Nagyon nagyon kiváncsi-fáncsi vagyok,hogy ki mire gondol egy jó kiadós maszti közben/főleg lányok-hólgyek/ válaszait várom,de a fiúk-é sem elhanyagolható,szóval irjatok csak bátran!
Hát Dani már tényleg elég rég elment! :))))))))

Ezt a választ Iván nemigen érteni,csak azt nem értem,hogy hogy jön ide Dani!
Én a páromra...meg még egy pasira...meg még egyre...meg mééég... méég..húúú
No, akkor megkövetésképpen, egy fotó, ahol lehunyt szemmel annyira intenziven gondolkozol, hogy gondolataid materializálódnak, no! :)...

Affrancba, lebuktam

hagyok elkanászodni és klonozodni minden témát milyen jol beindul a fantáziátok:)
szabadság mindennek szárnyakat ad:)
dicséret izé szobeli váll veregetés Gorcsev Iván
a jobb oldali anna kurnikova!!!
REPARATUR: #12 | ma 12:47

Vagy tíz éve már, egy alkalommal utaztam és a barátom felesége velem tartott. A csaj amint beszállt a kocsiba elkezdett a sexről mesélni. Persze úgy felizgultam, hogy nekiestem. Hagyta magát és olyan áradozásba kezdett a teljesítményemet illetően, hogy az megnövelte tenniakarásom erejét és tényleg jól helyrehoztam a kicsikét.
Folytattuk az utat, ő meg nem győzött hálalkodni az egeknek, hogy milyen szerencsés. Újra a tettekre került sor, kifacsar és erőtlen voltam. Nemsokára követelődzni kezdett, olyan csodálatos
furulyaszólamot játszott, hogy szinte felrobbant az agyam. Akkorákat dugtam az nap, hogy ez az emlék életem végéig elkisér. Azóta sem voltunk együtt, de ha érzem, hogy mozdul a gatya és nincs
aki segítsen, csak rá gondolok, míg maszírozom az Öcsit. Feledhetetlen volt, ezerszer átéltem már annak az együttlétnek minden pillanatát.
Folytattuk az utat, ő meg nem győzött hálalkodni az egeknek, hogy milyen szerencsés. Újra a tettekre került sor, kifacsar és erőtlen voltam. Nemsokára követelődzni kezdett, olyan csodálatos
furulyaszólamot játszott, hogy szinte felrobbant az agyam. Akkorákat dugtam az nap, hogy ez az emlék életem végéig elkisér. Azóta sem voltunk együtt, de ha érzem, hogy mozdul a gatya és nincs
aki segítsen, csak rá gondolok, míg maszírozom az Öcsit. Feledhetetlen volt, ezerszer átéltem már annak az együttlétnek minden pillanatát.
Hát a jódolgokat soha nem felejtjük el,igy vagyok én is ezzel

Vajon Ő mire-kire gondolhat???

Hát... szerintem nem ránk sajna,ezért ezt neki

Ez a csaj rám gondol:):):)
ez a téma tényleg érdekel.
Ki mire/kire gondol maxti közben?
Persze föleg a csajok gondolatai érdekelnek.
Ki mire/kire gondol maxti közben?
Persze föleg a csajok gondolatai érdekelnek.
Pár partneremet megkérdeztem,az egyik csaj maszti közben arra gondolt,hogy velem,meg egy másik sráccal van,lovagolva dugom,és közben szopom a csávót.
partnerem benne szokott lenni a maszti alatti fantáziákban - igaz,nyilván akkor masztizok, mikorpárom nincs a közelben / hanyagol. Bár időnként nem egyedül, hanem vonzó farkú fiúval/fiúkkal, ritkábban lánnyal együtt képzelem el. Általában nem szerelmeskedés,hanem dugás,érdekes módon (maszti alatt más a világom, mint real life)
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_girl/set2006061913003_page1