Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4297   2008. 02. 16. szombat 17:24
Vajdasagom Vajdasagom
engem kimondottan izgat ha a csajj nem ugy nez ki mint vmi modell.Az teljesen kikeszit ha nincs mit fogni rajtuk .es az agyban is jobbak,mindent beleadnak es nem a kulsejukkel vanak elkeveredve
#4296   2008. 02. 16. szombat 16:57
fatgirlsfriend fatgirlsfriend VIP
Sajnos láttam. Ugyanolyan borzalmas,mint egy 150 kilós nő. Hová rakják el az igazi nőket a sorozatokból? Megint megnyugodtam,hogy frankó az ízlésem. A husi a legjobb.
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 02. 16. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 14:44
te jo ég...láttátok a mai napi csajt??? hát az valami szörnyű...már gebeimádoknak is ízléstelen,azért ilyet nem kéne ejnye1
#4295   2008. 02. 16. szombat 14:44
Rambika14 Rambika14 VIP
te jo ég...láttátok a mai napi csajt??? hát az valami szörnyű...már gebeimádoknak is ízléstelen,azért ilyet nem kéne ejnye1
#4294   2008. 02. 13. szerda 21:50
X Törölt felhasználó (55611)
na de nem ott vagyok.és sztem sose tudom elérni:(hiába néznek engem 80 nak,ha én tudom,hogy nem annyi.mert van ismerősöm,aki ugyanekkora mint én,és tényleg csak 80 kilo.de én azt cs******.Amugy ma rájöttem,hogy nem is áll olyan szarul a fürdőruha,mint gondoltam smile smile
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:46
Szia evie!

Szerintem te 70-80 között lennél az ideális. Ez nem is kövér és nem is sovány. Egy szóval husi. És ez nagyon jó.
#4293   2008. 02. 13. szerda 21:46
Szia evie!

Szerintem te 70-80 között lennél az ideális. Ez nem is kövér és nem is sovány. Egy szóval husi. És ez nagyon jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55611)
2008. 02. 13. szerda 20:24
oks.de nekem akkor is sok.172 magas vok és a súlyom is 3 jegyű,sajnos smile
#4292   2008. 02. 13. szerda 20:53
MmePrune MmePrune Admin
feltételezem, hogy nem láttad a törölt hszeket...örülünk neki, hogy lindy bevállalja a testét, és ezért is bíztatjuk, hogy készítsen magáról sorozatot az amatőr lányok rovatba...ott van helye az értékelésnek

de arra semmi szükség, hogy a topic tele legyen ilyen hszekkel: csodálatos vagy lindy, szuperkivánatos vagy lindy, nagyon szexis vagy lindy...méghozzá a többi fórumozó kedvéért sem

ami pedig a netről leszedett képeket illeti: pont jól illusztrálják a hájas lányokat...az amatőr lányok rovat pedig megfelelő hely az amatőr képeknek

mellesleg, ha megértené a sok luser, hogy ne értékeljen a fenti típusú hszekkel, akkor maradhatna lindy sorozata is
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2008. 02. 13. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 20:15
Szerintem ennek a témának az a lényege, hogy az izgatóan hájas lányokról beszélgessónk , és ezeket képekkel illusztráljuk! Ami sokkal jobb, ha saját képekkel illusztrálják, maguk az illetékes lányok, minthogy internetről letöltött képekkel legyen tele ez a topic is! Végre van valaki, aki mindezt felvállalja, és akkor tessék, már az is baj!
#4291   2008. 02. 13. szerda 20:49
ja és azt kifelejtettem,hogy hála istennek ugy 20 kiloval kevesebbnek néznek,mint a valóság.Persze,mert a csontjaimat nem látják smile smile de van ám előnye a nagy csontoknak is.leglább nem törnek. smile
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 02. 13. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 20:22
evie!

Feszegetni nem kell,de itt nem lenne szégyen bevallani. Hisz látod nem? Ez a topic nem a kevés kilókról szól.
#4290   2008. 02. 13. szerda 20:24
oks.de nekem akkor is sok.172 magas vok és a súlyom is 3 jegyű,sajnos smile
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 02. 13. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 20:22
evie!

Feszegetni nem kell,de itt nem lenne szégyen bevallani. Hisz látod nem? Ez a topic nem a kevés kilókról szól.
#4289   2008. 02. 13. szerda 20:22
evie!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 18:32
nah ujra itt.szépen, frissen és főleg fitten smile huh,jol nekem szegezted a kérdést.szoval ezt azért igy mindenki előtt nem szeretném feszegetni,ha nem baj smile
#4288   2008. 02. 13. szerda 20:15
gorgh0 gorgh0
Szerintem ennek a témának az a lényege, hogy az izgatóan hájas lányokról beszélgessónk , és ezeket képekkel illusztráljuk! Ami sokkal jobb, ha saját képekkel illusztrálják, maguk az illetékes lányok, minthogy internetről letöltött képekkel legyen tele ez a topic is! Végre van valaki, aki mindezt felvállalja, és akkor tessék, már az is baj!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 13. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 02. 13. szerda 08:24
Lindy!
Ez a topic NEM a saját képeitek feltöltésére való! (ezzel csak azt éred el, hogy mindenki -ugyan jogosan- de Téged dicsér a pontokért, és a brahi kedvéért)!
Van olyan topic, ami a saját képek beszúrására való, de az ilyen jellegű képeidet inkább a GG Amatőr rovatában kellene feltöltened, és biztos vagyok benne, hogy ott is halálra fogják dicsérni az izgató és kívánatos képeidet!

Ide, mint többszöri figyelmeztetésünkben is leírtuk, kizárólag a témával kapcsolatban kellene írni, és azokra reagálni, esetleg a Internetről letöltött képekkel illusztrálni (de nem saját képekkel)!
Sajnos, ezt sok luser nem érti meg, és a szép, de egyben provokáló képeidet a legtöbb felhasználó pontgyűjtögetős-jelzős hsz-ekre használja fel!

Ezért minden ilyen jellegű hsz-t töröltem, illetve a jövőben is törölni fogok, valamint megkérkek, hogy képeidet a megfelelő helyre töltsd fel, mert azokat is törölni fogom!

(az egyik képedet meghagytam, a felvetett témád illusztrálására, de megkérlek, hogy a jövőben ne kérdezgesd itt, hogy milyen vagyok? stb. szép vagy és kész...a többi felvetés, kérdés, megjegyzések, udvariassági és tetszést kiváltó jelzők egy másik Gg-s rovatba valóak!)

köszönöm megértésedet, és remélem ennyi magyarázat után mindenki megértette ennek a topicnak a lényegét és funkcióját!

a topicot a takarításig, ideiglenesen lezártam! smile
(takarítás megtörtént, a topic nyitva!)
#4287   2008. 02. 13. szerda 18:48
vukika vukika
Sziasztok Wuky vagyok. evie neked szeretném modani, hogy igenis nagyon sexy-k a duci lányok, nekem nagyon bejön,és sok haverom mondja , hogy teccenek nekik is a duci lányok, mert nagyon izgatóak, szerintem nem szépek a nagyon vékony lányok, és a (idegen szexhonlap kimoderálva! TILOS!).com os csajszi az csini, formás csajszi !!! további kellemes estét üdv wuky
#4286   2008. 02. 13. szerda 18:46
T-A-M! most jol érzem magam a bőrömben,annyira jol esett az uszás smile csak nehogy 3 napig tartson a csoda smile
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:39
Jól tévedek, hogy nem Dúskálsz az önbizalomban?...
Rádférne egy alapos "értékrend-tréning"...ilyen kishitűen semminek sem szabad nekiállni az életben...
Értekeld Magad lagalább annyira, amennyire másokat...
Vedd észre Magadban a jót és a szépet...Légy pozitív...Fogadd be, ha megdícsérnek...ne Próbáld az ellenkezőjét bizonygatni... smile
Ha a Szemléleted megváltozik, akkor megjön az Önbizalmad, jobban Fogod Magad érezni a Bőrödben, nyitottabb Leszel.
Ha nem Vagy elégedett a Külsőddel, akkor Tegyél érte, hogy más Légy, vagy Próbáld más Tulajdonságodat hangsúlyozni... smile
#4285   2008. 02. 13. szerda 18:33
halljátok,hogy ez az úszás milyen jol esett smile azt hiszem megyek reggel is smile smile smile
#4284   2008. 02. 13. szerda 18:32
nah ujra itt.szépen, frissen és főleg fitten smile huh,jol nekem szegezted a kérdést.szoval ezt azért igy mindenki előtt nem szeretném feszegetni,ha nem baj smile
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 02. 13. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 16:44
Én nem is azt mondtam,hogy az elhízott nők a zsánereim. Viszont a modell alkatú lányokat és a sportosakat nem kedvelem. Attól még,mert van úszógumi és nagyobb popsi,a lány még nem kövér,cak nőies. A barátnőm szerintem 80-85 kilóig maradna szép arányos husi. Utána hívnám kövérnek. De tudod a mai divat szerint még a csontváz is kövér. Szánalmas. Ha fogyni akarsz ne vidd túlzásba. Amúgy milyen magas vagy és hány kiló?
#4283   2008. 02. 13. szerda 17:29
Lindy Lindy
Értettem, bocsánat!
És köszönöm smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 13. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 02. 13. szerda 08:24
Lindy!
Ez a topic NEM a saját képeitek feltöltésére való! (ezzel csak azt éred el, hogy mindenki -ugyan jogosan- de Téged dicsér a pontokért, és a brahi kedvéért)!
Van olyan topic, ami a saját képek beszúrására való, de az ilyen jellegű képeidet inkább a GG Amatőr rovatában kellene feltöltened, és biztos vagyok benne, hogy ott is halálra fogják dicsérni az izgató és kívánatos képeidet!

Ide, mint többszöri figyelmeztetésünkben is leírtuk, kizárólag a témával kapcsolatban kellene írni, és azokra reagálni, esetleg a Internetről letöltött képekkel illusztrálni (de nem saját képekkel)!
Sajnos, ezt sok luser nem érti meg, és a szép, de egyben provokáló képeidet a legtöbb felhasználó pontgyűjtögetős-jelzős hsz-ekre használja fel!

Ezért minden ilyen jellegű hsz-t töröltem, illetve a jövőben is törölni fogok, valamint megkérkek, hogy képeidet a megfelelő helyre töltsd fel, mert azokat is törölni fogom!

(az egyik képedet meghagytam, a felvetett témád illusztrálására, de megkérlek, hogy a jövőben ne kérdezgesd itt, hogy milyen vagyok? stb. szép vagy és kész...a többi felvetés, kérdés, megjegyzések, udvariassági és tetszést kiváltó jelzők egy másik Gg-s rovatba valóak!)

köszönöm megértésedet, és remélem ennyi magyarázat után mindenki megértette ennek a topicnak a lényegét és funkcióját!

a topicot a takarításig, ideiglenesen lezártam! smile
(takarítás megtörtént, a topic nyitva!)
#4282   2008. 02. 13. szerda 16:44
Én nem is azt mondtam,hogy az elhízott nők a zsánereim. Viszont a modell alkatú lányokat és a sportosakat nem kedvelem. Attól még,mert van úszógumi és nagyobb popsi,a lány még nem kövér,cak nőies. A barátnőm szerintem 80-85 kilóig maradna szép arányos husi. Utána hívnám kövérnek. De tudod a mai divat szerint még a csontváz is kövér. Szánalmas. Ha fogyni akarsz ne vidd túlzásba. Amúgy milyen magas vagy és hány kiló?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 16:38
bocsi,nem szo szerint értettem a hülyét.csak ugy gondolom, hogy az az ő magasságához éppen ideális.és mint mondtam,nagyon szeretnék én is annyi lenni,de sajnos addig még 30 kilom van hátra,tehát hozzám képest nagyon vékony.
#4281   2008. 02. 13. szerda 16:38
bocsi,nem szo szerint értettem a hülyét.csak ugy gondolom, hogy az az ő magasságához éppen ideális.és mint mondtam,nagyon szeretnék én is annyi lenni,de sajnos addig még 30 kilom van hátra,tehát hozzám képest nagyon vékony.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 02. 13. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 16:34
Evie!

Csalódtam benned.
A hülyézést tartsd meg magadnak. Ez a stílus nálam
nem nyerő és nagyon fel lehet húzni vele. A 73 kiló már hogy lenne gebe? Van anyag bőven a nőmön. A 60 lenne a gebe.
#4280   2008. 02. 13. szerda 16:36
jo hát a párom valoban szereti a hájam,csak én utálom nagyon.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 16:34
Tudod, nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja!
Ha valaki "ledagadtoz", annak annyi esze van...
Nyilván nagy médiafelülete van annak, hogy a túlsúly milyen hártányokkal járhat, de aki tud súlyfelesleggel is élni és jól élni, azt szerintem ez hidegen hagyja!
Elöttem is írták többen, hogy szeretik a molettebb Nőket...gondolom a Párod is hasonlóképp gondolkodik, szóval kell, hogy legyen pozitív élmény is ezzel kapcsolatban...nincs más Dolgod, mint a negatívat figyelmen kívűl Hagyod, és a jó dolgokra Koncentrálsz! smile
#4279   2008. 02. 13. szerda 16:34
Evie!

Csalódtam benned.
A hülyézést tartsd meg magadnak. Ez a stílus nálam
nem nyerő és nagyon fel lehet húzni vele. A 73 kiló már hogy lenne gebe? Van anyag bőven a nőmön. A 60 lenne a gebe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 16:00
hát te hülye vagy fatgirlsfriend.a te barátnőd egy gebe a maga 73 kilojával.de szeretnék én annyi lenni kacsint
#4278   2008. 02. 13. szerda 16:34
na T-A-M! el is megyek uszni egyet,hogy ne hidd,hogy csak a szám jár,hogy teszek is magamért valamit smile

... 39 40 41 42 43 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Nyitás ideje: 2006. 04. 27. csütörtök
Üzenetek: 5097db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 14. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!