Eddig egy aranyos házaspárral volt kapcsolatom immár négy éve. Nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jól összejöttünk. Annak ellenére, hogy a kapcsolat titokban csak a hölggyel kezdődött és a szó legszorosabb értelmében lebuktunk a férj előtt. /váratlanul hazajött/ Nem cirkuszolt, nem rendezett jelenetet, nagyon kulturált volt. Nem untatlak a további részletekkel, a lényeg az, hogy végül hármasban voltunk. Miután a hármas sokkal több örömet tud okozni, mint a négyes, nagyon sok figurát kitaláltunk és végigcsináltunk. Igaz, ott és akkor abban a helyzetben maga az önzetlenség a nagyon fontos. Hogy az a másik minél nagyobbat élvezzen. Többször el is hangzott, hogy ekkorát még az életben soha nem élveztem.......))mindhármunk részéről. Ám nagyon fontos a közvetlenség, a szimpátia, a jó és közvetlen hangulat, ahol mindenki őszintén kinyílik a másik előtt. Ha nem így van akkor az már eleve nem jó. Azóta, amióta elköltöztek, (Békés megyébe mentek), azóta már voltak itt újra, mert annyira hiányoztunk egymásnak. Igaz én nem tudok olyan messze leutazni, de ezt Ők megértették. Mindenben megértettük egymást és ez még tetézte a jó hangulatot is közöttünk. Én elmondtam, hogy általában csak hét közben, vagy esetleg szombaton érek rá és mindig csak és csak délelőtt. Semmi gond, tudomásul vették. Én ugyanúgy, hogy Ők mikor értek rá, mikor vártak engem. Így aztán persze, hogy össze tudtunk hangolni minden esetben. Most már sajnos egyre kevesebbet jöttek és el is maradt a dolog. Bizony a nagy távolság megölte a kapcsolatot. Bár még levelezünk havonta, nem felejtenek el. Sok-sok dicséretet kaptam tőlük, de én is csak jót tudnék mondani róluk.......******************************************a korrigált részhez ITT választhatsz társkeresős témát, akár többet is.************/e/
Másodiknak beleélvezni egy nő popsi lyukába, érezni az előttem lévő pasi ondóját a farkammal a popsiban........
Ha már aktuális tv műsor jár a fejemben akkor az éjjelnappalbudapestből is szinte mindegyik csajszit rendszeresen farkalgatnám.Hárembe velük!!!

Például az a garnitúra!
(Ez egy válasz xendi üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindig egy szendvics...
Hürrem és társnői
))))))))
(Ez egy válasz kabos55555 üzenetére (2013. 04. 03. szerda 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 03. szerda 03:17

Legalább 7 általam kiválogatott csajból álló háremre vágyom hogy a hét minden napjára másik punci jusson a farkam hegyére.

Most azonnal nekiesni...XD
6-8 még egymásnak is ismeretlen párt (véletlenszerűen párosítva őket) beküldenék egy sötét szobába fehérneműben. A szobában sétálva meg kellene egymást találni, szabad az érintés, a szagolgatás, a csók nem. Amint megtalálták egymást csatlakozni kellene egy másik párhoz (a sötétben kialakított szimpátia alapján), ezután a sötétben már a csók is szabad, a behatolás, az orális szex nem

Legalább 7 általam kiválogatott csajból álló háremre vágyom hogy a hét minden napjára másik punci jusson a farkam hegyére.

két vagy három férfi kikötözne és azt tennének velem amit akarnak

egy kiadós szex kapcsolat helyre tenne

Egy kedves aranyos párt találni, ahol a pár férfi tagjával közösen, vagy csak az ő jelenlétében kényeztetni a hölgyet

Mi akadája van?
(Ez egy válasz vera31 üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
jót kefélni
Miért szeretnél 18 éves tapasztalatlan fiúval szexelni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 29. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 29. csütörtök 19:17

Törölt felhasználó (865403)

Egy 18 éves szűz, tapasztalatlan srácnak megmutatni, mi a szex

Vágyam egy igazi bi férfitagú pár aki a párjával együtt leszopna , és miközben a hölgyet dugom engem szopatna
de nagyon örülnék egy hölgynek is ki benne lenne ilyen játékokban
de nagyon örülnék egy hölgynek is ki benne lenne ilyen játékokban
Hmmm... lettem volna a helyedben
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 19:29

Megismerkedek egy párral. Szimpatikusak. Azt mondják bevesznek harmadiknak. Tisztázzuk a vágyakat. Ismerkedés a biszexxel a részemről. Az enyhe bi az Ő részükről is oké. Ismerkedés után az ágyban folytatjuk. Mire feleszmélek a férj már előttem dugja a feleségét. Mindhárman meztelenek vagyunk. Simogatom a farkam és nézem Őket. A hölgy van alul. Félénken simogatni kezdem a cicijét. Gyönyörű.! Izgatom a bimbóit. Érzem a kezét a farkamon. Lassan simogatja. Majd a fejemet csókra húzza az ajkához. Csókolózunk. Te is szeretnéd?-kérdezi a férj. Akkor gyere és odaenged a puncijához. Belenyalok. A feleség már húzza is fel a fejemet. Gyere belém! Nem habozok. Bedugom, közben csókolom az ajkát. Ajkaim elvándorolnak a füle mögé, a nyakára, a cicijére. Közben a férje mellé térdel és a farkát a szájába adja. Érzem, hogy húzza a fejemet. Egyre közelebb! Nagyon közelről látom, hogy a nedves farkat szopja. Odahúzza a fejemet és nincs visszaút. Először az oldalát nyalom végig majd miközben csókolózok Vele a farok a számba vándorol. Most először van a számban. Érzem, hogy nem bírja tovább. Szopom! A számba élvez. Csodálatos érzés! Én sem bírom tovább és beleélvezek a punciba. De Ő még nem élvezett el. Ezt nem hagyhatom. Csókokkal vándorlok a puncijához. Mélyen belenyalva érzem az ízemet. A nyelvemmel juttatom el a csúcsra....
Megismerkedek egy párral. Szimpatikusak. Azt mondják bevesznek harmadiknak. Tisztázzuk a vágyakat. Ismerkedés a biszexxel a részemről. Az enyhe bi az Ő részükről is oké. Ismerkedés után az ágyban folytatjuk. Mire feleszmélek a férj már előttem dugja a feleségét. Mindhárman meztelenek vagyunk. Simogatom a farkam és nézem Őket. A hölgy van alul. Félénken simogatni kezdem a cicijét. Gyönyörű.! Izgatom a bimbóit. Érzem a kezét a farkamon. Lassan simogatja. Majd a fejemet csókra húzza az ajkához. Csókolózunk. Te is szeretnéd?-kérdezi a férj. Akkor gyere és odaenged a puncijához. Belenyalok. A feleség már húzza is fel a fejemet. Gyere belém! Nem habozok. Bedugom, közben csókolom az ajkát. Ajkaim elvándorolnak a füle mögé, a nyakára, a cicijére. Közben a férje mellé térdel és a farkát a szájába adja. Érzem, hogy húzza a fejemet. Egyre közelebb! Nagyon közelről látom, hogy a nedves farkat szopja. Odahúzza a fejemet és nincs visszaút. Először az oldalát nyalom végig majd miközben csókolózok Vele a farok a számba vándorol. Most először van a számban. Érzem, hogy nem bírja tovább. Szopom! A számba élvez. Csodálatos érzés! Én sem bírom tovább és beleélvezek a punciba. De Ő még nem élvezett el. Ezt nem hagyhatom. Csókokkal vándorlok a puncijához. Mélyen belenyalva érzem az ízemet. A nyelvemmel juttatom el a csúcsra....
Úgy látom zsigerből nem bírod a perverz pasikat.(persze egyéni megítélés hogy ki-mi a perverz)Lehet hogy tréfának szántad a traktorral való szántást??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 11. hétfő 15:17
Törölt felhasználó (846432)
VIP

Traktorral szeretnék végig menni ,perverz pasin.
Hm...Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Sok "nem kívánt levelet kaphatsz"! N
a perzse, ha ez nem zavar Téged?...
(Ez egy válasz Cica78 üzenetére (2013. 02. 19. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)