A páromat amint épp más kényezteti. Szoktam is itt keresgélni, hátha találok olyan amit más töltött fel róla.

Szívesen látnék magas vénuszdombú puncikat! Imádom, ha egy nőnek hatalmas "homloka" van.
háát az én képeim nem sikerültek vagy is nem engedi a rendszer fel tőlteni mer valahogy kicsi !! bacca +
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 21. szombat 20:41
Törölt felhasználó (878230)

azt én is szívesen nézném a képeken

jó lenne olyan leszbi képeket látni ahol két punci összedörgölőzik... ilyen olló pozícióban.
Nagyon köszönjük!!!Még bele kell húznunk,h utolérjünk titeket
!Főleg,hogy a nyáron ment tönkre az egyetlen lemezünk,amin az összes /vagy 150/ képünk le lett töltve :-(!!!Most csak ennyi maradt ami itt van:-(!Remélem a nyáron pótoljuk őket!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 04. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 04. szerda 16:58

Törölt felhasználó (812316)
VIP

Nektek sem kell a szomszédba menni a jó képekért. Szolídak, mégis merészek, izgató... Mi is várjuk a hozzászólásokat, és persze, a visszajelzések mutatják, nemhiába fotóztunk, töltöttünk.
Nekünk nagyon tetszenek a nyilvános helyen készült fotók és videók, főleg ha az a feleség megosztásáról szól. Ha tud valaki ilyen jellegű videót (pl. étteremben, kávéházban, stb.) és átküldené, megköszönnénk!

Izgat valakit a tribute video, ha saját fotóira olvadnak el srácok...
azt én is szívesen nézném a képeken
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 24. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 24. kedd 18:55

Törölt felhasználó (334049)

a párom szőrös punciját szoktam mutogatni msn-en már egy páran kiverték rá
Ott a pont : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 28. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 28. szombat 12:15
Törölt felhasználó (404317)

harisnyás magassarkús képek jöhetnek

heló.
csoportos szex,fehérneműs képek és mind ezeket színesben.
csoportos szex,fehérneműs képek és mind ezeket színesben.

Igen olyanok jók lennének.Vákuumosat ritkán látni.De a harisnyás ötlet sem rossz.
(Ez egy válasz amatőrterasz üzenetére (2012. 04. 21. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
harisnyás magassarkús képek jöhetnek

igen...
(Ez egy válasz pasika38 üzenetére (2012. 04. 24. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 24. kedd 16:19

Gondolom rosszra nyomtál válasznak, mert ez nem nagyon vág össze azzal, amit én írtam.

A sorozatok tetszenek, ahol felöltözve kezdődik a képsorozat, ahogyan akár az utcán is láthatnánk, és egyre merészebb képek jönnek fokozatosan. Imádom a szűk farmeres és cameltoe képeket is!
a párom szőrös punciját szoktam mutogatni msn-en már egy páran kiverték rá
Gondolom rosszra nyomtál válasznak, mert ez nem nagyon vág össze azzal, amit én írtam.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 04. 20. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 11:59

fogalom zavarban vagytok egy kicsit
a profin elkészített fotó, s az amatőren elkészített fotó nem egyelő a profival és az amatőrrel.
amatőr azt jelenti, hogy nem kap ellen értéket, mindegy hogy ki mi és milyen módon készíti el a képeit, teljesen ingyen osztja meg veletek és ezt mi is ingyen biztosítjuk megnézni. tehát saját szórakozásból saját örömére készült, s mindegy, ha bérel rá akár egy profi fotóst vagy bevállalja egy profi fotós, vagy egy kicsit javít képkezelővel rajta, mert ez mind saját öröméből teszi s nem ellen szolgáltatásért, azaz nem anyagiért, hanem dicsérő sorokért, osztja meg veletek pl.)
míg a profi pénzért, de az más kategóriába is kerűl, s nem vagyunk közvetlen kapcsolatba a modellekkel, ügynökök hozzák a képeket és több ezer modellt egyszer, s oda naná csak profin készített képeket veszünk.
tehát ha véletlen egy profi model megosztja ingyen veletek a képeit, az amatőr kategória, s nem is értem miért ne tehetné meg saját örömére.
a profin elkészített fotó, s az amatőren elkészített fotó nem egyelő a profival és az amatőrrel.
amatőr azt jelenti, hogy nem kap ellen értéket, mindegy hogy ki mi és milyen módon készíti el a képeit, teljesen ingyen osztja meg veletek és ezt mi is ingyen biztosítjuk megnézni. tehát saját szórakozásból saját örömére készült, s mindegy, ha bérel rá akár egy profi fotóst vagy bevállalja egy profi fotós, vagy egy kicsit javít képkezelővel rajta, mert ez mind saját öröméből teszi s nem ellen szolgáltatásért, azaz nem anyagiért, hanem dicsérő sorokért, osztja meg veletek pl.)
míg a profi pénzért, de az más kategóriába is kerűl, s nem vagyunk közvetlen kapcsolatba a modellekkel, ügynökök hozzák a képeket és több ezer modellt egyszer, s oda naná csak profin készített képeket veszünk.
tehát ha véletlen egy profi model megosztja ingyen veletek a képeit, az amatőr kategória, s nem is értem miért ne tehetné meg saját örömére.
mindenféle vacumos képet
A harisnyás képek a legizgatóbbak!

A legjobban nekünk is a természetben készült képek tetszenek

Sziasztok!
Nem szeretem a azokat képeket amik fel vannak javítva, ami nem zavar ha ki van takarva a képből valami, a be nem azonosíthatóság érdekében...
de a legjobban amit szeretek, amik kint készülnek a szabadban...az lehet mező, erdő, vízpart, kilátó stb.
Én az ilyen sorozatokat várom!!!
Hajrá!
Nem szeretem a azokat képeket amik fel vannak javítva, ami nem zavar ha ki van takarva a képből valami, a be nem azonosíthatóság érdekében...
de a legjobban amit szeretek, amik kint készülnek a szabadban...az lehet mező, erdő, vízpart, kilátó stb.
Én az ilyen sorozatokat várom!!!
Hajrá!