Szexuális vágyaink! (megoldások, kibeszélések)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem beajánlkozó topic a mások vágyára, hanem vágy kiírós, megbeszélős, megoldás kereső !!!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben.
Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

A HIRDETŐK pedig TILTÁSRA kerülnek!

Az eddigi hozzászólások

... 41 42 43 44 45 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#602   2011. 07. 03. vasárnap 12:45
ravenna ravenna
Így van, megvalósítható, pusztán lépni kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247451)
2011. 07. 03. vasárnap 12:09
Szöszike írta: "Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat "

Ezt simán megcsinálhatod! Ha tényleg bátor vagy és akarod, simán megvan. Jó sok évvel ezelőtt nem egyszer megtettem, szerencsém volt soha nem bántam meg. Illetve talán, amikor szimpi volt a srác, és szerettem volna többet is, de érthető módon nem lett. Általában találkoztunk vhol, kicsit beszélgettünk, és ha tetszettünk egymásnak 30 perc múlva már vagy a kocsijában vagy a lakásában dugott. A csúcs az volt, amikor 2 fiúval csináltam ezt meg, előre tudtam, hogy hármast akarnak, fotót sem cseréltünk. Találkoztunk vmi kis cukiban, és kedvesek voltak, 20 perc alatt az egyik lakásán voltunk, tusolás, és az egyiket szoptam a másik nyalt... Régi szép idők... wave
#601   2011. 07. 03. vasárnap 12:09
X Törölt felhasználó (247451)
Szöszike írta: "Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat "

Ezt simán megcsinálhatod! Ha tényleg bátor vagy és akarod, simán megvan. Jó sok évvel ezelőtt nem egyszer megtettem, szerencsém volt soha nem bántam meg. Illetve talán, amikor szimpi volt a srác, és szerettem volna többet is, de érthető módon nem lett. Általában találkoztunk vhol, kicsit beszélgettünk, és ha tetszettünk egymásnak 30 perc múlva már vagy a kocsijában vagy a lakásában dugott. A csúcs az volt, amikor 2 fiúval csináltam ezt meg, előre tudtam, hogy hármast akarnak, fotót sem cseréltünk. Találkoztunk vmi kis cukiban, és kedvesek voltak, 20 perc alatt az egyik lakásán voltunk, tusolás, és az egyiket szoptam a másik nyalt... Régi szép idők... wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (451078)
2011. 05. 01. vasárnap 11:12
Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat smile
#600   2011. 07. 02. szombat 21:49
kandurmarci kandurmarci
Ez a legjobb ötlet, mert eddig csak fantáziálni lehet, hogy hogy nézel ki. Várjuk a fotókat, de nagyon!
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 07. 01. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 20:14
örülök, hogy ilyen hatással van rád a fantáziálgatásom wink már gondoltam, hogy rakok fel pár képet majd magamról és akkor el lehet dönteni, hogy jó vagy nem beka3
#599   2011. 07. 02. szombat 10:10
X Törölt felhasználó (7453)
Ó ha masszőr lehetnék! smile
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 07. 01. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 15:23
Hosszú hétvége egy jó barátnőmmel, kellemes masszázs a hotelban, vonzó masszőrfiú, simogató kezek, amelyek egyre jobban "követelőznek", olajos test, a masszázs egyre izgatóbb, a masszőr ujjai a mellem domborulatait simogatják, csípőm megemelkedik, az ujjak becsúsznak a szeméremajkakhoz, majd vissza a fenekemre, a melleimhez.... az idő lejár, mielőtt kilépek a szobából megadom a szobaszámomat, beavatom a barátnőmet is az esetbe, hogy milyen volt, és hogy megadtam a szobaszámunkat... éjjel van, kopognak az ajtón, eljött, belép a szobába, kezében a masszázsolaj, megkezdődik a privátmasszázs, mindkettőnket beken az olajjal és kalandozik a testünkön, hol engem nyal, hol a barátnőmet, majd elkezdek a barátnőmmel csókolózni, őrjítő érzés, mindenkinek, kemény farok nyomódik hozzám, a barátnőmmel rávetjük magunkat, hol ő, hol én szopom miközben saját magunkat is izgatjuk, a puncink nedves és csak arra vár, hogy végre egy farok ki-be járjon benne, felváltva meg is kapjuk, először a barátnőm élvez el, majd én jövök, a farka kitölti a puncimat, barátnőm a mellemet szopogatja, elélvezek, a masszőrnek sem kell több, kihúzza a farkát és az arcomra élvez, a barátnőm még csókolózni akar velem, így neki is jut a spermából, mint minden jó, ez is véget ér egyszer, kielégülve és a gyönyörtől fáradtan fekszünk le, reggel csak az ágyon maradt masszázsolaj árulkodik az éjjel történtekről------- igaz csak fantázia, de lehet, hogy egyszer még megtörténik vigyor0
#598   2011. 07. 01. péntek 20:14
bella83 bella83
örülök, hogy ilyen hatással van rád a fantáziálgatásom wink már gondoltam, hogy rakok fel pár képet majd magamról és akkor el lehet dönteni, hogy jó vagy nem beka3
#597   2011. 07. 01. péntek 19:26
Neverhood Neverhood
Én most leginkább egy forró fürdőre, majd pedig négy kezes masszázsra vágyom a végén pedig....... finom
#596   2011. 07. 01. péntek 15:23
bella83 bella83
Hosszú hétvége egy jó barátnőmmel, kellemes masszázs a hotelban, vonzó masszőrfiú, simogató kezek, amelyek egyre jobban "követelőznek", olajos test, a masszázs egyre izgatóbb, a masszőr ujjai a mellem domborulatait simogatják, csípőm megemelkedik, az ujjak becsúsznak a szeméremajkakhoz, majd vissza a fenekemre, a melleimhez.... az idő lejár, mielőtt kilépek a szobából megadom a szobaszámomat, beavatom a barátnőmet is az esetbe, hogy milyen volt, és hogy megadtam a szobaszámunkat... éjjel van, kopognak az ajtón, eljött, belép a szobába, kezében a masszázsolaj, megkezdődik a privátmasszázs, mindkettőnket beken az olajjal és kalandozik a testünkön, hol engem nyal, hol a barátnőmet, majd elkezdek a barátnőmmel csókolózni, őrjítő érzés, mindenkinek, kemény farok nyomódik hozzám, a barátnőmmel rávetjük magunkat, hol ő, hol én szopom miközben saját magunkat is izgatjuk, a puncink nedves és csak arra vár, hogy végre egy farok ki-be járjon benne, felváltva meg is kapjuk, először a barátnőm élvez el, majd én jövök, a farka kitölti a puncimat, barátnőm a mellemet szopogatja, elélvezek, a masszőrnek sem kell több, kihúzza a farkát és az arcomra élvez, a barátnőm még csókolózni akar velem, így neki is jut a spermából, mint minden jó, ez is véget ér egyszer, kielégülve és a gyönyörtől fáradtan fekszünk le, reggel csak az ágyon maradt masszázsolaj árulkodik az éjjel történtekről------- igaz csak fantázia, de lehet, hogy egyszer még megtörténik vigyor0
#595   2011. 07. 01. péntek 15:10
masszőr masszőr VIP
Én meg mint okleveles masszőr,csak egy jo masszázst adnék,kielégitő befejezéssel!!
#594   2011. 07. 01. péntek 15:01
X Törölt felhasználó (443025)
Szívesen megoldanám neked, ahogy kívánod!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 07. 01. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 14:58
Én csak egy jo masszázsra vágyom,kielégitő befejezéssel..))))
#593   2011. 07. 01. péntek 14:58
Zsuzsa Zsuzsa
Én csak egy jo masszázsra vágyom,kielégitő befejezéssel..))))
#592   2011. 06. 30. csütörtök 19:02
X Törölt felhasználó (33028) VIP
ezt a vágyat én is magaménak akarom, de megvalósítás szinten is!
szólj, h hova menjek :o))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 08:48
Belépni egy teljesen sötét szobába.Amit megbízható barát, barátnő már előkészített.
Nem tudom ki van bent, nem ismerem, nem láttam, nem is fogom.
Lehet többen is vannak.
Teljesen csendben, hangok nélkül "rendez"(nek) ahogy, ahol akarnak.
Csak az én nyögésem, lihegésem hallatszik, a pasi(k) csendesek teljesen.
Majd távoznak, soha nem tudom meg kikkel, kivel voltam.

Komoly inspiráció fantáziámban a csurrantásra smile
#591   2011. 06. 29. szerda 18:50
X Törölt felhasználó (7453)
Eddig te vagy a legjobb! Gratula!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Belépni egy teljesen sötét szobába.Amit megbízható barát, barátnő már előkészített.
Lehet többen is vannak.

#590   2011. 06. 29. szerda 17:36
X Törölt felhasználó (103423)
4-5 pár meghiv egy szexbuliba.Minden nőt dughatok.Szájba,popsiba,punciba.Majd egyszer csak érzem,hogy egy másik farok is bekéredzkedik a punciba.A hölgy hirtelen meglepődik.Puncija hirtelen összeszűkül,de nem kétséges,hogy senki nem kérdezi meg mit akar.Lassan de biztosan bent van a két farok.Hangos sóhaj,kitágult pupilla,izzó punci.Már nem szorit.Kéri,akarja,hogy a két farok felváltva,ütemesen mozogjon benne.Majd egyszerre ki,be.Már nem tud magáról.Harap,karmol,magába húzza őket.Elnyeli mindkettőt tövig.Hirtelen megáll,majd teste kéjes vonaglásba kezd.Elönti a forró sperma.Még a nyál is kifolyik a szájából.Szégyelli magát nagyon.Mocskos riban vagyok?Kérdezi magától.Igen az vagyok.Az akarok lenni!!!
#589   2011. 06. 29. szerda 17:02
X Törölt felhasználó (809304)
Huu,ez tenyleg verforraloan hangzik,van fantaziad,az biztos.... smile .Ez hasonlit a gloryhole-ra,csak sokkal izgalmasabban hangzik....Szivesen olvasnam az elmenybeszamolot is,ugyhogy remelem teljesul a vagyad.Az lenne az igazi.. smile
Lehet többen is vannak.

#588   2011. 06. 29. szerda 16:58
X Törölt felhasználó (809304)
Hmmmm,ez jol hangzik.Az ilyen kepeknel mar csak az elo musor a jobb.... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (107558)
2011. 06. 15. szerda 14:24
Pár hete jött a kép egy négyesről lányok franciáznak a fiúk odasettenkednek és két oldalról kezdik őket dugni miközben a lányok hol egymás csiklóját hol a fiúk farkát nyaldossák.
#587   2011. 06. 28. kedd 10:12
masszőr masszőr VIP
Tetszik a vágyad és gondolatod!!! Benne volnék egy ilyenben,mivel még sosem volt szerencsém kiprobálni,pedig már sok mindent megéltem és részese voltam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 06. 28. kedd 09:50
Most pl kibilincselve lenni s hagyni.. hogy uralja a testem minden egyes porcikáját.. aztán csere.... én is kedvemre kényeztetném miközben ott fekszik magatehetetlenül... crazya nyes
#586   2011. 06. 28. kedd 09:50
X Törölt felhasználó (805295)
Most pl kibilincselve lenni s hagyni.. hogy uralja a testem minden egyes porcikáját.. aztán csere.... én is kedvemre kényeztetném miközben ott fekszik magatehetetlenül... crazya nyes
#585   2011. 06. 28. kedd 08:48
X Törölt felhasználó (451078)
Lehet többen is vannak.

#584   2011. 06. 15. szerda 14:24
X Törölt felhasználó (107558)
Pár hete jött a kép egy négyesről lányok franciáznak a fiúk odasettenkednek és két oldalról kezdik őket dugni miközben a lányok hol egymás csiklóját hol a fiúk farkát nyaldossák.
#583   2011. 06. 04. szombat 20:35
X Törölt felhasználó (761321)
Látom Ti is természetkedvelők vagytok!
Szívesen meg-LESnélek benneteket. finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 04. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (782808) VIP
2011. 06. 04. szombat 18:29
Nagyon lehet élvezni a vadászlesen a szexet, akár járnak arra akár nem.... wink

... 41 42 43 44 45 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Crazy-Baby Crazy-Baby
Nyitás ideje: 2004. 09. 14. kedd
Üzenetek: 1442db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 17. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!