14 éves korunkban próbáltuk egy haverommal, de sehogy sem sikerült elérni egyikünknek sem a sajátunkat, így egymásét vettük a szánkba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 24. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 24. szombat 12:54
Törölt felhasználó (12965)

Szia!Én igen,szerintem nagyon finom.Izgat ha a számban van,van egy barátom és vele szoktam csinálni.De a végén az ő farkát is én szoktam leszopni,mert annyira szeretem,ha a számban mozog a farka,és beleélvez és érzem az édeskés geci izét.Szerintem nagyon finom.
Szia!Nyugottan feküdj le valami kényelmes helyre,majd csinálj gyertya pozt és ovatossan nyujsd hátra fele a lábad.mikor már elég közel értél az arcodhoz,csinálj úgy mintha terpesz állást akarnál csinálni,és ovatosan húzd a feneked az arcod irányába,de ha gondolod a fejed alá tegyél párnát igy hamarabb éred el.A többit priviben.
(Ez egy válasz P241 üzenetére (2010. 02. 27. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 27. szombat 19:46

Ha valaki csinálta már, akkor megkérném, hogy részletesebben írja le a menetét. Olvasgattam, hogy könnyű de nekem nem ment. Pedig átlagos a mérete és még fiatal is vagyok ehhez (legalábbis szerintem), nem is vagyok kövér, ...
Köszi!
Köszi!
Szerintem nagyon kényelmetlen póz... és szerintem akinek gyenge a gerince ne is csinálja! csak óvatosan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 28. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 28. hétfő 08:31

Szia!Nyugottan feküdj le valami kényelmes helyre,majd csinálj gyertya pozt és ovatossan nyujsd hátra fele a lábad.mikor már elég közel értél az arcodhoz,csinálj úgy mintha terpesz állást akarnál csinálni,és ovatosan húzd a feneked az arcod irányába,de ha gondolod a fejed alá tegyél párnát igy hamarabb éred el.A többit priviben.

Ebben teljesen igazad van,de ha kiakarod probálni,vagy szeretné az illető megprobálni,nem igazán van másfajta felállás.Esetleg ha van másik ilyen érdeklődésű ismerőse és megkéri,hogy mivel a sajátját nem éri el igy szeretné az ővét bekapni és izlelni,és ha engedi le is szopná.Szerintem.
(Ez egy válasz Llyam üzenetére (2010. 06. 28. hétfő 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 28. hétfő 22:15

Szerintem nagyon kényelmetlen póz... és szerintem akinek gyenge a gerince ne is csinálja! csak óvatosan...
Fiatal koromban simán ment, most meg már van aki bekapja....

Igen igazad van, nem sok más lehetőség van. Viszont ha nem parázik másét megkóstolni inkább a másét válassza
ha van alany. sokkal kényelmesebb és sokkal jobb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 01. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 01. csütörtök 07:11

Ebben teljesen igazad van,de ha kiakarod probálni,vagy szeretné az illető megprobálni,nem igazán van másfajta felállás.Esetleg ha van másik ilyen érdeklődésű ismerőse és megkéri,hogy mivel a sajátját nem éri el igy szeretné az ővét bekapni és izlelni,és ha engedi le is szopná.Szerintem.
Ez igaz.Én is nagyon szeretem másét addig szopni mig telenem élvezik a szám.De néha jó szopni a sajátot is.
(Ez egy válasz Llyam üzenetére (2010. 07. 01. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 01. csütörtök 18:41

Igen igazad van, nem sok más lehetőség van. Viszont ha nem parázik másét megkóstolni inkább a másét válassza
ha van alany. sokkal kényelmesebb és sokkal jobb...

( ez itt nem az önreklám és a társkeresés helye! hogy nyomatékosítsam benned ment egy figyelmeztető tiltás is!) :tom

Én is egy kísérletező kedvű (és elég hajlékony) srác vagyok, és 100% hetero. Aki képes rá, tegyen egy próbát, aki nem - irigykedjen... Miért lenne undorító? Undorító, ha egy nő a saját mellét nyalogatja? Nem hinném... Szívesen beszélgetnék a témáról nőkkel...
Én úgy látom át kellene nevezni a topicot, mert ez inkább,a melegek tapasztalatcseréje, nem önszopás!
Én már tettem...sajna vagy túl "hajléktalan" vagyok
vagy nem tudom...
(Ez egy válasz ggate11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 12:35

Én is egy kísérletező kedvű (és elég hajlékony) srác vagyok, és 100% hetero. Aki képes rá, tegyen egy próbát, aki nem - irigykedjen... Miért lenne undorító? Undorító, ha egy nő a saját mellét nyalogatja? Nem hinném... Szívesen beszélgetnék a témáról nőkkel...
Én egyszer próbáltam nekem nem sikerült, de ma este megpróbálom, megint, ja ha valaki tudja hogy kell csinálni, akkor írja le. kösz
Most akkor két lehetőség van: Vagy nem vagyok elég hajlékony, vagy nagyon rövid a cerkám
Egyik opció sem kecsegtető, így meghagyom másnak a bekapást

Egyik opció sem kecsegtető, így meghagyom másnak a bekapást

Ha vki csinálja és fiatal írjon kérem!!!Kösz!
Én csinálom kb.4-6 centit tudok bekapni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 22:34
Törölt felhasználó (791167)

Ha vki csinálja és fiatal írjon kérem!!!Kösz!
Szerintem sem undorító, ha egy nő a melleit szopogatja, persze ahhoz megint csak elég nagy méretekkel kell rendelkeznie. Amúgy én is hetero vagyok, úgyhogy szerintem sincs ennek köze a homo vagy lezbi dolgokhoz....
(Ez egy válasz ggate11 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 12:35

nem tudnám, de nem is szeretném magamnak bekapni, Isten arra teremtette a dákót, hogy női szájakat és puncikat kényeztessen. Meleg barátainktól elnézést, de ez az igazság!
Gyerekkoromban még egész mélyen be tudtam kapni, de még mindig megy a teljes makk meg kb. egy centi

senkinek nem sült el időközben a fényképezője is? megnéznék egy két mutatványt!
Én tuti nem tennék ki a netre egy olyan képet mikor számban van egy izé..
(Ez egy válasz jason666 üzenetére (2012. 05. 23. szerda 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 15:36

senkinek nem sült el időközben a fényképezője is? megnéznék egy két mutatványt!