Részletezném? Engem nagyon érdekelne...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (tegnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyém is
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az . Nekem is ez kellene
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:10

Arra hogy a párom kiköltözve négykézláb bekötött szemmel van, és tudja hogy ki van szolgáltatva nekem, vagyis szubként viselkedik, sejti azt is nem csak azt szeretném, hogy egyedül élvezzem őt, de egyedül kezdem, és óvatosan valahogy hogy ne vegye észre pharmatex kúpot vagy gélt juttatok a megfelelő helyre, jó eltereléssel ő mit sem sejt, azt érzi csak, hogy kényeztetve simogatva ujjazva vibrizve van, ekkor jön meg a vendég amit ő is észlel és akkor lehet csak biztos benne, más is megfogja ma dugni, el is kezdődik a szex, és mikor már látom hogy közel van a vendég a végéhez, leveszem a szemkötőt, látni akarom a szemeit amikor a srác tele élvezi, az ilyedséget élvezetet, ezután én jövök és én is nagyot élvezek belé, de közben a srác ismét harckész és miután jó jól kiélvezte a száját szinte csak azért rakja át a punciba hogy ismét oda élvezzen el. Ezután eloldozom és látványos ahogy folydogál a combján a sok sperma.
Arra hogy a párom kiköltözve négykézláb bekötött szemmel van, és tudja hogy ki van szolgáltatva nekem, vagyis szubként viselkedik, sejti azt is nem csak azt szeretném, hogy egyedül élvezzem őt, de egyedül kezdem, és óvatosan valahogy hogy ne vegye észre pharmatex kúpot vagy gélt juttatok a megfelelő helyre, jó eltereléssel ő mit sem sejt, azt érzi csak, hogy kényeztetve simogatva ujjazva vibrizve van, ekkor jön meg a vendég amit ő is észlel és akkor lehet csak biztos benne, más is megfogja ma dugni, el is kezdődik a szex, és mikor már látom hogy közel van a vendég a végéhez, leveszem a szemkötőt, látni akarom a szemeit amikor a srác tele élvezi, az ilyedséget élvezetet, ezután én jövök és én is nagyot élvezek belé, de közben a srác ismét harckész és miután jó jól kiélvezte a száját szinte csak azért rakja át a punciba hogy ismét oda élvezzen el. Ezután eloldozom és látványos ahogy folydogál a combján a sok sperma.
Nekem mindig az a nap jár a fejemben mikor a nászutunk után hazaérve másnap sikerült leszervezni az első hármast amiből a végére az lett hogy végignézhettem ahogy a másik pasival a végére már keményen basztak. Mai napig ha csak rágondolok bármelyik pillanatára is nem kell sok.
Gyakran szoktam gondolni arra, hogy miket csinált vele az ex pasija. Elég sok dolgot sikerült kiszedni belõle!
Jó nyilván azokra isss

Kedves perverz dolgokra

Nekem az asszony megy 2 hét múlva a barátnőjével nyaralni.. napok óta ez a mozi a fejemben és maszti közben. Hármas négyes vagy leszbi. Óriási orgazmusok. Bárcsak valóra is válna
Èn arra gondolok amit a nejem mondott. Elmesèlte, hogy azt álmodta, hogy az exèvel vègig szexeltek egy napot. Hogy csak jól èreztèk magukat. Napok óta erre verem.
Legjobb maszti gondolat,nejem több pasival egyszerre
Szőröspuncis idősebb hölgyek videói.
Kolléganők, egykori tanárok, ismerősök, rokonok.....
unokaboverkeeee
Én a többes videóinkat szoktam nézni vagy mikor mással dugott kettesben
Legutóbb arra vertem ki amit az asszony mesèlt. Elárúlta, hogy a napokban volt egy álma, ahol kèt fèrfival volt egy autóban. Szex nrm volt, csak azt beszèltèk, hogy ki hogyan dugja meg, ő meg közbe fogta a farkukat.
Legjobb amikor csak nézed a kanapán mit csinál valaki a Pároddal és mozizol!
Magyarul 3-as 2pasi1Nő
Magyarul 3-as 2pasi1Nő

Nem illik ebbe a témába a történet
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 19. hétfő 22:44

Szép. Erre kíváncsiak lennénk, hogy sikerült összehozni, meg úgy az egész folyamat érdekelne. Érdekes felállás ez nagyon. Sok tényezőnek kell helyén lenni.
Szerinted.
A holgyek masztiznak. Egy ferfi az rejszol vagy veri a faszát. Mindom egy férfi.