a 13 kerben valaki felfúrhatna egy tv konzolt nekem - sajna nincs ütvefúróm és tégla fal van
valaki haveri alapon tud segíteni ebben?
valaki haveri alapon tud segíteni ebben?
Amire en vagyom, az baratsag extrakkal;0
Hasonlo a hasonlonak orul.
Esélyre, lehetőségre.
A tükörképemre, de a másik nemként. vagy valamilyen természetfeletti lény kinézet
Most? jóó forró habos kávé egy izgi könyv és 2 hét szabi
Örökre szabin lenni...
Legyél munkanélküli mint én
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 18:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 07. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
Örökre szabin lenni...
Most? Egy mags ,sportos,Egyetemet vègzett 37-45közötti ,nyelveket beszèlő ,èrtelmes ,kimondottan èrtelmisègi ,jókèpű pasira, aki független teljesen.
Kár, hogy csak 28 éves vagyok :( Ezen kívül minden stimmel, amit leírtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 06:45
Törölt felhasználó (4269692)
Most? Egy mags ,sportos,Egyetemet vègzett 37-45közötti ,nyelveket beszèlő ,èrtelmes ,kimondottan èrtelmisègi ,jókèpű pasira, aki független teljesen.
50 éves vagyok, nős és kifejezetten elkötelezett. A többi stimmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 06:45
Törölt felhasználó (4269692)
Jelen pillanatban nincs túl nagy igényem. Egyszerűen ha kicsit elállna az eső. Igen, azt hiszem az jó lenne.
Elvileg ma összejön.Baràtnőimmel shopingolunk,ès 3 jókèpű pasi is ekísèr minket. Ami utànna törtènik arra vàgyom.
Visszaforditanám az idő kerekét, kb 3 nappal....
Egy masszőzre. Aki átmasszirozná a hátam, derekam, lapockákat, nyakat meg a vádlit. Csak úgy hobbiból.
Egy szuper masszázsra vágyom leginkább.
Gyonyoru.
Hoesesre es egy pici hidegre
Legyen már tavasz!
Ne legyen már covid!!
Ne legyen már covid!!
Kedves Babettbitch!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az ez évre esedékes tavasz, járvány miatt elmarad. Helyette az átlagostól sokkal forróbb lesz a nyár, kárpótlásul.
Nem lesz covid, ha sűrűn beoltatod magad.(vastag tűvel) Biztos ami biztos.
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az ez évre esedékes tavasz, járvány miatt elmarad. Helyette az átlagostól sokkal forróbb lesz a nyár, kárpótlásul.
Nem lesz covid, ha sűrűn beoltatod magad.(vastag tűvel) Biztos ami biztos.

vazelinator

Cynthia