Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#363   2008. 01. 29. kedd 18:46
skiz0 skiz0
Most nem azért írok mert szeretek írkálni elhihetitek...de ha írta volna a telefonszámot akkor nem tépném a számat..talán a segítség címszó alá bele kellene szorítani kedves Anthony!Én meg nem is szólnék semmit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 28. hétfő 11:02
ráklikklesz a kívánt filmre...ezt fogja kiírni:

Film letöltése

A letöltéshez nyomj jobb egérgombot az alábbi linken, majd válaszd a "cél mentése más néven" lehetőséget!

A film szabadon letölthető, elég az első megnézéskor SMS-el aktiválnod!

A film letöltéséhez jobb klikk ide!

ha letöltöd a filmet, utána kapod meg az sms küldéshez szükséges infokat
#362   2008. 01. 28. hétfő 13:29
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
De ha csak egy kicsit kellene szétnézniük!! zavart2 wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 28. hétfő 11:02
jaaaj doki, ne legyél már ilyen iiiizé smile smile
#361   2008. 01. 28. hétfő 11:02
MmePrune MmePrune VIP Admin
jaaaj doki, ne legyél már ilyen iiiizé smile smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 01. 28. hétfő 10:49
(és válasz diszpé-nek is):

Itt, ebben a topicban 1000X le lett írva. A hogyan, a miért, a miként!
#360   2008. 01. 28. hétfő 11:02
ráklikklesz a kívánt filmre...ezt fogja kiírni:

Film letöltése

A letöltéshez nyomj jobb egérgombot az alábbi linken, majd válaszd a "cél mentése más néven" lehetőséget!

A film szabadon letölthető, elég az első megnézéskor SMS-el aktiválnod!

A film letöltéséhez jobb klikk ide!

ha letöltöd a filmet, utána kapod meg az sms küldéshez szükséges infokat
(Ez egy válasz skiz0 üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 10:03
Hello!Én is mulya vagyok én sem tom hova kell sms-t küldeni,mennyiért a film megnézéséhez!
#359   2008. 01. 28. hétfő 10:49
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
(és válasz diszpé-nek is):

Itt, ebben a topicban 1000X le lett írva. A hogyan, a miért, a miként!
(Ez egy válasz skiz0 üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 10:03
Hello!Én is mulya vagyok én sem tom hova kell sms-t küldeni,mennyiért a film megnézéséhez!
#358   2008. 01. 28. hétfő 10:03
skiz0 skiz0
#357   2008. 01. 14. hétfő 12:52
diszpé diszpé
a letöltött filmet nem tudom megnézni,mit tehetnék?
#356   2008. 01. 10. csütörtök 18:32
evvel a problémáddal fordulj az ügyfélszolgálathoz...GG nyitólapján alul találod meg a "klikk"-et
(Ez egy válasz Sexxy_boy üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 10. csütörtök 17:32
E-mail címe akarok vátani de nem engedi menetem erre a:ggmsghiba@gmail.com címre de azt írta ki hogy nemtalálható cím kérem kuldjenek választ a felhasználóneves üzenetek közé
Előre is köszönöm!

#355   2008. 01. 10. csütörtök 17:32
Sexxy_boy Sexxy_boy
E-mail címe akarok vátani de nem engedi menetem erre a:ggmsghiba@gmail.com címre de azt írta ki hogy nemtalálható cím kérem kuldjenek választ a felhasználóneves üzenetek közé
Előre is köszönöm!

#354   2008. 01. 10. csütörtök 14:56
tom1019 tom1019 VIP Admin
a nicet a hsz-nál átírni nem lehet, de kiegészítettem az eredeti hsz-t az alábbiakkal:

barátnőm (pilla81) gondolatai a témával kapcsolatban:
" és az eredeti hozzászólás"

a nicnevekkel kapcsolatos instrukciókat meg tartsátok be, mert sok félreértés elkerülhető, ha mindenki egyéni nicnévvel lép be, és nem keverednek több személy által írott gondolatok, vélemények, és hozzászólások egy nicnév használata miatt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 10. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (110579) VIP
2008. 01. 10. csütörtök 13:20
t adminok.mivel az avatarkérdést segítségetekkel megoldottuk,és bnőm részére saját nicket kreáltunk kérnénk a sex/análsex topic 298.számú hsz törlését,vagy ha utólag módosítható pilla81 névre történő átírását.szeretve tisztelt és tisztelve szeretett kedvesem ezt az egy hsz-t "követte el",és valóban félreértésekre adhat okot.remélem jó helyre írtam,előre is kösz.
#353   2008. 01. 10. csütörtök 13:20
X Törölt felhasználó (110579) VIP
t adminok.mivel az avatarkérdést segítségetekkel megoldottuk,és bnőm részére saját nicket kreáltunk kérnénk a sex/análsex topic 298.számú hsz törlését,vagy ha utólag módosítható pilla81 névre történő átírását.szeretve tisztelt és tisztelve szeretett kedvesem ezt az egy hsz-t "követte el",és valóban félreértésekre adhat okot.remélem jó helyre írtam,előre is kösz.
#352   2008. 01. 08. kedd 13:10
tisztelt adminok.mindkettőtöknek köszönjük tanácsaitokat,kezdő,néhány hete fórumozók vagyunk,tévedéseinket beláttuk,fejünkre hamut szórva bocsánatért esedezünk-pedig nem vagyunk rá méltók,mocsadékok vagyunk és törmelékek is smile .szóval a témára visszatérve tényleg igazatok van,azóta a helyzetet megoldottuk.mégegyszer kösz a segítséget.picurék worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 07. hétfő 22:08
kapaszkodj meg doki, nem vagyok még férjnél...ellenben faszán szétoffoltuk a topicot, ahelyett, hogy adminokként példát mutatnánk...

nos akkor...összegezzünk: semmiképpen ne írjatok ugyanarról a névről ketten, hárman, sokan, mert előbb-utóbb félreértésbe keveredtek, és akkor sajna tiltanunk kell az ominózus nicket is
#351   2008. 01. 07. hétfő 22:08
kapaszkodj meg doki, nem vagyok még férjnél...ellenben faszán szétoffoltuk a topicot, ahelyett, hogy adminokként példát mutatnánk...

nos akkor...összegezzünk: semmiképpen ne írjatok ugyanarról a névről ketten, hárman, sokan, mert előbb-utóbb félreértésbe keveredtek, és akkor sajna tiltanunk kell az ominózus nicket is
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 21:43
Hozzám IS??? A magyar törvények egyenlőre büntetik a kettős (többes) házasságot. Különben is, egy kellemes sexhez még nem kell ásókapanagyharang... hehe
#350   2008. 01. 07. hétfő 21:43
_Dr_Anthony_R _Dr_Anthony_R Admin
Hozzám IS??? A magyar törvények egyenlőre büntetik a kettős (többes) házasságot. Különben is, egy kellemes sexhez még nem kell ásókapanagyharang... hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 07. hétfő 21:38
fúúú doki...ettől a hsztől világosodtam meg, hogy hogyan akart avatart cserélni picur... vazzzz doki...hozzád megyek feleségül hehe
(kösz a segítséget, igazad van)
#349   2008. 01. 07. hétfő 21:38
fúúú doki...ettől a hsztől világosodtam meg, hogy hogyan akart avatart cserélni picur... vazzzz doki...hozzád megyek feleségül hehe
(kösz a segítséget, igazad van)
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 19:52
Annyit tennék ehhez hozzá, hogy nem kell a "kilépek-belépek" sem, egyszerre tud futni két GG is, 2 ablakban, egyikben az egyik nick, másikban a másik. Mégis egyszerűbb, mint az avatart cserélgetni. Arról nem beszélve, hogy a fórum programja avatar váltás után az addig ÖSSZES hozzászóláshoz az új avatart teszi ki, tehát utána nem fog kiderülni, hogy ki is tette az ominózus hsz-t.
#348   2008. 01. 07. hétfő 19:52
_Dr_Anthony_R _Dr_Anthony_R Admin
Annyit tennék ehhez hozzá, hogy nem kell a "kilépek-belépek" sem, egyszerre tud futni két GG is, 2 ablakban, egyikben az egyik nick, másikban a másik. Mégis egyszerűbb, mint az avatart cserélgetni. Arról nem beszélve, hogy a fórum programja avatar váltás után az addig ÖSSZES hozzászóláshoz az új avatart teszi ki, tehát utána nem fog kiderülni, hogy ki is tette az ominózus hsz-t.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 06. vasárnap 22:34
avatar a neve...az adatmódosításnál tudod beállítani...szóval nem biztos, hogy értelek, de ugyanarról a névről ne írjatok ketten, mert félreértésre adhat okot...regeljen a párod is egy névvel, kap hozzá egy jelszót, és kiléptek-beléptek
#347   2008. 01. 07. hétfő 18:43
köszi az infót,lehetséges,h ez lesz,bár megjegyzem,h csak 1-2 alkalommal fordult elő,de igazad van a félreértéseket illetőleg.kösz.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 06. vasárnap 22:34
avatar a neve...az adatmódosításnál tudod beállítani...szóval nem biztos, hogy értelek, de ugyanarról a névről ne írjatok ketten, mert félreértésre adhat okot...regeljen a párod is egy névvel, kap hozzá egy jelszót, és kiléptek-beléptek
#346   2008. 01. 06. vasárnap 22:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (110579) VIP
2008. 01. 06. vasárnap 16:38
hello.nem vagyunk gyakorlott fórumozók a párommal,épp ezért szeretnénk megtudni,hogyan kell a nevünk mellé a megfelelő kis ábrát-nem tudjuk,h nevezik azt a kis bizbaszt-beilleszteni,mert néha zavaró,ha nem tudjuk jelezni,h épp melyikünk ír a fórumba.bocs,ha valakinek ez egyértelmű,de nekünk erre eddig nem volt szükségünk,és szeretnénk megtanulni.remélem a megfelelő helyen kérdeztem,ha valaki tud segíteni megköszönöm. worship
#345   2008. 01. 06. vasárnap 16:38
hello.nem vagyunk gyakorlott fórumozók a párommal,épp ezért szeretnénk megtudni,hogyan kell a nevünk mellé a megfelelő kis ábrát-nem tudjuk,h nevezik azt a kis bizbaszt-beilleszteni,mert néha zavaró,ha nem tudjuk jelezni,h épp melyikünk ír a fórumba.bocs,ha valakinek ez egyértelmű,de nekünk erre eddig nem volt szükségünk,és szeretnénk megtanulni.remélem a megfelelő helyen kérdeztem,ha valaki tud segíteni megköszönöm. worship
#344   2008. 01. 06. vasárnap 12:54
X Törölt felhasználó (7056)
Csatlakozom a 407 hozzászóláshoz! nekem sem müködik.

... 45 46 47 48 49 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1283db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 19. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!