Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#425   2008. 05. 18. vasárnap 10:20
X Törölt felhasználó (28438)
Szia!
Mozzilla Firefox vagy IE7.0 alatt ha ráklikkelek, h vkinek üzit akarok küldeni, beadja a GG Messenger "üzenetek" részét, de ott nem találok olyan hivatkozást ami új üzi létrehozására alkalmas lenne. Ha tudsz, légyszi segíts mégis hogyan lehet üzit küldeni.
#424   2008. 05. 17. szombat 18:31
X Törölt felhasználó (101243)
Hát gondoltam, hogy nem simán feledékenyek az oldal készítői. hehe

Mind1, köszi az őszinte válaszotokat. (Csakazértis töltök már. :P)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 17. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 05. 17. szombat 17:52
most mondhatnám hogy jó üzlet politika...
ha most már fel cihölted a tvt akkor csak be köteted hozzá a kábeltvt smile

de mivel változhat a mobil szolgáltatok és a bankok ár képzése mindig, és multi a rendszer azaz több ország több lehetőség, azaz nagyon sok lehetettöség, most minden hova ki írni..

ár képzés az új zajlik, hogy mi menyit kérünk érte és a telefon társaság vagy bank menyiért szedi ezt be nekünk...
de ha azt kiírjuk ennyiért adjuk mi, plusz a banki vagy telo társasági díj... (hát nem olcsón dolgoznak) mindenki hisztizné, hogy miért ennyi a vége, de sokan töltenék le elöszöre, mert azt hinnék hogy olcsó smile és nem gondolnák, hogy ennyi a közvetítői díj...

#423   2008. 05. 17. szombat 17:52
vazelinator vazelinator VIP Admin
most mondhatnám hogy jó üzlet politika...
ha most már fel cihölted a tvt akkor csak be köteted hozzá a kábeltvt smile

de mivel változhat a mobil szolgáltatok és a bankok ár képzése mindig, és multi a rendszer azaz több ország több lehetőség, azaz nagyon sok lehetettöség, most minden hova ki írni..

ár képzés az új zajlik, hogy mi menyit kérünk érte és a telefon társaság vagy bank menyiért szedi ezt be nekünk...
de ha azt kiírjuk ennyiért adjuk mi, plusz a banki vagy telo társasági díj... (hát nem olcsón dolgoznak) mindenki hisztizné, hogy miért ennyi a vége, de sokan töltenék le elöszöre, mert azt hinnék hogy olcsó smile és nem gondolnák, hogy ennyi a közvetítői díj...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 17. szombat 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 05. 17. szombat 13:26
Több, mint kielégítő álasz, köszönöm, ezt vártam Tőletek.
Mostmár értem, hogy kaptam volna tájékoztatást, mielőtt elküldöm az sms-t, de továbbra is azt vallom, sokkal célravezetőbb lenne, ha ezt az információt, pont, ahogy leírtad, valahova a filmekhez is be lehetne illeszteni.
Továbbra is azt érzem, hogy a jelenlegi szisztéma kb a következő az én olvasatomban: veszek egy tévét, az ára nincs kirakva, vagy vehetek hármat is. Hazaviszem, és miután felhurcolkodtam, megtudom, hogy mennyibe kerül. Akkor eldönthetem, hogy megveszem-e vagy nem.
Nem lenne egyszerűbb előre tudni az árát?
Jujj, de kukacos lány vagyok már megint, pfuj! nyes
#422   2008. 05. 17. szombat 13:26
Több, mint kielégítő álasz, köszönöm, ezt vártam Tőletek.
Mostmár értem, hogy kaptam volna tájékoztatást, mielőtt elküldöm az sms-t, de továbbra is azt vallom, sokkal célravezetőbb lenne, ha ezt az információt, pont, ahogy leírtad, valahova a filmekhez is be lehetne illeszteni.
Továbbra is azt érzem, hogy a jelenlegi szisztéma kb a következő az én olvasatomban: veszek egy tévét, az ára nincs kirakva, vagy vehetek hármat is. Hazaviszem, és miután felhurcolkodtam, megtudom, hogy mennyibe kerül. Akkor eldönthetem, hogy megveszem-e vagy nem.
Nem lenne egyszerűbb előre tudni az árát?
Jujj, de kukacos lány vagyok már megint, pfuj! nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 13. kedd 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 05. 13. kedd 01:49
Nos, ezt sikerült az ügyben fellelnem:

• 1. lépés: Termék kiválasztása
• 2. lépés: Fizetés kiválasztása
• 3. lépés: Fizetés
• Kérjük válassza ki, hogy melyik terméket szeretné megvenni.
•

1 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 350.00 HUF + ÁFA
A szolgáltatásért jelenleg a következőképpen lehet fizetni:
Bankkártyás fizetés, Telefonhívással történő fizetés, SMS-es fizetés
•

3 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 1000.00 HUF + ÁFA
•

5 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 1575.00 HUF + ÁFA
Bankkártyás fizetés
•

10 db médiához használható jelszó
A legkedvezőbb ár: 2975.00 HUF + ÁFA
Bankkártyás fizetés

Na és tudod-e, hogyan sikerült ezt megnéznem?

Letöltöttem 3 filmet (nehogy az legyen, hogy a különféle katergóriáknak más legyen a költsége), 1 extrémet, 1 hagyományosat és 1 privátot. Mindnek ugyanannyi az ára.

Akkor mi is volt ebben a részedről a "spór"? Te is letölthetted volna, és az első megnyitás előtt mindezen információkat Te is megszerezhetted volna. nyes

De mindegy. Ezt (is) próbáltuk elmagyarázni, hogy az sms elküldése előtt tájékoztatást kapsz annak áráról.

Sok sikert!
#421   2008. 05. 16. péntek 20:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
ezt azért így nem mondanám...bocs, hogy folyton variálok a nevettetős hszeiddel, de szerintem vicc az, ami egy adott történet óriási csattanóval a végén...az ilyenek, mint a férfiak vicces jellemzése "bölcsességekkel" vagy mint a chippendales hszed inkább poénok..szerintem...ez meg, amit mi csinálunk itt, az off smile ha ilyen gondod van, akkor írj a moderátor fogadóba wave
(Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 16. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 16. péntek 20:26
hát végül is igen akkor ha úgy nézzük a poén topkba rakjam a hossszab történet szerű vagy csak simán hoszzú vicceket.

a vicc topcba meg a rövid frappánsat. Oksa .Figyelek erre.

kössz szépen worship
#420   2008. 05. 16. péntek 20:26
rbtr rbtr
hát végül is igen akkor ha úgy nézzük a poén topkba rakjam a hossszab történet szerű vagy csak simán hoszzú vicceket.

a vicc topcba meg a rövid frappánsat. Oksa .Figyelek erre.

kössz szépen worship
#419   2008. 05. 16. péntek 20:13
MmePrune MmePrune VIP Admin
bocs, de én nemcsak, hogy beraktam a képet a poénodhoz, de még át is vittem a poénos topicba...azt gondolom, hogy inkább poén, mint vicc smile wave
(Ez egy válasz rbtr üzenetére (2008. 05. 16. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 16. péntek 20:00
adminok.A vicc topicba véletlenül rosszul küldtem a képet és a viccet sajnos külön küldtem el .Bocs
#418   2008. 05. 16. péntek 20:00
rbtr rbtr
adminok.A vicc topicba véletlenül rosszul küldtem a képet és a viccet sajnos külön küldtem el .Bocs
#417   2008. 05. 16. péntek 17:42
vkx vkx
Nem tudna nekem segíteni valaki, hogy miért nem működik a kizárásos keresés?
Ez csak VIP szolgáltatás, vagy rossz a kereső?
Ugyanis folyamataosan az összes sort jeleníti meg, bármilyen kritériumokkal is keresek...

Köszönettel:
vkx
#416   2008. 05. 13. kedd 02:46
kb ez a többi... antony le írta suska részt én az miért nem találod a linket vagy a magyar országi lehetőségeket...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 13. kedd 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 05. 13. kedd 01:49

•

•

•

Bankkártyás fizetés
•

Bankkártyás fizetés

Letöltöttem 3 filmet (nehogy az legyen, hogy a különféle katergóriáknak más legyen a költsége), 1 extrémet, 1 hagyományosat és 1 privátot. Mindnek ugyanannyi az ára.

Akkor mi is volt ebben a részedről a "spór"? Te is letölthetted volna, és az első megnyitás előtt mindezen információkat Te is megszerezhetted volna. nyes

De mindegy. Ezt (is) próbáltuk elmagyarázni, hogy az sms elküldése előtt tájékoztatást kapsz annak áráról.

Sok sikert!
#415   2008. 05. 13. kedd 01:49
DrAnthony DrAnthony VIP Admin

•

•

•

Bankkártyás fizetés
•

Bankkártyás fizetés

Sok sikert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 12. hétfő 16:29
Tegye meg egy törékeny, fiatal lánynak akár csak lovagiasságból Doktor! smile
Tudom, hogy meg tudnám tenni, de spór leány vagyok. nyes Najó, nem, de sajnos volt már ilyen akcióm (nem itt), és csak lestem, hogy mennyi pénzt levontak.
Egyébként értem én a vitriolt, csak nem szeretem. nyes Meg tudnám tenni igen, de olyan világban élünk, ahol szeretem tudni előre, hogy mennyi egy szolgáltatás ellenértéke - lehetőleg a szolgáltatás igénybevétele előtt.
Ugye ezzel nem kérek lehetetlent?... duma

Köszönöm a gyors reakciót, várom a fejleményeket.
#414   2008. 05. 12. hétfő 22:33
internet expoler alatt engedélyezni kell a kukikat, nem árt ha az is az elsődleges böngésző is.
a film letöltése után, ha elindítod a filmet, kapsz egy linket amin be fizetési módokat találsz, ott le irja az árat, de lehet előbb ki kell választanod a megfelelő terültetett ahonnan fizetni kívánsz, mert esetleg az nem jó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 12. hétfő 16:29
Tudom, hogy meg tudnám tenni, de spór leány vagyok. nyes Najó, nem, de sajnos volt már ilyen akcióm (nem itt), és csak lestem, hogy mennyi pénzt levontak.
Egyébként értem én a vitriolt, csak nem szeretem. nyes Meg tudnám tenni igen, de olyan világban élünk, ahol szeretem tudni előre, hogy mennyi egy szolgáltatás ellenértéke - lehetőleg a szolgáltatás igénybevétele előtt.

#413   2008. 05. 12. hétfő 16:29

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 05. 12. hétfő 14:53
Istenbiza letöltök Neked egy filmet, hogy megnézzem...

Emlékezetem szerint 400-600 forint az sms áfával.

De letöltök neked 2 filmet, hogy megnézzem (amit Te is meg tudnál csinálni).
#412   2008. 05. 12. hétfő 14:53
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Istenbiza letöltök Neked egy filmet, hogy megnézzem...

Emlékezetem szerint 400-600 forint az sms áfával.

De letöltök neked 2 filmet, hogy megnézzem (amit Te is meg tudnál csinálni).
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 12. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 12. hétfő 11:19
Adminkák! smile

Múltkor azt hiszem a filmes topicba kérdeztem, hogy MENNYIÉRT lehet letölteni teljes filmeket.
Aranyosan és gyorsan válaszoltatok, mindenre kitértetek, csak a kérdésemre nem. nyes
Akkor hátha most lesz foganatja: TUDOM, hogy nem előre kell fizetni, TUDOM, hogy ingyen le lehet tölteni, TUDOM, hogy egy aktíváló sms formájában kell kvázi fizetni érte az első megtekintés előtt.
Lehet, hogy én vagyok béna, és szinte kiböki a szememet, de sehol nem látom, hogy MENNYIT kellene fizetni a filmért, tehát, hogy MENNYIBE KERÜL az sms.
Tehát az a kérdés, mégegyszer, hogy:
MENNYIBE KERÜL?
WIE VIEL KOSTET ES?
HOW MUCH DOES IT COST?
QUNTO COSTA?
4 nyelvet beszélek, mindegyiken megkérdeztem, hátha külföldiül jobban értitek. nyes

Na, semmi komoly kritika ám, csak szúrkapiszkálok...
vigyor5

A válaszotokat előre is köszönöm.

nem szúrkapiszka, de a Wie viel-t így írják:Wieviel hehe vigyor5 prune
#411   2008. 05. 12. hétfő 11:19
Adminkák! smile

Múltkor azt hiszem a filmes topicba kérdeztem, hogy MENNYIÉRT lehet letölteni teljes filmeket.
Aranyosan és gyorsan válaszoltatok, mindenre kitértetek, csak a kérdésemre nem. nyes
Akkor hátha most lesz foganatja: TUDOM, hogy nem előre kell fizetni, TUDOM, hogy ingyen le lehet tölteni, TUDOM, hogy egy aktíváló sms formájában kell kvázi fizetni érte az első megtekintés előtt.
Lehet, hogy én vagyok béna, és szinte kiböki a szememet, de sehol nem látom, hogy MENNYIT kellene fizetni a filmért, tehát, hogy MENNYIBE KERÜL az sms.
Tehát az a kérdés, mégegyszer, hogy:
MENNYIBE KERÜL?
WIE VIEL KOSTET ES?
HOW MUCH DOES IT COST?
QUNTO COSTA?
4 nyelvet beszélek, mindegyiken megkérdeztem, hátha külföldiül jobban értitek. nyes

Na, semmi komoly kritika ám, csak szúrkapiszkálok...
vigyor5

A válaszotokat előre is köszönöm.

nem szúrkapiszka, de a Wie viel-t így írják:Wieviel hehe vigyor5 prune
#410   2008. 05. 12. hétfő 10:06
Molly_anyó Molly_anyó
Itt szeretném megkérdezni a Fórum Adminjaitól,probléma e ha a FunPic-ből küldök be képet?Sok a kép ami illik a külömböző topicokba.
Válaszig nem küldök nehogy ezét ki legyek tiltva
#409   2008. 05. 08. csütörtök 05:50
Grosswardein Grosswardein
Nagyon szepen koszonom! Megoldva!!

Annyi volt a gond hogy mas rendszerben nyitottam meg (mozilla, opera), latom az explorer hasznalattal, mukodik !!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 05. 07. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 05. 07. szerda 21:24
üzemel szerintem nálad van a probléma smile
#408   2008. 05. 07. szerda 23:20
kjlp67 kjlp67
Sziasztok!

Nekem a G .Pontokkal van problémám.
Az új rendszerű, csillagos szavazásnál nem kapok pontokat (sorozatok, magyar amatőrök). A régi, rádiógombosak működnak (kismalac).

Írtam az ügyfélszolgálatra, de csak annyi jött, hogy továbbították a programozó kollégáknak a problémát. Ez három hete volt...
#407   2008. 05. 07. szerda 21:24
üzemel szerintem nálad van a probléma smile
(Ez egy válasz Grosswardein üzenetére (2008. 05. 07. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 07. szerda 16:35
Nem mukodik sem a chat, es a bejovo leveleket sem tudom megnyitni! ez nalatok is igy van ???
#406   2008. 05. 07. szerda 21:23
ha vip tag vagy akor a goldengate tv nézheted és a vip képsorokat

a letölthető filmekért sajna mindegyikért ki kell külön fizetned a licencet ahogy nekünk, sajna ezeket a filmeket csak így lehet forgalomba hozzni...
(Ez egy válasz Korneol üzenetére (2008. 05. 06. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 22:07
ha vip tag vagyok akkor honnan tudok letölteni díjmentessen filmet? (vagy ha ilyen nincs akkor :'( ) mert letöltöttem egy pandorás videot és valami kódot kér hát én meg fizetni még1x nem fogok. előre is köszönöm a segítséget.

... 42 43 44 45 46 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1285db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 20. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!