Legjobb maszti gondolat,nejem több pasival egyszerre
Szőröspuncis idősebb hölgyek videói.
Kolléganők, egykori tanárok, ismerősök, rokonok.....
unokaboverkeeee
Én a többes videóinkat szoktam nézni vagy mikor mással dugott kettesben
Legutóbb arra vertem ki amit az asszony mesèlt. Elárúlta, hogy a napokban volt egy álma, ahol kèt fèrfival volt egy autóban. Szex nrm volt, csak azt beszèltèk, hogy ki hogyan dugja meg, ő meg közbe fogta a farkukat.
Legjobb amikor csak nézed a kanapán mit csinál valaki a Pároddal és mozizol!
Magyarul 3-as 2pasi1Nő
Magyarul 3-as 2pasi1Nő

Nem illik ebbe a témába a történet
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 19. hétfő 22:44

Szép. Erre kíváncsiak lennénk, hogy sikerült összehozni, meg úgy az egész folyamat érdekelne. Érdekes felállás ez nagyon. Sok tényezőnek kell helyén lenni.
Szerinted.
A holgyek masztiznak. Egy ferfi az rejszol vagy veri a faszát. Mindom egy férfi.
Szép. Erre kíváncsiak lennénk, hogy sikerült összehozni, meg úgy az egész folyamat érdekelne. Érdekes felállás ez nagyon. Sok tényezőnek kell helyén lenni.
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 18. vasárnap 06:59

Nekünk az egyik exével volt az első hármasunk, nagyon jól sikerült
))

Jó is az.Közben a használt tangáját szagolgatva az igazi.Szinte szétrobban a farkam tőle.
(Ez egy válasz Akodka üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szinte naponta elégítem ki magam,és valóban arra gondolok hogy még egy plussz farok van a párom közelében! Hol dugják , hol már a beleélvezett punciját látom magam előtt! A végén viszont arra élvezek a legnagyobbat ha a korábban kettesben megélt valami extra pillanatra gondolok!
Szinte naponta elégítem ki magam,és valóban arra gondolok hogy még egy plussz farok van a párom közelében! Hol dugják , hol már a beleélvezett punciját látom magam előtt! A végén viszont arra élvezek a legnagyobbat ha a korábban kettesben megélt valami extra pillanatra gondolok!
a mindenét, úgy olvasom, mind többen vagyunk, akik akár még miközben basszák asszonyukat (szerelmüket/párjukat) arra gondolnak, hogy más is bassza, vagy baszta előtte, vagy fogja utána....sokszor képzelem én is, hogy dugunk, közben ő egy szép faszt szop, és ezt álló faszú kanok figyelik....de szép álom!
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 18. vasárnap 09:25

Én is nagyon sokszor arra masztizom hogy az asszony mással van… nagyon izgat.
Nekem nem csak maszti közben...
Szex közben is arra gerjedek be igazán ha arra gondolok, hogy előttem partyba vágták és bele engedtek néhány adagot, majd a sok spermától síkos punciját dughatom. (Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szex közben is arra gerjedek be igazán ha arra gondolok, hogy előttem partyba vágták és bele engedtek néhány adagot, majd a sok spermától síkos punciját dughatom. (Ez egy válasz biboots üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, rá is elengedtem már pár patront
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én épp most is

Mindig arra gondolok , hogy a nejem dugják előttem .
És a legjobban erre tudok elmenni egy ideje…
(Ez egy válasz RicoRex üzenetére (2025. 05. 18. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mindig az anyósra szoktam.