztani, akiknek jól áll és egyébként is jól érzik magukat úgy, akkor annak semmi értelme.
Viszont ha olyanokat, akik meg akarnak változni, mert rosszul érzik magukat a börükben, rosszabb esetben tényleg kicsit sok van rajtuk, akkor azért én sem szólok meg senkit.
Végülis mindenki tegyen belátása szerint...
Még mindig azt vallom - amit már egyszer valahol leírtam -, ha egy lány jól érzi magát a börében, és tudja magáról, hogy csinos (nem a beképzelt fokon), akkor annál nincs vonzóbb, legyen az telt vagy vékony. Bár inkább teltebb legyen, mert mint ti én is azt szeretem

Sziasztok!
Rég hoztam képeket! Továbbra is rajongom a párnás csajokért. Ez már sosem fog megváltozni. Lesz egy műsor ugyebár: A Nagy Fogyás. Egyetértek a dologgal. Egészen addig,míg igazi kövér embereket fogok látni benne és nem azt,hogy sexi husik akarnak csontsoványra lefogyni. Ha utóbbi,akkor bombatámadást indítok a produkció ellen...

Rég hoztam képeket! Továbbra is rajongom a párnás csajokért. Ez már sosem fog megváltozni. Lesz egy műsor ugyebár: A Nagy Fogyás. Egyetértek a dologgal. Egészen addig,míg igazi kövér embereket fogok látni benne és nem azt,hogy sexi husik akarnak csontsoványra lefogyni. Ha utóbbi,akkor bombatámadást indítok a produkció ellen...

Ízlések és pofonok...
Nekem mindegyik képen szereplö csajszi szimpatikus.
A telt formában az elsö 2 kép mindenképp belefér. Talán a 3. már kicsit több, de még mindig teljesen normális
Bár ez a viszonyítás mindenkinél másképp van, hisz "mindannyian mások vagyunk", mindenkinek más az izlése illetve a viszonyítási alapja.
De ez így van rendjén, különben a földön lévö összes férfi összeveszne egyetlen nön
(Ez egy válasz baritom üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem mindegyik képen szereplö csajszi szimpatikus.
A telt formában az elsö 2 kép mindenképp belefér. Talán a 3. már kicsit több, de még mindig teljesen normális

Bár ez a viszonyítás mindenkinél másképp van, hisz "mindannyian mások vagyunk", mindenkinek más az izlése illetve a viszonyítási alapja.
De ez így van rendjén, különben a földön lévö összes férfi összeveszne egyetlen nön

Inkább a telt formánál maradnék ez már kicsitt több
Remélem ezek is tetszenek valakinek

nagyon szépek imádom
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 09. 08. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát az biztos hogy nagyon kívánatosak ezek a hölgek!! kényeztetném őket egész álló nap!!!
Szerintem a lényeg, hogy ha el tudják fogadni magukat olyannak amilyenek (ez nem csak a ducikra vonatkozik), és a sok bók után vagy esetleg (sajnos) anélkül, ha maguktól is észreveszik, hogy nagyon szexisek, akkor utána olyan reakciót tudnak kiváltani az emberböl például az igézö nézésükkel vagy valamely számukra is tetszö testtájuk kiemelésével (pl: nagy mellükkel, szexi kerek popójukkal), hogy az ember - legyen az akár nö is
- legszívesebben azonnal belefogna végtelen kényeztetésükbe
Ha a barátnöm is épp a hasonlóan "tudom, hogy szexi vagyok!" tekintettel néz rám és esetleg emelett - bár nem feltétlen - épp egy mély dekoltázsú ruhadarabban van, akkor olyankor azonnal tudom, hogy az "éjszaka" már nem lesz sok alvásban részünk

Ha a barátnöm is épp a hasonlóan "tudom, hogy szexi vagyok!" tekintettel néz rám és esetleg emelett - bár nem feltétlen - épp egy mély dekoltázsú ruhadarabban van, akkor olyankor azonnal tudom, hogy az "éjszaka" már nem lesz sok alvásban részünk

szerintem egy kicsi kimondottan izgató
amúgymeg mutasatok nekm a képeken egy csúnya arcú telt leányt, szerintem minden "hájas" nőnek csodálatos arca van a csodálatos teste mellett
Mi volt az? Egy partra vettettt bálna? Tudom akinek nem tetszik ne nézze, de azért csak körbenéz az ember az összes fórumon!
Van itt cici,combi,hájas hasi ahogy kell:
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2007. 09. 08. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)