Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozzászólásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, és csak az általatok irt tartalom felett van joguk, semmi másra nincs befolyásuk és rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailre a lap alján, és töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőben) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#165   2007. 06. 17. vasárnap 23:44
Aisha85 Aisha85
Oké, oké.. Valóban túlzás az, hogy borsos ár, csak azért írtam, mert általában nem szokásom ilyesmiért fizetni és nekem már ennyi is soknak tűnik ezért. Na mind1, a lényeg h kifizettem és most nem tudom megnézni. BS player sem megoldás, kiírja, a "Cannot open this file!" -kedves- hibaüzenetet. :(
#164   2007. 06. 17. vasárnap 22:22
DrAnthony DrAnthony VIP
Azért a "borsos ár" nekem kicsit erős túlzás... nyes Ha ugyanezt a filmet egy tékában vagy szexshopban veszed meg VHS-en 1000. Ft, DVD 2000. Azért ne essünk túlzásokba. eplus2
Ha Win Media Player 10 szarakodik, akkor az Ace MegaCodec tartalmaz egy BS plyaert is, próbáld azzal lejátszani, gyakran megoldás a MP10 hibáira.
(Ez egy válasz Aisha85 üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 18:23
Hali mindenki!
Az a problémám, hogy letöltöttem egy filmet, borsos árat fizettem érte és mégis egy kivehetetlen, összevisszaságot látok a monitoron. Először kodek hibára gondoltam, letöltöttem a legfrissebb AceMegaCodekPack-ot, de nem segített. Mondjátok meg pls mi a teendő. Vagy másik kodek kéne? Vki tudja, hogy pontosan milyen? Köszi a válaszokat! Puszi: Aisha
#163   2007. 06. 17. vasárnap 19:31
tom1019 tom1019 VIP Admin
Írj a szerkesztőknek (lap alján e-mail küldés!)
(Ez egy válasz Aisha85 üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 18:23
Hali mindenki!
Az a problémám, hogy letöltöttem egy filmet, borsos árat fizettem érte és mégis egy kivehetetlen, összevisszaságot látok a monitoron. Először kodek hibára gondoltam, letöltöttem a legfrissebb AceMegaCodekPack-ot, de nem segített. Mondjátok meg pls mi a teendő. Vagy másik kodek kéne? Vki tudja, hogy pontosan milyen? Köszi a válaszokat! Puszi: Aisha
#162   2007. 06. 17. vasárnap 18:32
Pisztaz Pisztaz
Igen, ettől féltem sajna! :(
Köszönöm a gyors választ! wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 06. 17. vasárnap 18:19
Új regisztrációval (új nicnév létrehozásával) tudod megtenni!
( Utána arra már van lehetőség, hogy a Pisztaz nicnevedet véglegesen tiltsuk, a hsz-id meghagyása mellett!
Viszont ebben az esetben az eddig megszerzett pontjaid ugranak, ezért azt is kalkuláld be mielőtt meg kívánod változtatni a nicnevedet!)
#161   2007. 06. 17. vasárnap 18:23
Aisha85 Aisha85
Hali mindenki!
#160   2007. 06. 17. vasárnap 18:19
tom1019 tom1019 VIP Admin
Új regisztrációval (új nicnév létrehozásával) tudod megtenni!
( Utána arra már van lehetőség, hogy a Pisztaz nicnevedet véglegesen tiltsuk, a hsz-id meghagyása mellett!
Viszont ebben az esetben az eddig megszerzett pontjaid ugranak, ezért azt is kalkuláld be mielőtt meg kívánod változtatni a nicnevedet!)
(Ez egy válasz Pisztaz üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 18:13
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet-e nick nevet módosítani, és ha igen milyen módon?
Köszönöm!
#159   2007. 06. 17. vasárnap 18:13
Pisztaz Pisztaz
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet-e nick nevet módosítani, és ha igen milyen módon?
Köszönöm!
#158   2007. 06. 15. péntek 12:24
vazelinator vazelinator VIP Admin
ügy félszolgálat a kopentes és meg kell indokolni és akkor el birálják.
ugy hogy irj az ügy félszolgálatnak
#157   2007. 06. 15. péntek 12:18
MmePrune MmePrune VIP Admin
és mégis honnan?
pontos helyet írj...
ha nem a fórumon van a képed, akkor ügyfélszolgálat, klikk a lap alján (nyitólapon)
#156   2007. 06. 14. csütörtök 22:02
f1ck0 f1ck0
Hello adminok! Törölnétek a "Lehet túl nagy?"című topic #33,ill.#30. hsz-emet,mert túl személyes és hogyha ő is GG-zik akkor rámismer.
Köszi...Ja és seggberúgnátok azt kispárna nevezetű urat aki nekem beszólt nyes (vicc)
#155   2007. 06. 13. szerda 17:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Hmmm. még annyi fáradtságot sem vettél, hogy egyetlen hsz-t visszaolvass... Ugyanis pont előtted írtam, de leírom még 1X:

A letöltött film lejátszásához ergy emelt díjas sms-t kell küldened, ami egy licenc kódot tartalmaz, azt kell beírnod a ilm elindítása után megjelenő ablakba. 1 film - 1 sms.
(Ez egy válasz draghe üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:45
Sziasztok!
A letölthető filmeket hogyan lehet megnyitni, mert nekem még egyiket sem sikerült. Előre is kössz.
#154   2007. 06. 12. kedd 15:45
draghe draghe
Sziasztok!
A letölthető filmeket hogyan lehet megnyitni, mert nekem még egyiket sem sikerült. Előre is kössz.
#153   2007. 06. 12. kedd 03:01
DrAnthony DrAnthony VIP
A VIP tagság nem azonos azzal, hogy ingyen tudod megnézni az innen letöltött filmeket. Azok egy külön kategória (ja, ha VIP vagy, a neved mögött miért nincs erre jelzés?).
Ha nem tudja megnyitni, és a "Nem tudott kapcsolatot teremteni..." teljesen más tészta. A film indítása során a film megtekintéséhez szükséges kodeket keresi a WMP10, aztán megpróbál egy kodek kiszolgálót keresni a neten (nekem pl. még sosem talált).
Javaslom valami újabb kodek felhelyezését!
Ha megvan, elindul a film, majd ott ki fogja írni, h milyen számra küldj sms-t a liszenszért. Ugyanis a film "aktiválásához" egy emelt díjas sms-t kell küldened. A VIP tagságért a GoldenGate TV online filmjeit tudod innen megnézni.
(Ez egy válasz GUMY-GUTTY-2 üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 14:31
cső! LÉGYSZI SEGÍTSETEK, vip tag vagyok, letöltöttem egy filmet, de nem tudom, hogy kell aktiválni, mert amikor rámegyek a wmplayerben, akkor azt mondja hogy nem tudott kapcsolat teremteni az a köcsög, amúgy meg 10-es wmplayerem van :S Segítsetek légyszi!!!
#152   2007. 06. 11. hétfő 14:31
GUMY-GUTTY-2 GUMY-GUTTY-2
cső! LÉGYSZI SEGÍTSETEK, vip tag vagyok, letöltöttem egy filmet, de nem tudom, hogy kell aktiválni, mert amikor rámegyek a wmplayerben, akkor azt mondja hogy nem tudott kapcsolat teremteni az a köcsög, amúgy meg 10-es wmplayerem van :S Segítsetek légyszi!!!
#151   2007. 06. 10. vasárnap 11:42
Moncy Moncy
Admin engedéllyel szeretném a segítségeteket kérni!

Egy tánccsoportbeli barátnőm kisfiának segítségre van szüksége!
Most 4,5 éves, koraszülöttként jött a világra és ennek következtében agyvérzés és oxigénhiány lépett fel a kisfiúnál.

Lehetőséget kaptak a kínai Hangzou kórházban ezév júliusában a gyógyulásához szükséges őssejt beültetésére.

A gyógykezelés költsége sajnos meghaladja a család anyagi teherbírását.

Ezért kérem, akinek módjában áll segíteni priv. üzenetben jelezze Felém és privátban átadom a család elérhetőségét és a kisfiú gyógyulásáért létrehozott alapítvány számlaszámát.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Moncy
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 07:04
Admin engedéllyel szeretném a segítségeteket kérni!

Egy tánccsoportbeli barátnőm kisfiának segítségre van szüksége!
Most 4,5 éves, koraszülöttként jött a világra és ennek következtében agyvérzés és oxigénhiány lépett fel a kisfiúnál.

Lehetőséget kaptak a kínai Hangzou kórházban ezév júliusában a gyógyulásához szükséges őssejt beültetésére.

A gyógykezelés költsége sajnos meghaladja a család anyagi teherbírását.

Ezért kérem, akinek módjában áll segíteni priv. üzenetben jelezze Felém és privátban átadom a család elérhetőségét és a kisfiú gyógyulásáért létrehozott alapítvány számlaszámát.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Moncy
#150   2007. 06. 05. kedd 17:24
f1ck0 f1ck0
Kösz.

Dako84:Tuti,hogy nem kamu
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 12:43
Pontosítanám, amit dako írt:

5 kép kell minima, és el kell, h fogadják. Tudtommal 5 kép alatt bekerül az "akik csak 1-2-őt küldtek" közé, de hogy mennyi pontot adnak érte, nem tudom. Sztem inkább gyűjts még hozzá 3-at, úgy ziher a GG pont. Ja, és az elcsípett képekért is ját az 5000 GG pont, nemrég ilyet küldtem be, és kaptam érte pontot. Az amatőr pasi képekért tudtommal nem jár pont, akármennyit is küldesz be.
Ja, más néven meg nem tudod beküldeni, mert ha nem a saját felhasználói címedről küldöd, akkor nem hozzád íródik a pont, ez evidens.
#149   2007. 06. 05. kedd 13:06
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha végképp nem megy és zavar, nézd meg

ezt itt

tán találsz valamit, ami segít (van pl egy Explorer frissítés is benne).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 06. 05. kedd 12:06
Mit jelent e panel-tartalom:
"Ez a lap potenciálisan nem biztonságos információt ad át egy ActiveX vezérlőnek(...)"
Ez akkor jelenik meg újabban, amikor belépek a GG-re...Mit hordoz ez az információ? Előre is kösz.
#148   2007. 06. 05. kedd 12:43
DrAnthony DrAnthony VIP
Pontosítanám, amit dako írt:

5 kép kell minima, és el kell, h fogadják. Tudtommal 5 kép alatt bekerül az "akik csak 1-2-őt küldtek" közé, de hogy mennyi pontot adnak érte, nem tudom. Sztem inkább gyűjts még hozzá 3-at, úgy ziher a GG pont. Ja, és az elcsípett képekért is ját az 5000 GG pont, nemrég ilyet küldtem be, és kaptam érte pontot. Az amatőr pasi képekért tudtommal nem jár pont, akármennyit is küldesz be.
Ja, más néven meg nem tudod beküldeni, mert ha nem a saját felhasználói címedről küldöd, akkor nem hozzád íródik a pont, ez evidens.
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 10:21
Hello!Lenne egy kérdésem.Van 2 MSN-en elcsípett képem amit be is küldenék,de fentre oda van írva,hogy legalább 5 kép.Nos én nem vagyok egy G-pont vadász,de azért mégis érdekelne,hogy így mennyit kapok azért a két képért,mert ha csak 200-at akkor még inkább gyűjtök.
Ja még egy kérdés:Ha a becenevemnek mást írok annak reményében,hogy így nem jönnek rá ki küldte a képet akkor sem kapok pontot?
Ja majd el felejtettem.Még egy uccsó kérdés smile : " *kivétel amatőr fiúk ".Az amatőr fiúk hány pontot kapnak? Vagy nekik nem szükséges 5 képet beküldeni?
#147   2007. 06. 05. kedd 12:37
DrAnthony DrAnthony VIP
"Az ActiveX-vezérlők közé tartoznak az alábbiak:
Adobe Reader
Apple QuickTime Player
Macromedia Flash Player
Microsoft Windows Media Player
Real Networks RealPlayer
Sun Java Virtual Machine"

Röviden: Az SP2-nek, vagy ezek közül az alkalmazások közül valamelyiknek valami infó nem tetszik, amit a GG küld felé.

Javaslom, hogy ezeknél próbálj új verziót keresni és letölteni a neten (mind freeware, szabadon letölthető és használható), de ha nem zavar a felugró ablak, engedélyezd, amire rákérdez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
"Ez a lap potenciálisan nem biztonságos információt ad át egy ActiveX vezérlőnek(...)"
Ez akkor jelenik meg újabban, amikor belépek a GG-re...Mit hordoz ez az információ? Előre is kösz.
#146   2007. 06. 05. kedd 12:33
DrAnthony DrAnthony VIP
"Az ActiveX technológia szabályai szerint létrehozott, újrafelhasználható komponens, amelyek sokaságából gyorsan és egyszerűen állítható elő tetszőleges célú alkalmazás."

A Windows XP 2. szervizcsomagja (SP-2) számos új funkciót kínál a webböngészés biztonságosabbá tételéhez. Az Internet Explorer új információs sávján (közvetlenül a címsor alatt), megtekinthetők a letöltésekkel, a blokkolt előugró ablakokkal, a potenciális biztonsági kockázatokkal és az egyéb tevékenységekkel kapcsolatos tudnivalók. Az itt látható információ alapján könnyebben elkerülhetők az esetleg veszélyt jelentő fájlok, amelyeket egyébként valószínűleg fogadna az internetről. Az információs sáv feleslegesen nem foglal helyet a böngészőablakban, amikor nincs szükség rá, mert csak akkor jelenik meg, amikor tényleges információt nyújt a felhasználónak.

Az Internet Explorer alapértelmezett beállításainak használata mellett az információs sáv az alábbi esetekben jelenik meg:

ha egy webhely ActiveX-vezérlőt kíván telepíteni a számítógépre,
ha egy webhely előugró ablakot próbál megnyitni,
ha egy webhely fájlt próbál letölteni a számítógépre. "

"Az információs sáv működése
A webhelyek néha ActiveX-vezérlőt vagy más aktív tartalmat jelenítenek meg, amely veszélyes lehet, illetve a felhasználó engedélye nélkül próbálnak fájlt letölteni a számítógép merevlemezére. Sok felhasználó számítógépére így kerül véletlenül
kémprogram

(spyware). Az információs sáv értesíti a felhasználót az ilyen tartalom blokkolásáról, így a felhasználó eldöntheti, mit kíván tenni vele.

Ha olyan webhelyre látogat, amely aktív tartalmat próbál megjeleníteni, az alábbihoz hasonló figyelmeztetés jelenik meg.

Ekkor választhat, hogy a potenciálisan veszélyt jelentő tartalom nélkül tekinti meg a weblapot, és ha az megfelelően jelenik meg, akkor dönthet úgy (ez a javasolt választás), hogy nem jeleníti meg az aktív tartalmat. "

"Ha egy webhely engedély nélkül programot próbál letölteni a számítógépre, az alábbi figyelmeztetés jelenik meg. Választhat úgy, hogy letölti a programot, de ha nem ismeri vagy nem bízik meg annak forrásában, akkor célszerűbb lehet ennek elutasítása. "

"Egyes esetekben előfordulhat, hogy az információs sávon megjelenő üzenet arról tájékoztatja, hogy a biztonsági beállítások miatt bizonyos műveletek nem hajthatók végre. Az internetről származó tartalom között gyakori az olyan, amely esetleg veszélyt jelenthet a számítógépre, ezért a tartalom telepítése előtt győződjön meg arról, hogy megbízható-e a webhely forrása.

Ha megbizonyosodott a webhely megbízhatóságáról, kövesse az alábbi lépéseket:

Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
Kattintson a Biztonság lapra, majd az Alapértelmezett szint gombra.
Ha nem sikerül módosítania ezt a beállítást, akkor valószínűleg a rendszergazda határozza meg annak állapotát.

Fontos: Az Internet Explorer alapértelmezett beállításai úgy lettek kialakítva, hogy megvédjék a számítógépeket."

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2004. 11. 16. kedd
Üzenetek: 1285db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 20. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!