Hát oké, át lett ide rakva.
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 16:52
Szóval akinek tudomása van ilyenről, ne tartsa magában! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

figy #1| ma 16:43
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Aki tud vmi információt arról, hogy honnan lehetne egy ázsiai származású Örömhölgyet találni szülinapi ajándékként, az kérem segítsen!!!
Sokat segítenétek, mert sajnos az idő sürget :(
Sziasztok!
Aki tud vmi információt arról, hogy honnan lehetne egy ázsiai származású Örömhölgyet találni szülinapi ajándékként, az kérem segítsen!!!
figy #1| ma 16:43
Sziasztok!
Sziasztok!
még én sem töltöttem le egyszer sem! szerintem mindenképpen írj az ügyfélszolgálatnak, ahogy leírtam a 108-as hsz.-be!
VIP-el a napi filmeket tudod letölteni és a Szex/sorozatok menü alatti dolgokat! ezekért nem kell SMS-t küldened! ebben az esetben a VIP tagság helyettesíti az SMS-t! A nagy filmeknél azért van szükség SMS aktiválásra, mert annak az összegnek egy része a film forgalmazóját ill. a jogdíjasait érinti, míg VIP-nél szerintem a GG kapja a lóvét!
és nem az itteni belépő jelszavad kell!
ez úgy működik, hogy amikor lementetted a filmet, akkor az nem nézhető meg, mert kódolva van. minden lejátszásnál amíg nem aktiválod az interneten keresztül keres rá az aktíváló kódra. Ha küldesz egy SMS-t, akkor már aktiválod is, és az ez utáni indáskor ismét keres a neten, majd ha aktiválta, akkor módosítja a fájt és utána már nem fog többet rá keresni! ha jól tudom!
ez úgy működik, hogy amikor lementetted a filmet, akkor az nem nézhető meg, mert kódolva van. minden lejátszásnál amíg nem aktiválod az interneten keresztül keres rá az aktíváló kódra. Ha küldesz egy SMS-t, akkor már aktiválod is, és az ez utáni indáskor ismét keres a neten, majd ha aktiválta, akkor módosítja a fájt és utána már nem fog többet rá keresni! ha jól tudom!
elvileg az első indításnál kell aktiválnod!
de ha gondod van, akkor írj egy üzit nekik!
bal oldalon a menü ---> Segítség, hibamegoldás ---> és értelemszerűen válaszd ki, hogy a film letöltéssel van problémád! Ha minden igaz, akkor felveszik veled E-MAIL-en a kapcsolatot!
Egyébként ezekhez a filmekhez nem kell VIP tagság!!!
de ha gondod van, akkor írj egy üzit nekik!
bal oldalon a menü ---> Segítség, hibamegoldás ---> és értelemszerűen válaszd ki, hogy a film letöltéssel van problémád! Ha minden igaz, akkor felveszik veled E-MAIL-en a kapcsolatot!
Egyébként ezekhez a filmekhez nem kell VIP tagság!!!
milyen filmet töltöttél le??? és a GG-n belül honnan?
a frissebb progi általában sosem baj, de próbáld megszerezni az ACE MEGA PACK CODEC csomagot valami ingyenesen letölthető szoftverek oldalról.
kvíz szobából áthozva:
5tealth #2964| ma 17:57
Hello ! Még új vagyok,ezért lenne egy kérdésem. Biztos már sokan feltették,de most én is :) Letöltöttem egy filmet...a leírásban azt írták,elég első megnézéskor egy smsel aktiválni. De amikor elindítom..nem csinál semmit,csak kiírja,hogy nem tudja elindítani. Segítene valaki,hogyan kell aktiválni ??? Elküldeném azt az sms-t csak nem tom mit,és hova kell küldeni :( Előre is köszi !
nyitólap-->menüsor(bal oldalon)-->VIP tagság...minden ott van, keresd figyelmesen (aktiválás is van)
és máskor ide írj, ha segítség kell
5tealth #2964| ma 17:57
Hello ! Még új vagyok,ezért lenne egy kérdésem. Biztos már sokan feltették,de most én is :) Letöltöttem egy filmet...a leírásban azt írták,elég első megnézéskor egy smsel aktiválni. De amikor elindítom..nem csinál semmit,csak kiírja,hogy nem tudja elindítani. Segítene valaki,hogyan kell aktiválni ??? Elküldeném azt az sms-t csak nem tom mit,és hova kell küldeni :( Előre is köszi !
nyitólap-->menüsor(bal oldalon)-->VIP tagság...minden ott van, keresd figyelmesen (aktiválás is van)
és máskor ide írj, ha segítség kell
Bocs de elárulok egy titkot ha a munkahelyeden letöltöd a progit azt az otthoni géped nem fogja tudni, hacsak nem az otthoni laptopdra töltötted le a munkahelyeden. Otthon ugyan úgy le kell töltened. De fordítva is igaz amit otthon töltesz le azt meg a munkahelyi gép nem tudja, ezek a fránya gépek nem adják át vágyaidat egymásnak.
ezt megtalálod a nyitóoldalon jobbra legalul:
Film lejátszó program!
Amennyiben gondod van a goldengaten található bármelyik film lejátszásával, töltsd le az alábbi csomagokat, majd indítsd el. (telepítsd fel őket)
Filmjeinkhez ezt töltsd le! :
WINDOWS összes verzió,klikk
.avi kiterjesztésű fájlokhoz:
WINDOWS összes verzió
Film lejátszó program!
Amennyiben gondod van a goldengaten található bármelyik film lejátszásával, töltsd le az alábbi csomagokat, majd indítsd el. (telepítsd fel őket)
Filmjeinkhez ezt töltsd le! :
WINDOWS összes verzió,klikk
.avi kiterjesztésű fájlokhoz:
WINDOWS összes verzió
letöltötted? elindult?
mindenképpen ki kell váltanod a vip tagságot, különben nem tudod megnézni a filmet....vip tagság-->aktiválás-->felül van egy olyan szöveg, hogy kattints ide...ha klikkelsz rá, akkor mutatja a számot és az árat is...hogy hova küldj és milyen smst
a nyitólap bal oldalán van egy menüsor...ott nézd meg a vip tagsággal kapcsolatos infokat...megnézted?
Miért válasszam a VIP tagságot a GoldenGate-en?
Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!
a nyitólap bal oldalán van egy menüsor...ott nézd meg a vip tagsággal kapcsolatos infokat
Mert így nézheted meg a kizárólag VIP tagjaink számára frissített videókat a GoldenGate TV-ben. Nézheted a napi sorozatokat, tölthetsz le egyben sorozatokat, rengeteg kényelmi szolgáltatással leszel gazdagabb. Részletesen elolvashatod a következő bekezdésekben!
a nyitólap bal oldalán van egy menüsor...ott nézd meg a vip tagsággal kapcsolatos infokat

Köszönöm Neked is a segítséget!
Huh!Na végre felfogtam mit kell csinálnom:)(a fórum intézkedések miatt nem találtam,meg mert béna vagyok:)EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
összes téma...ctrl+f...keresésbe beírod: intézkedések
(Ez egy válasz xxx75c üzenetére (2007. 02. 21. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bemegyek a fórumba,abc sorrendbe rendezem, de úgy sem találom. ?
Bemegyek a fórumba,abc sorrendben keresem,de nem látok ilyet. ?
(Ez egy válasz xxx75c üzenetére (2007. 02. 21. szerda 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 00:28

Sziasztok!Nem találom az "INTÉZKEDÉSEK"topikot.Tudnátok segiteni?
Előre is köszi.
Előre is köszi.