Szexuális vágyaink! (megoldások, kibeszélések)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem beajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós, megbeszélős, megoldás kereső !!!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1097   2013. 07. 22. hétfő 11:44
X Törölt felhasználó (105041)
Legalább egyszer szeretném kipróbálni a szendvics szexet, akár ketten egy lyukban is.
#1096   2013. 07. 08. hétfő 19:01
X Törölt felhasználó (885746)
És utána csere? smile na azt meg én nézném végig ahogy téged szopat egy nagy dákó smile
#1095   2013. 07. 08. hétfő 17:46
BDSMgold BDSMgold
Hmmm... egy ilyen szopatást véghezvinnék

#1094   2013. 07. 08. hétfő 03:30
X Törölt felhasználó (774401)
A helyedben szolnek nekem h segitsem ki a parod noveret smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (886758)
2013. 06. 22. szombat 20:50
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Páromnak van 2 nővére. Mindketten 1 éve szültek. rendszeresen járunk hozzájuk. Ők még a szülői házban élnek. A fiatalabb nővérke (33) régebben eléggé vékony volt, mondhatni csont és bőr. Szülés után felszedett pár kilót, mellei is megnőttek elég rendesen, lett egy kis pocakja is. Nem egy istennő, de azért nem rossz.
Az ő párja nemrég elköltözött tőlünk. Azóta a hölgy egyre közvetlenebb lett. Most, hogy itt a nyár, nagyon sokat vannak kint az udvaron. Általában fürdőruhában van és rendszeresen tesz olyan mozdulatokat, gesztusokat, amiről arra lehet következtetni, hogy valamit akar.
Hozzáteszem egy ideje nem adta meg neki senki, amit kellene (remélem értitek).
Olthatatlan vágyat érzek, hogy titokban elkapjam egy vagy több menetre. Eközben én a páromat nagyon szeretem. Nővére csak szexuálisan érdekel.
Mit tennétek a helyemben?
#1093   2013. 07. 06. szombat 21:05
Demona Demona VIP Admin
A szexuális parafíliák(zavarok)közé tartozó exhibicionizmus esetében az egyén állandó vagy ismétlődő késztetést érez arra, hogy nemi szerveit idegeneknek megmutassa, ezáltal érve el szexuális izgalmat. Bizonyos keretek között "szinte elfogadott".... azonban nyilvános helyeken, közterületeken ez szabálysértésnek számít.
Miután fontos elkülöníteni pszichózistól, mániától, demenciától, mentális retardációtól, egyéb súlyos személyiségzavartól (antiszociális) és organikus okoktól, így ez ha neked problémát okoz kérd szakember segítségét....Ha pedig a fent leírtak után inkább úgy döntesz ez nem probléma, akkor csak élvezd a pozitív visszajelzéseket a negatívval meg ne törődj...mert lehet csak ennyi a motiváció...vagy más hasonló apróság..
(Ez egy válasz Beniii üzenetére (2013. 07. 06. szombat 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 06. szombat 08:05
sziasztok
nekem olyan problémám lenneh szeretem mutogatni magam neten webcamon több portálon is fent vagyok pedig rendesen sexelek is majdnem napi szinten....nem tudjátok mi lehet ennek az oka?
#1092   2013. 07. 06. szombat 08:05
Beniii Beniii
sziasztok
nekem olyan problémám lenneh szeretem mutogatni magam neten webcamon több portálon is fent vagyok pedig rendesen sexelek is majdnem napi szinten....nem tudjátok mi lehet ennek az oka?
#1091   2013. 06. 24. hétfő 13:39
X Törölt felhasználó (853039)
Szia, ha telleg igaz szerencses srac vagy,mert a parod megosztotta massal az intim szferatokat es ezek szerint o is elvezi....de vigyazz ne vidd tulzasban csakis egyutt csinaljatok,ne kalandozz el kulon,mert rossz vege lehet es a kapcsolatotokra fog kihatni....termeszetessen ez akkor igaz ha szereted...
(Ez egy válasz tottim üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 23. vasárnap 22:47
És a végén kiderül, hogy a pároddal közösen csak próbára akartak tenni, hogy mennyire vagy megbízható, hűséges.
És aztán két szék közül a földre ülsz.......
#1090   2013. 06. 24. hétfő 13:36
X Törölt felhasználó (880743)
Vadóczka mit szólna hozzá?
#1089   2013. 06. 24. hétfő 10:58
X Törölt felhasználó (857830)
Megpróblom kitalálni a szereplőket...
Olga, Mása és Irina és te vagy Csehov
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 09:53
Képzeljétek mi történt!
Számomra is hihetetlen! smile Tegnap este, amikor hazaértem párom már itthon volt, csinált egy kis hangulatvilágítást gyertyákkal stb... Odalépett az ajtóba és megcsókolt, nem kérdeztem semmit. Egy szó nélkül behúzott magával a hálóba, ahol szintén gyertyák vártak és álmomban sem gondoltam volna, de ott volt egy csaj az ágyon, egy kedves ismerős (nővére) smile Mindketten szexi fehérneműben.
Párom azt mondta, hogy az elmúlt napok hetek játékai csak próbák voltak. Én meg nem mentem bele a játékba akkor, ezért most elhozta a nővérét, hogy hárman csináljuk. Előszőr kicsit ideges lettem, hogy tesztelget meg minden, de aztán amikor elkezdődött a buli, akkor már nem is gondoltam rá.
Csodálatos este volt smile
Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor szóljatok és leírom egy másik topicba smile
#1088   2013. 06. 24. hétfő 10:38
egyetemistapasi egyetemistapasi
várjuk a részleteket smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 09:53
Képzeljétek mi történt!
Számomra is hihetetlen! smile Tegnap este, amikor hazaértem párom már itthon volt, csinált egy kis hangulatvilágítást gyertyákkal stb... Odalépett az ajtóba és megcsókolt, nem kérdeztem semmit. Egy szó nélkül behúzott magával a hálóba, ahol szintén gyertyák vártak és álmomban sem gondoltam volna, de ott volt egy csaj az ágyon, egy kedves ismerős (nővére) smile Mindketten szexi fehérneműben.
Párom azt mondta, hogy az elmúlt napok hetek játékai csak próbák voltak. Én meg nem mentem bele a játékba akkor, ezért most elhozta a nővérét, hogy hárman csináljuk. Előszőr kicsit ideges lettem, hogy tesztelget meg minden, de aztán amikor elkezdődött a buli, akkor már nem is gondoltam rá.
Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor szóljatok és leírom egy másik topicba smile
#1087   2013. 06. 24. hétfő 09:53
X Törölt felhasználó (886758)
Képzeljétek mi történt!
#1086   2013. 06. 23. vasárnap 22:47
tottim tottim
És a végén kiderül, hogy a pároddal közösen csak próbára akartak tenni, hogy mennyire vagy megbízható, hűséges.
És aztán két szék közül a földre ülsz.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 22:34
Köszönöm a választ smile Lehet, hogy nem részleteztem eléggé a gesztusokat, itt egy pár példa:
Ültem a kanapén, Ő lent ült a földön tőlem egy méterre, majd felállt, de szép lassan úgy, hogy ahogy lehetett bepucsított, majd mikor kiegyenesedett, hátra nézett és mosolygott egyet.
Valamint egyszer ketten voltunk a nappaliba, (a többiek a konyhába) felállt és azt mondta, hogy megyek és átveszem a fürdőruhámat. A szobájára pont ráláttam. Ajtaját nyitva hagyta és úgy kezdett el öltözködni, hogy pont az ajtóban állt, majd miután felvette a bikinit, fogta a napolajat és elkezdte bekenni magát, szintén úgy, hogy mindent láttam. Mondanom sem kell, hogy ekkor már azért rendesen gerjedtem rá. Aztán mikor végzett kijött megállt előttem és megkért, hogy kenjem be a hátát. Felálltam és tisztes távolságból elkezdtem bekenni, eközben ő a fenekével finoman közeledett a farkam felé. Mikor hozzám érintette fenekét, akkorra értem végig az olajjal. A végén ugyanúgy hátranézett és elmosolyodott, ugyanazzal a tüzes tekintettel.
Így mi a vélemény?
#1085   2013. 06. 23. vasárnap 06:10
karpat57 karpat57
Vigyázz! A nők szeretnek kacérkodni, (bár ez már talán túl mutat rajta, de egyéne válogatja), piszkálni a férfi fantáziáját , kíváncsiak a vonzerejükre. Aztán, ha közelítesz, kiderül, csak játékos flört az egész. Ha ilyen szitu lesz, játékosan öleld át, fogd meg a melleit, mintha csak bolondoznál. A reakciója sok mindent el fog árulni! Lehet nem fog provokálni többet, de készülj fel arra is, hogy viszonzásképp megmarkolja a farkad! No akkor kell majd döntened!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a választ smile Lehet, hogy nem részleteztem eléggé a gesztusokat, itt egy pár példa:
Ültem a kanapén, Ő lent ült a földön tőlem egy méterre, majd felállt, de szép lassan úgy, hogy ahogy lehetett bepucsított, majd mikor kiegyenesedett, hátra nézett és mosolygott egyet.
Valamint egyszer ketten voltunk a nappaliba, (a többiek a konyhába) felállt és azt mondta, hogy megyek és átveszem a fürdőruhámat. A szobájára pont ráláttam. Ajtaját nyitva hagyta és úgy kezdett el öltözködni, hogy pont az ajtóban állt, majd miután felvette a bikinit, fogta a napolajat és elkezdte bekenni magát, szintén úgy, hogy mindent láttam. Mondanom sem kell, hogy ekkor már azért rendesen gerjedtem rá. Aztán mikor végzett kijött megállt előttem és megkért, hogy kenjem be a hátát. Felálltam és tisztes távolságból elkezdtem bekenni, eközben ő a fenekével finoman közeledett a farkam felé. Mikor hozzám érintette fenekét, akkorra értem végig az olajjal. A végén ugyanúgy hátranézett és elmosolyodott, ugyanazzal a tüzes tekintettel.
Így mi a vélemény?
#1084   2013. 06. 23. vasárnap 03:57
X Törölt felhasználó (877860)
Hazinyulra nem lovunk. Kivetel: ha az tamad! felkialtas
Így mi a vélemény?
#1083   2013. 06. 23. vasárnap 00:33
X Törölt felhasználó (882718)
Rajtam kívül 1 csaj, és egy srác, vagy kettő aki, felváltva kényezteti a farkával a hölgy ánuszát és az enyémet. Az enyém úgymond még szűz,, és így lenne az igazi kipróbálni ezt a fajta gyönyört.
#1082   2013. 06. 22. szombat 22:34
Így mi a vélemény?
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 06. 22. szombat 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 21:49
Lehet csak egy kicsit közvetlenebb lett, de ne szaladjon el a fantáziád! Én a helyedben biztos kihagynám! Nem éri meg az esetleges következmények miatt!
#1081   2013. 06. 22. szombat 21:49
karpat57 karpat57
Lehet csak egy kicsit közvetlenebb lett, de ne szaladjon el a fantáziád! Én a helyedben biztos kihagynám! Nem éri meg az esetleges következmények miatt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 20:50
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Páromnak van 2 nővére. Mindketten 1 éve szültek. rendszeresen járunk hozzájuk. Ők még a szülői házban élnek. A fiatalabb nővérke (33) régebben eléggé vékony volt, mondhatni csont és bőr. Szülés után felszedett pár kilót, mellei is megnőttek elég rendesen, lett egy kis pocakja is. Nem egy istennő, de azért nem rossz.
Az ő párja nemrég elköltözött tőlünk. Azóta a hölgy egyre közvetlenebb lett. Most, hogy itt a nyár, nagyon sokat vannak kint az udvaron. Általában fürdőruhában van és rendszeresen tesz olyan mozdulatokat, gesztusokat, amiről arra lehet következtetni, hogy valamit akar.
Olthatatlan vágyat érzek, hogy titokban elkapjam egy vagy több menetre. Eközben én a páromat nagyon szeretem. Nővére csak szexuálisan érdekel.
#1080   2013. 06. 22. szombat 20:50
Sziasztok!
A helyzet a következő:
#1079   2013. 06. 22. szombat 20:34
BDSMgold BDSMgold
#1078   2013. 06. 22. szombat 03:20
X Törölt felhasználó (81552)
Jujj ! Most a frissen gecis farkam szopja le valaki

... 16 17 18 19 20 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Crazy-Baby Crazy-Baby
Nyitás ideje: 2004. 09. 14. kedd
Üzenetek: 1437db
Utolsó üzenet: 2022. 01. 24. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!