Így van, megvalósítható, pusztán lépni kell!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 03. vasárnap 12:09
Törölt felhasználó (247451)

Szöszike írta: "Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat "
Ezt simán megcsinálhatod! Ha tényleg bátor vagy és akarod, simán megvan. Jó sok évvel ezelőtt nem egyszer megtettem, szerencsém volt soha nem bántam meg. Illetve talán, amikor szimpi volt a srác, és szerettem volna többet is, de érthető módon nem lett. Általában találkoztunk vhol, kicsit beszélgettünk, és ha tetszettünk egymásnak 30 perc múlva már vagy a kocsijában vagy a lakásában dugott. A csúcs az volt, amikor 2 fiúval csináltam ezt meg, előre tudtam, hogy hármast akarnak, fotót sem cseréltünk. Találkoztunk vmi kis cukiban, és kedvesek voltak, 20 perc alatt az egyik lakásán voltunk, tusolás, és az egyiket szoptam a másik nyalt... Régi szép idők...
Ez nagyon izgat "
Ezt simán megcsinálhatod! Ha tényleg bátor vagy és akarod, simán megvan. Jó sok évvel ezelőtt nem egyszer megtettem, szerencsém volt soha nem bántam meg. Illetve talán, amikor szimpi volt a srác, és szerettem volna többet is, de érthető módon nem lett. Általában találkoztunk vhol, kicsit beszélgettünk, és ha tetszettünk egymásnak 30 perc múlva már vagy a kocsijában vagy a lakásában dugott. A csúcs az volt, amikor 2 fiúval csináltam ezt meg, előre tudtam, hogy hármast akarnak, fotót sem cseréltünk. Találkoztunk vmi kis cukiban, és kedvesek voltak, 20 perc alatt az egyik lakásán voltunk, tusolás, és az egyiket szoptam a másik nyalt... Régi szép idők...

Szöszike írta: "Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat "
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 01. vasárnap 11:12
Ez nagyon izgat "

Törölt felhasználó (451078)

Az IGAZI vágyam az lenne, hogy egy idegen pasival, akit soha nem láttam, talizok egy panzió előtt, és ha szimpik vagyunk egymásnak, szobára visz.Aztán, szia, szia.
Ez nagyon izgat
Ez nagyon izgat

Ez a legjobb ötlet, mert eddig csak fantáziálni lehet, hogy hogy nézel ki. Várjuk a fotókat, de nagyon!
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 07. 01. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 20:14

örülök, hogy ilyen hatással van rád a fantáziálgatásom
már gondoltam, hogy rakok fel pár képet majd magamról és akkor el lehet dönteni, hogy jó vagy nem

Ó ha masszőr lehetnék!
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 07. 01. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 15:23

Hosszú hétvége egy jó barátnőmmel, kellemes masszázs a hotelban, vonzó masszőrfiú, simogató kezek, amelyek egyre jobban "követelőznek", olajos test, a masszázs egyre izgatóbb, a masszőr ujjai a mellem domborulatait simogatják, csípőm megemelkedik, az ujjak becsúsznak a szeméremajkakhoz, majd vissza a fenekemre, a melleimhez.... az idő lejár, mielőtt kilépek a szobából megadom a szobaszámomat, beavatom a barátnőmet is az esetbe, hogy milyen volt, és hogy megadtam a szobaszámunkat... éjjel van, kopognak az ajtón, eljött, belép a szobába, kezében a masszázsolaj, megkezdődik a privátmasszázs, mindkettőnket beken az olajjal és kalandozik a testünkön, hol engem nyal, hol a barátnőmet, majd elkezdek a barátnőmmel csókolózni, őrjítő érzés, mindenkinek, kemény farok nyomódik hozzám, a barátnőmmel rávetjük magunkat, hol ő, hol én szopom miközben saját magunkat is izgatjuk, a puncink nedves és csak arra vár, hogy végre egy farok ki-be járjon benne, felváltva meg is kapjuk, először a barátnőm élvez el, majd én jövök, a farka kitölti a puncimat, barátnőm a mellemet szopogatja, elélvezek, a masszőrnek sem kell több, kihúzza a farkát és az arcomra élvez, a barátnőm még csókolózni akar velem, így neki is jut a spermából, mint minden jó, ez is véget ér egyszer, kielégülve és a gyönyörtől fáradtan fekszünk le, reggel csak az ágyon maradt masszázsolaj árulkodik az éjjel történtekről------- igaz csak fantázia, de lehet, hogy egyszer még megtörténik

örülök, hogy ilyen hatással van rád a fantáziálgatásom
már gondoltam, hogy rakok fel pár képet majd magamról és akkor el lehet dönteni, hogy jó vagy nem

Én most leginkább egy forró fürdőre, majd pedig négy kezes masszázsra vágyom a végén pedig.......

Hosszú hétvége egy jó barátnőmmel, kellemes masszázs a hotelban, vonzó masszőrfiú, simogató kezek, amelyek egyre jobban "követelőznek", olajos test, a masszázs egyre izgatóbb, a masszőr ujjai a mellem domborulatait simogatják, csípőm megemelkedik, az ujjak becsúsznak a szeméremajkakhoz, majd vissza a fenekemre, a melleimhez.... az idő lejár, mielőtt kilépek a szobából megadom a szobaszámomat, beavatom a barátnőmet is az esetbe, hogy milyen volt, és hogy megadtam a szobaszámunkat... éjjel van, kopognak az ajtón, eljött, belép a szobába, kezében a masszázsolaj, megkezdődik a privátmasszázs, mindkettőnket beken az olajjal és kalandozik a testünkön, hol engem nyal, hol a barátnőmet, majd elkezdek a barátnőmmel csókolózni, őrjítő érzés, mindenkinek, kemény farok nyomódik hozzám, a barátnőmmel rávetjük magunkat, hol ő, hol én szopom miközben saját magunkat is izgatjuk, a puncink nedves és csak arra vár, hogy végre egy farok ki-be járjon benne, felváltva meg is kapjuk, először a barátnőm élvez el, majd én jövök, a farka kitölti a puncimat, barátnőm a mellemet szopogatja, elélvezek, a masszőrnek sem kell több, kihúzza a farkát és az arcomra élvez, a barátnőm még csókolózni akar velem, így neki is jut a spermából, mint minden jó, ez is véget ér egyszer, kielégülve és a gyönyörtől fáradtan fekszünk le, reggel csak az ágyon maradt masszázsolaj árulkodik az éjjel történtekről------- igaz csak fantázia, de lehet, hogy egyszer még megtörténik

Én meg mint okleveles masszőr,csak egy jo masszázst adnék,kielégitő befejezéssel!!
Szívesen megoldanám neked, ahogy kívánod!
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 07. 01. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak egy jo masszázsra vágyom,kielégitő befejezéssel..))))
ezt a vágyat én is magaménak akarom, de megvalósítás szinten is!
szólj, h hova menjek :o)))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 08:48
szólj, h hova menjek :o)))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Belépni egy teljesen sötét szobába.Amit megbízható barát, barátnő már előkészített.
Nem tudom ki van bent, nem ismerem, nem láttam, nem is fogom.
Lehet többen is vannak.
Teljesen csendben, hangok nélkül "rendez"(nek) ahogy, ahol akarnak.
Csak az én nyögésem, lihegésem hallatszik, a pasi(k) csendesek teljesen.
Majd távoznak, soha nem tudom meg kikkel, kivel voltam.
Komoly inspiráció fantáziámban a csurrantásra
Lehet többen is vannak.

Eddig te vagy a legjobb! Gratula!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Belépni egy teljesen sötét szobába.Amit megbízható barát, barátnő már előkészített.
Lehet többen is vannak.
Lehet többen is vannak.

4-5 pár meghiv egy szexbuliba.Minden nőt dughatok.Szájba,popsiba,punciba.Majd egyszer csak érzem,hogy egy másik farok is bekéredzkedik a punciba.A hölgy hirtelen meglepődik.Puncija hirtelen összeszűkül,de nem kétséges,hogy senki nem kérdezi meg mit akar.Lassan de biztosan bent van a két farok.Hangos sóhaj,kitágult pupilla,izzó punci.Már nem szorit.Kéri,akarja,hogy a két farok felváltva,ütemesen mozogjon benne.Majd egyszerre ki,be.Már nem tud magáról.Harap,karmol,magába húzza őket.Elnyeli mindkettőt tövig.Hirtelen megáll,majd teste kéjes vonaglásba kezd.Elönti a forró sperma.Még a nyál is kifolyik a szájából.Szégyelli magát nagyon.Mocskos riban vagyok?Kérdezi magától.Igen az vagyok.Az akarok lenni!!!
Huu,ez tenyleg verforraloan hangzik,van fantaziad,az biztos....
.Ez hasonlit a gloryhole-ra,csak sokkal izgalmasabban hangzik....Szivesen olvasnam az elmenybeszamolot is,ugyhogy remelem teljesul a vagyad.Az lenne az igazi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet többen is vannak.
Lehet többen is vannak.

Hmmmm,ez jol hangzik.Az ilyen kepeknel mar csak az elo musor a jobb....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 15. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 15. szerda 14:24

Törölt felhasználó (107558)

Pár hete jött a kép egy négyesről lányok franciáznak a fiúk odasettenkednek és két oldalról kezdik őket dugni miközben a lányok hol egymás csiklóját hol a fiúk farkát nyaldossák.
Tetszik a vágyad és gondolatod!!! Benne volnék egy ilyenben,mivel még sosem volt szerencsém kiprobálni,pedig már sok mindent megéltem és részese voltam!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 28. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 28. kedd 09:50
Törölt felhasználó (805295)

Most pl kibilincselve lenni s hagyni.. hogy uralja a testem minden egyes porcikáját.. aztán csere.... én is kedvemre kényeztetném miközben ott fekszik magatehetetlenül...

Most pl kibilincselve lenni s hagyni.. hogy uralja a testem minden egyes porcikáját.. aztán csere.... én is kedvemre kényeztetném miközben ott fekszik magatehetetlenül...

Lehet többen is vannak.
Lehet többen is vannak.

Pár hete jött a kép egy négyesről lányok franciáznak a fiúk odasettenkednek és két oldalról kezdik őket dugni miközben a lányok hol egymás csiklóját hol a fiúk farkát nyaldossák.
Látom Ti is természetkedvelők vagytok!
Szívesen meg-LESnélek benneteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 04. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 04. szombat 18:29
Szívesen meg-LESnélek benneteket.

Törölt felhasználó (782808)
VIP

Nagyon lehet élvezni a vadászlesen a szexet, akár járnak arra akár nem....