ahhha..értem már...evvel kezdhetted volna
írj levelet indoklással vazelinator adminnak: msgadmin@goldengate.hu
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 18:14

írj levelet indoklással vazelinator adminnak: msgadmin@goldengate.hu
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)

De pont azt szeretném hogy eltünjön mert kitudodhat a személyem olyan embereknél akiknél nem akarom.
De pont azt szeretném hogy eltünjön mert kitudodhat a személyem olyan embereknél akiknél nem akarom.
ne beszélj butaságot, a régi nickneved is megmarad, és az azzal feltöltött képek is, csak legfeljebb nem fogod használni azt (a régi) a nevedet. tehát nem fog eltűnni semmi, csak az új neveden nem fognak jelentkezni az általad feltett képek. (és a G pontjaid sem fognak ott már szaporodni, felhasználni sem tudod) még valamit, az esetek 99%-ban semmilyen honlapon nem tudod megváltoztatni a nevedet, legfeljebb a jelszavadat. sajnos az új regisztrációnak van ára..
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 17:58

Oké de ha ujra regizek akkor a régi nick-nevem eltünik a beküldött képekkel együtt.
miért tűnne el, nem fogja senki törölni...de miért is akarsz új néven regelni???
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 17:58

Oké de ha ujra regizek akkor a régi nick-nevem eltünik a beküldött képekkel együtt.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 17:45

"a nicknevedet nem fogod tudni megváltoztatni, egyszerűbb ha újra regisztrálsz másik néven."...és jelzed privátban nekem az új nevedet..mielőtt még oltári nagy kavarodás lenne

"a nicknevedet nem fogod tudni megváltoztatni, egyszerűbb ha újra regisztrálsz másik néven."...és jelzed privátban nekem az új nevedet..mielőtt még oltári nagy kavarodás lenne
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 17:35

Meg szeretném változtatni a nevemet meg a jelszavamat.
Hogyan lehetséges ez mert probáltam az adatmódositás-nál de nem sikerült.
Köszönöm
Köszönöm
a nicknevedet nem fogod tudni megváltoztatni, egyszerűbb ha újra regisztrálsz másik néven.
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 17:35

Köszönöm
Köszönöm
Köszönöm
Köszönöm
A 1168. magyar amatőr videó kommentjei között több IRL adatos szemét van, ki kellene vágni az érintett userekkel együtt. Ha máshová is szemeteltek ugyanazzal a nickkel, akkor azokat is.
letöltöd el indítod a filmet akkor elő jön a fizetési mód, ott kitudod választani az országot és le irja hogyan tudsz fizetni és mivel az adott országban
(Ez egy válasz shiftyy üzenetére (2008. 11. 07. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 07. péntek 12:55

sziasztok! kerdesem az lenne, hogy Erdelybol milyen sms szamon lehet aktivalni egy filmet?
sziasztok! kerdesem az lenne, hogy Erdelybol milyen sms szamon lehet aktivalni egy filmet?
hali!
az amatőr képeknél hogy lehet lementeni az adatlapját kedvencekbe? mert próbáltam és nem megy
az amatőr képeknél hogy lehet lementeni az adatlapját kedvencekbe? mert próbáltam és nem megy
A segítségeteket kérem! Sajnos nem tudok itt a GG-en levelet küldeni, mert nem jön fel az ablak, amin elküldhetném, csak felvillan egy pillanatra! Mit tegyek???
Egyrészt, a Muff-Tárban lehetőség van abc sorrendbe rendezni a sorozatokat. Másrészt, ha a Muff-Tárból kiválasztod az első júzert, aki szembe jön, akkor találsz egy legördülőmenüt, közvetlen a "Másokra is kíváncsi vagy?" kérdés után.
(Ez egy válasz herceged üzenetére (2008. 10. 29. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 29. szerda 19:01

sziasztok hogyan tudok rákeresni egy pár feltöltött képére tudom a nevüket meg minden csak nem tok rákeresni
sziasztok hogyan tudok rákeresni egy pár feltöltött képére tudom a nevüket meg minden csak nem tok rákeresni
Tehát nagyon összekaptatok hogy ily titkos hogy kik is voltak ők... na mind1
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2008. 10. 23. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 23. csütörtök 14:10

Ohh értem. Köszönöm. és ha megkérdezném hogy hol tudnám elérni őket, akkor azt megmondaná valaki? vagy annyira szétváltak az utak, hogy azt az infót nem adjátok tovább?
Kedves Bradley! Ez a sorozat nem vesz rész az igazolóképes Magyar Amatőrök állandó szavazásán.
Sziasztok! Nekem egy kicsit gyanus az amúgy szuper amatőrk között ez a sorozat: 2008102121019
A GG feliratok számítógéppel-utólag vannak a képekre rányomatva- Ez így igazságtalan a többi becsületes szavazásos fotóval.
A GG feliratok számítógéppel-utólag vannak a képekre rányomatva- Ez így igazságtalan a többi becsületes szavazásos fotóval.
Ohh értem. Köszönöm. és ha megkérdezném hogy hol tudnám elérni őket, akkor azt megmondaná valaki? vagy annyira szétváltak az utak, hogy azt az infót nem adjátok tovább?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 10. 22. szerda 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
cég nem szűnt meg csak az útjaink váltak szét.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2008. 10. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 15:52

Hali!
Megláttam a help me topicot, rögtön tudtam hogy kérdésem ide való :
Hova lett a polo.goldengate.hu?
Tudjátok, ahol pólókat/sapkákat/kitűzőket lehetett rendelni.
Tök jó volt, és rendeltem is anno, és most is jó lenne... nehogy már megszűnt volna... :(
Megláttam a help me topicot, rögtön tudtam hogy kérdésem ide való :
Hova lett a polo.goldengate.hu?
Tudjátok, ahol pólókat/sapkákat/kitűzőket lehetett rendelni.
Tök jó volt, és rendeltem is anno, és most is jó lenne... nehogy már megszűnt volna... :(