Sziasztok!
Nem tudjátok, hogyan lehet saját fórumtémát létrehozni? Én szívesen megkérdezném a nőket, hogy mit szeretnek: a mackós, izmos, pocakos vagy a sovány férfiakat.
Köszi: Susy
Nem tudjátok, hogyan lehet saját fórumtémát létrehozni? Én szívesen megkérdezném a nőket, hogy mit szeretnek: a mackós, izmos, pocakos vagy a sovány férfiakat.
Köszi: Susy
Jó hétvégét Mindenkinek!
igen, van még egy bűnöd, amiért most nem tiltalak...sajnos a képeiden túl sok a ruha, szóval asszem a fiúk örülni fognak, ha visszaélve admini hatalmammal felszólítalak, hogy a képeiden kevesebb takarást eszközölj
(ez természetesen csak vicc volt) (Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 05. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 10:36
(ez természetesen csak vicc volt) (Ez egy válasz PlusSizeSusy üzenetére (2008. 01. 05. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Értettem, ügyelni fogok, egy blokkba fogom írni
Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban?
Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban?
Értettem, ügyelni fogok, egy blokkba fogom írni
Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 05. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 08:49
Van valami egyéb korlátozás a képekkel kapcsolatban? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 05. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem izgat-ahogyan a címben van- akkor maradj kívül
ha nem sikerül magadtól, akkor rám számíthatsz
utólagos szerk:időközben tiltottam a hozzászólót, és töröltem a hszét, de ezt itt hagyom...ha valakit nem izgat a háj, akkor ne írjon ide!
utólagos szerk:időközben tiltottam a hozzászólót, és töröltem a hszét, de ezt itt hagyom...ha valakit nem izgat a háj, akkor ne írjon ide!
ha nem izgat-ahogyan a címben van- akkor maradj kívül
kedves suzy! én is csak gratulálni tudok, amiért nyíltan bevállalod a párnáidat
és annak is örülök, hogy aktívan fórumozol, viszont sajnos kötelességem figyelmeztetni téged, hogy az ilyen sorozat hszekért, mint a 4816-17-18 dorgálni szoktunk...hsz írás után 10 percig van a neved előtt piros négyzet, ez arra szolgál, hogy módosítsd a hszt, ha szükségesnek tartod...kérlek, hogy használd, és kérlek, hogy egy hszbe írd a gondolataidat...ha képeket teszel fel, azokat is egy hszbe tedd...sajnos ezek szabályok, amiket be kell tartatnunk...azért írom nyilvánosan, hogy mindenkihez eljusson az info
a képeidhez egyébként gratulálok, és látom a fiúk is értékelik, hogy egy valóságos nő is aktívan részt vesz a topic életében
és annak is örülök, hogy aktívan fórumozol, viszont sajnos kötelességem figyelmeztetni téged, hogy az ilyen sorozat hszekért, mint a 4816-17-18 dorgálni szoktunk...hsz írás után 10 percig van a neved előtt piros négyzet, ez arra szolgál, hogy módosítsd a hszt, ha szükségesnek tartod...kérlek, hogy használd, és kérlek, hogy egy hszbe írd a gondolataidat...ha képeket teszel fel, azokat is egy hszbe tedd...sajnos ezek szabályok, amiket be kell tartatnunk...azért írom nyilvánosan, hogy mindenkihez eljusson az info
a képeidhez egyébként gratulálok, és látom a fiúk is értékelik, hogy egy valóságos nő is aktívan részt vesz a topic életében
Kedves PlusSizeSusy !
Mint a telt idomok imádója nagyon örülök a képeidnek, bár a többi gömbölyded hölgy is ilyen bátor lenne.
Mint a telt idomok imádója nagyon örülök a képeidnek, bár a többi gömbölyded hölgy is ilyen bátor lenne.
Vacsi után, filmnézés előtt
))Édes jóllakott pocikám
))
))Édes jóllakott pocikám
))
Párom imád így, ahogy vagyok, ő az a partner, akinél feljutottam a Csúcsok Csúcsára, és ez bizony köszönhető a párnácskáimnak is
Szívesen készítek ilyen fotókat, van még pár. A következő címe: Lila költemény (oldalamon fekve készült)
Most megyek, hogy párom megmarkolászhassa párnácskáimat, de várom
)))
Most megyek, hogy párom megmarkolászhassa párnácskáimat, de várom
)))
Kedves PlusSizeSusy !
Nagyon boldogok lennénk,ha még készítenél magadról ilyen képeket. Kifejezetten bejönnek a hasadról készült fotók !!!
A barátod egyébként mit szól hozzá? Szeret belemarkolni a pocidba?
Nagyon boldogok lennénk,ha még készítenél magadról ilyen képeket. Kifejezetten bejönnek a hasadról készült fotók !!!
A barátod egyébként mit szól hozzá? Szeret belemarkolni a pocidba?
csáotok az én barinömön is van felesleg de jol néz ki ivettke25@hotmail.com
Most olvastam, hogy a testtömeg-index jobb, ha 22-27 között van, mintha 22 alatt.
Két igazság: 1. gömbölyű és gyönyörű, az Első osztály párnázott
))
Két igazság: 1. gömbölyű és gyönyörű, az Első osztály párnázott
))
Az itt olvasott női hozzászólásokat olvasva és a női ismerőseim véleményét ismerve mindenki azt hiszi és gondolja, hogy a férfiak csak a gebe csajokat szeretik!
-Én azt szoktam mondani, hogy mielőtt fogyózni kezd valaki, kérdezze meg kedvesét, hogy neki mi a jó! Az a baj, hogy a fogyás első jelei a mellen jelentkeznek, és mint tudjuk a férfi társadalom nagyrésze mell imádó(mint ahogyan én is)!
-Szerintem az a lényeg, hogy formás legyen (arányos), és legyen kisugárzása(csillogás a szemében)!!
-Az hogy ő magát kövérnek vagy gebenék tartja (vagy más komplexusok gyötrik) az legyen az ő problémája!
-Én azt szoktam mondani, hogy mielőtt fogyózni kezd valaki, kérdezze meg kedvesét, hogy neki mi a jó! Az a baj, hogy a fogyás első jelei a mellen jelentkeznek, és mint tudjuk a férfi társadalom nagyrésze mell imádó(mint ahogyan én is)!
-Szerintem az a lényeg, hogy formás legyen (arányos), és legyen kisugárzása(csillogás a szemében)!!
-Az hogy ő magát kövérnek vagy gebenék tartja (vagy más komplexusok gyötrik) az legyen az ő problémája!
szerintem szép ha 1 lány nem vékony . különösen izgató szerintem 1 kis felesleg hason combon.
Örülök, hogy örömet okozhatok
))
A képnek a Fodrocskák és Párnácskák címet adtam.
Ebből a fodrosból lesz még, és egyebek is, meglepi!!!
))A képnek a Fodrocskák és Párnácskák címet adtam.
Ebből a fodrosból lesz még, és egyebek is, meglepi!!!
De jó, sikerült még egyet feltennem
))
Ez a tavaszi fodros topomban készült, evés után
))
))Ez a tavaszi fodros topomban készült, evés után
))
Szerintem senki sem tiltakozna ha néha feltennél nekünk ilyen képeket magadról

fatgirlsfriend

Brigitta