Nemtom szellemileg melyik topic veri a csúcsokat. Ez vagy a megboldogult basszunk-kutyát,macskát és egyáb háztájit rovat..
Matyiek... Te egy csont buzi homár aberrált búza csíra vagy. Ha valakinek méretes a farka, akkor az nem magát cummogja de debil. Nincs nagy farkam, de kicsi sem. 17-18 cm, kedvtől függ. Vlahaogy mégsem érzek ösztönzést arra,hogy a számba vegyem.A puncit, azt igen. Amúgy megkérdeztem barátnőmet és néhány lány ismerősét, hogy mi erről a véleménye. Nem jött be nekik, és tény ami tény: az a férfi aki faszt szop, buzi buzogány. Te meg csak magyarázzad a szellemi és evolúciós fölényed öreg, akkor inkább leszek alárendelt, visszamaradott görcs, de nekem legalább jut pina:d Foggalmad sincs neked a szexről. Hülye ratyi.Nővel próbáltad már amúgy? Nem mi...?
A hőlgyeknek azt a finom nyelvüket inkább előnyben részesitem,kösz de nem próbálkozom,mit szólna a család,éppen nézik a tv-t mégmajd mentőt hivnának hozzám

Nem a bekapás. Eléred vagy nem a nyelveddel. Erre válaszolj.
Na ne már,aki nem kapja be magának az már lentebb áll mint aki bekapja magának,érdekes egy elmélet,azért megkérdezem majd erről a szexológusomat

Lányok, ki szeretné saját mellbimbóját elérni a nyelvével?
Kb. 20 évvel ezelőtt többször is bekaptam magamnak. Amikor éreztem, hogy spriccolni készülök mindig más célpontot kerestem, mint önmagam. Ellenben az érzés érdekes volt, és mindenképpen 100x jobb mintha csak egyszerűen kivernéd magadnak.
Hogy azóta pár kiló plusszom van, és nem tudom bekapni, így igaz. De azt hiszem, mi akik bekaptuk magunknak, szerencsésebbek, méretesebbek vagyunk. Igaz kondi is kellett hozzá. Gorcsevnek biztos derék és hátfájása lenne, hogy a narancsbőrös pocakján át a kis kukacát bekapja. És legyen gerinces mindenki bevallva, próbálta-e már a szájával elérni bár a fitymáját.
Most 36 évesen szeretnék olyan fitt lenni, hogy bekapjam magamnak. És ez nem buzi dolog. Ha kivered a farkadat buzi vagy? Még mindig jobb bekapni magadnak, mint például zoknit húzzál rá, vagy almás pitébe rakjad. Lásd American Pie.
1 szó mint 100 aki nem tudja-tudta bekapni magának az egy fusztrált kisfaxu ürge. És ilyenek ne hozzanak itéletet fölöttünk. Mert mi fölöttük állunk.
Hogy azóta pár kiló plusszom van, és nem tudom bekapni, így igaz. De azt hiszem, mi akik bekaptuk magunknak, szerencsésebbek, méretesebbek vagyunk. Igaz kondi is kellett hozzá. Gorcsevnek biztos derék és hátfájása lenne, hogy a narancsbőrös pocakján át a kis kukacát bekapja. És legyen gerinces mindenki bevallva, próbálta-e már a szájával elérni bár a fitymáját.
Most 36 évesen szeretnék olyan fitt lenni, hogy bekapjam magamnak. És ez nem buzi dolog. Ha kivered a farkadat buzi vagy? Még mindig jobb bekapni magadnak, mint például zoknit húzzál rá, vagy almás pitébe rakjad. Lásd American Pie.
1 szó mint 100 aki nem tudja-tudta bekapni magának az egy fusztrált kisfaxu ürge. És ilyenek ne hozzanak itéletet fölöttünk. Mert mi fölöttük állunk.
Olyat is tegyetek be ide,amikor lányok nyalják a saját puncijukat,de szerintem olyan kép nincs is,csodálkoznék ha lenne

Hajlékonyabb lányok meg kinyalják magukat,eszem megáll!
Felétek igy szokták?

ez az új divat
pfejj bazzeg

A bakancs naon fontos kellék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 26. péntek 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 05:26

Törölt felhasználó (7767)