Épp az imént küldtem 2 VIP sms-t... mindkettő visszajött "Technikai hiba" üzenettel :(
ha amatőr képsorozatról van szó, akkor azok mellet van boríték és tudsz privát levelet küldeni a kepfeltöltőnek, illetve tudsz hozzászólni a sorozatokhoz!
sziazstok a nyitolapon van 2 csaj az egyon olyan sarga lepedon!!azz szeretnem kerdezni h azt hol talalom meg?? koszi!!
Nem csak azon múlik. A régebbihez (10-eshez) még megkerestem nagynehezen a neten, hogy milyen plusz javítócsomagot kell letölteni (DRM - Digital Right Management - patchok), de aztán ezeket egy kis helyszűke miatt töröltem. Aztán amikor upgradeltem a 11-esre, akkor onnantól egyszerűen az ilyen védett progikat nem játsza le, és nálam sem jön be a kódkérés ablaka sem. Majd talán a jövőben egy Win újratelepítéskor ismét megpróbálom, de addig a T-Online Zeneboltból vásárolt zenéim elvannak az új vinyómon...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 22:37
Mennyire "új"???
Oprendszer?
Esetleg nem ártana egy jó codek-pakk is... A winfos MP önmagában megfelelő codekek nélkül alig tud valamit lejátszani.
Oprendszer?
Esetleg nem ártana egy jó codek-pakk is... A winfos MP önmagában megfelelő codekek nélkül alig tud valamit lejátszani.
Mennyire "új"???
Oprendszer?
Esetleg nem ártana egy jó codek-pakk is... A winfos MP önmagában megfelelő codekek nélkül alig tud valamit lejátszani. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 19:04
Oprendszer?
Esetleg nem ártana egy jó codek-pakk is... A winfos MP önmagában megfelelő codekek nélkül alig tud valamit lejátszani. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (67167)
Nekem hibát jelez a madia player, pedig az új van meg, de sajna nem jön be az ablak az elején ahova a kódot kell írni. Mit csináljak?
Nekem hibát jelez a madia player, pedig az új van meg, de sajna nem jön be az ablak az elején ahova a kódot kell írni. Mit csináljak?
jahhh, köszi (jó a válasz, jár érte 1 kvíz pont
)
Márai--->KLIKK!
És a teljes FÜVES KÖNYV--->KLIKK! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
)
Márai--->KLIKK!És a teljes FÜVES KÖNYV--->KLIKK! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs... ha belekotnyeleskedem...
Füves könyv...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 16:54
Füves könyv...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Tom !
Az idézetek topicba betettél egy Márai Sándor idézetet. Arra lennék kiváncsi, hogy ez valamaelyik irásából van, s ha igen, akkor melyikből ?
Ha tudnál segiteni nagyon megköszönném.
Az idézetek topicba betettél egy Márai Sándor idézetet. Arra lennék kiváncsi, hogy ez valamaelyik irásából van, s ha igen, akkor melyikből ?
Kedves Tom !
Ezt akartam tudni, köszi.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 01. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 20:40
Itt a GG-n mindenkinek saját adatlapja van, amiben egyes funkciókat lehet változtatni (de más nem láthatja)!
Más
(ha másra gondoltál, akkor írd meg pontosabban)
Más
fe
, a neve melletti borítékra kattintva tudsz kapcsolatot teremteni, üzenni, kérdezni stb. (remélem jól értelmeztem a kérdésedet?) alf
lh alf
as alf
ználóval
(ha másra gondoltál, akkor írd meg pontosabban)
Itt a GG-n mindenkinek saját adatlapja van, amiben egyes funkciókat lehet változtatni (de más nem láthatja)!
Más
(ha másra gondoltál, akkor írd meg pontosabban) (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 01. szerda 17:33
Más
fe
, a neve melletti borítékra kattintva tudsz kapcsolatot teremteni, üzenni, kérdezni stb. (remélem jól értelmeztem a kérdésedet?) alf
lh alf
as alf
ználóval
(ha másra gondoltál, akkor írd meg pontosabban) (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2007. 08. 01. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A felhasználóknak van adatlapja, vagy külön-külön meg kell kérdezni tőlük, amit akarok? Sorry, de olyan réen regisztráltam, már elfelejtettem.
A felhasználóknak van adatlapja, vagy külön-külön meg kell kérdezni tőlük, amit akarok? Sorry, de olyan réen regisztráltam, már elfelejtettem.
nem szükségszerű, belefér!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 11:55
Törölt felhasználó (47519)
VIP
T. Admin Urak!
A "Bi-lány..." topicban (társkeresés) kicsit elszaladt velem a paripa (sajna nehezen viselem az értetlenkedést) és erősen offos hsz. lett belőle. Kérlek töröljétek az utolsó hsz.-emet, nem szeretném megölni a topicot emiatt. Előre is Kössz!
A "Bi-lány..." topicban (társkeresés) kicsit elszaladt velem a paripa (sajna nehezen viselem az értetlenkedést) és erősen offos hsz. lett belőle. Kérlek töröljétek az utolsó hsz.-emet, nem szeretném megölni a topicot emiatt. Előre is Kössz!
Te is írj az ügyfélszolgálatnak, biztosan segíteni fognak!
nem ide, hanem az ügyfélszolgálatra kellene jelezned a változtatási kérésedet!
(lap alján E-mail küldés!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 07:09
(lap alján E-mail küldés!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58834)
Tisztelt Szerkesztőség!
A most feltöltött képekhez azt hiszem, rosszul jelöltem meg a kívánt rovatot. Természetesen nem az "amatőr fiúk", hanem az "amatőr párok" rovatban jelenjenek meg a képek!
A most feltöltött képekhez azt hiszem, rosszul jelöltem meg a kívánt rovatot. Természetesen nem az "amatőr fiúk", hanem az "amatőr párok" rovatban jelenjenek meg a képek!
Sziasztok!
Tisztelt Szerkesztőség!
T. Admin Urak!
Filmletöltési probléma megoldására áthoztem ezt a hszt ide:
DrAnthony[VIP] #74 | ma 01:16
Na mi is a probléma?
Írod: "miért nem tudok normálisan leszedni filmeket"
Nem tölti le a filmet? vagy mi a baj?
Írod: "ha fizettem". Miért és mikor fizettél? A VIP tagsággal ai itt lévő GoldenGateTV filmejit tudod online nézni, a letölthető filemkért külön emeld díjas sms-t kell küldeni.
Szóval a rendszer (mert nem voltál egyértelmű ) :
1.: Kinézed a filmet, amit le akarsz tölteni. A letöltésért nem kell fizetni, VIP és nem VIP is le tudja őket tölteni.
2.: Letöltöd. Javaslok letöltésvezérlő használatát, hogyha megszakad, ne kezdje újra. Gyors a GG szervere, 0,5MByte/sec-kel jön a film, magyarul ha gyors a neted, egy 700 megás film 25-30 perc alatt lejön.
3.: Megnyitod a filmet. A legelső megnyitáskor megjelenik egy ablak, amelyben egy úgynevezett licence kódot kér. Ott feltünteti azt az emeltdíjas sms számot is, ahova el kell küldeni a sms-t.
4.: sms megjön, benne a licence kóddal, a megfelelő helyre beírod, és láss csodát, a film megy!
5.: 1 film - 1 sms. Ugyanazzal a licence-l csak 1 filmet tudsz megnézni, másik film, másik sms. De ha belegondsolsz, még így is olcsó, mert egy-egy film 900-1500 Ft, az sms ennél jóval kevesebb.
6.: A windows a licence-t megjegyzi, de ha rendszert frissítesz, újra kérni fogja, de ugyanahhoz a filmhez fel tudod használni. Én úgy szoktam, hogy a filmet mappába teszem, és alá készítek egy readme.txt file-t, amibe beírom a licence-t.
DrAnthony[VIP] #74 | ma 01:16
Na mi is a probléma?
Írod: "miért nem tudok normálisan leszedni filmeket"
Nem tölti le a filmet? vagy mi a baj?
Írod: "ha fizettem". Miért és mikor fizettél? A VIP tagsággal ai itt lévő GoldenGateTV filmejit tudod online nézni, a letölthető filemkért külön emeld díjas sms-t kell küldeni.
Szóval a rendszer (mert nem voltál egyértelmű ) :
1.: Kinézed a filmet, amit le akarsz tölteni. A letöltésért nem kell fizetni, VIP és nem VIP is le tudja őket tölteni.
2.: Letöltöd. Javaslok letöltésvezérlő használatát, hogyha megszakad, ne kezdje újra. Gyors a GG szervere, 0,5MByte/sec-kel jön a film, magyarul ha gyors a neted, egy 700 megás film 25-30 perc alatt lejön.
3.: Megnyitod a filmet. A legelső megnyitáskor megjelenik egy ablak, amelyben egy úgynevezett licence kódot kér. Ott feltünteti azt az emeltdíjas sms számot is, ahova el kell küldeni a sms-t.
4.: sms megjön, benne a licence kóddal, a megfelelő helyre beírod, és láss csodát, a film megy!
5.: 1 film - 1 sms. Ugyanazzal a licence-l csak 1 filmet tudsz megnézni, másik film, másik sms. De ha belegondsolsz, még így is olcsó, mert egy-egy film 900-1500 Ft, az sms ennél jóval kevesebb.
6.: A windows a licence-t megjegyzi, de ha rendszert frissítesz, újra kérni fogja, de ugyanahhoz a filmhez fel tudod használni. Én úgy szoktam, hogy a filmet mappába teszem, és alá készítek egy readme.txt file-t, amibe beírom a licence-t.
passz,
viszont van egy jó megoldási ötletem:
tiltalak, és repülnek a hsz-id és a pontjaid...természetesen a felesleged duplikáttal együtt...
(na csak poén volt, mert belefér az a + 3 pontocska!)
viszont van egy jó megoldási ötletem:
tiltalak, és repülnek a hsz-id és a pontjaid...természetesen a felesleged duplikáttal együtt...
(na csak poén volt, mert belefér az a + 3 pontocska!)
ok, de melyik? (én keresgéljem?)

Mistic
Jekaterina