Persze persze...ez egyértelmű!
De azért az egyenruha varázsa örök!!
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2010. 09. 10. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 10. péntek 09:07
ez jó, csak az okos törvényhozó bácsik olyat alkottak hogy ha most elemelsz valamit, lehet hogy elkap a biztonsági őr, és megkapod azt amire vágysz,de a kiérkező vállapos urak a kis csínytecésedért jól bevágnak a kaptárba...
Szerintem maradj fantázia szinten
De azért az egyenruha varázsa örök!!

Törölt felhasználó (761336)

Sziasztok!
Nekem az a vágyam,h egy kis bolti csínytevés közben(gyenge lopás)a legsexibb biztiőr bácsi hátravisz az irodába.
És ott kiszolgáltatott helyzetemben "rákényszerit" a szopásra,keményen megdug,annak reményében h elenged,ú,
DE NEM!A kiérkező két rendőrsrác is beszállna a partyba
Uh fél életemet EZÉRT!!!!
Nekem az a vágyam,h egy kis bolti csínytevés közben(gyenge lopás)a legsexibb biztiőr bácsi hátravisz az irodába.
És ott kiszolgáltatott helyzetemben "rákényszerit" a szopásra,keményen megdug,annak reményében h elenged,ú,

Sziasztok!

nekem az az álmom vágyam, hogy egy igényes 45-50 éves nagyon dekoratív teltkarcsú hölgyel szexuális kapcsolatot teremcsek rendszeresen. Olyan valaki aki, ha kell vad szenvedélyes, szereti a fehérneműket tűsarkúkat, szeret trágár mocskos szavakat használni az ágyban!
Itt nem a kamusok vannak sokan.Nem létező emberekkel ismerkedünk,az oldal jóvoltából.
sziasztok
nekem az a vágyam hogy találjak egy párt, ahol mid a két féllel el legyek, de srác is érdekel szólóban
nekem az a vágyam hogy találjak egy párt, ahol mid a két féllel el legyek, de srác is érdekel szólóban
Van folytatása is....kíváncsian várjuk a végét....
Nekem az a nagy álmom vágyam, hogy a feleségem elvigye valaki kocsival megszopatni aztán hazajöjjön gecis felsővel majd a pasi is jön utána aztán ketten jól megdugjuk. De sajnos kevés a bevállalós pasi.
én is hasonlót szeretnék átélni egy moziban csak a másik oldalról mármint ha párhoz csatlakoznék mind két fél örömére
Szerintem vállalkozó szellemű férfiba nem lenne hiány itt az oldalon...
Én most egyik barátommal tervezgetem, hogy 2-n vagy 3-an keresnénk valamelyik oldalon egy belevaló csajt, aki nem ijed meg 2 magas, sportos sráctól és 2 19centis szerszámtól, és csapunk vele gegy orgiát valamelyik hétvégén, de a korábbi hiedelmemmel ellentétben borzasztó nehéz ilyen csajt találni! Hihetetlen hogy nincs olyan bács megyei lány, aki benne lenne egy ilyen kalandban... még ha a külső vonzalom hiánya, vagy valami elfogadható ok lenne, de egyszerűen nem nagyon érdekli a megkeresett lányokat... Vélemény erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 03. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 03. péntek 12:35

Törölt felhasználó (768673)

..........nem beszélni kéne róla hanem a tettek mezejére lépni én szívesen kettyintenék egy kiadósat egy olyan pasival vagy érett férfival akinek nem csak 10,20,vagy 30 percig tart,az aktus.
Hanem inkább órákig tartó orgazmust tud elöidézni hogy remegjen minden porcikám(persze ezt viszonoznám is).

..........nem beszélni kéne róla hanem a tettek mezejére lépni én szívesen kettyintenék egy kiadósat egy olyan pasival vagy érett férfival akinek nem csak 10,20,vagy 30 percig tart,az aktus.
Hanem inkább órákig tartó orgazmust tud elöidézni hogy remegjen minden porcikám(persze ezt viszonoznám is).

még egy valami szeretnék agy párral ügy szexelni hogy orálisan is elégítenénk ki a pár férfi tagját közösen,pl egy szexmoziban
isteni amit leírtál én egy párhoz csatlakoznék szívesen mind két fél örömére hasonlóan
meséld tovább....!!!!!!!
És? Volt vállalkozó szellemű faszi? Nem voltam még szexmoziba, de úgy hírlik nem sok csajt találni ott, max egy-két pár elvétve...
Mi tart vissza tőle? Ahogy nézegettem a hozzászólásaitokat, meg a képeket, ti aztán benne vagytok a jóba, ez sem lehet akadály...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 01. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 01. szerda 10:59
Törölt felhasználó (746827)
VIP

Hát az én nagy álmom , hogy egyszer arra menjek haza, hogy a feleségem egy nővel van az ágyba vagy egy pasival.
Hát az én nagy álmom , hogy egyszer arra menjek haza, hogy a feleségem egy nővel van az ágyba vagy egy pasival.
Még egy kérdésem lenne: akik átéltek 3-as szexet: mi a tapasztalat? Jobb ismerőst bevonni 3.-nak vagy egy ismeretlent, akit csak és kizárólag akkor láttok, ha szexelni akartok? Mivel kis városban élünk az ismerős bevonása elég nehéz, úgy hogy jól is nézzen ki, megbízható is legyen.
Az én szexuális vágyim egyre inkább a többesben merülnek ki. Sokat fantáziálgatok egy másik partner bevonásáról, a női és a férfi beszálló is nagyon izgatna. Nincsenek biszexuális vágyim, azt viszont imádnám nézni ahogy a csinos kis barátnőmet egy másik faszi jól megdugja! Régebben volt részem 3-as szexben úgy hogy én voltam a 3. és nagyon tetszett a dolog, egyenlőre a barátnőmet még nyitnom kell ebbe az irányba, ő nem annyira szexorientált, mint én vagyok, de biztos vagyok benne, hogy tetszene neki a dolog, ha rá merné szánni magát. Ha esetleg tudtok tanácsot adni ez ügyben, szivesen veszem!
A vágyaim közt szerepelne végignézni hogy egy vonzó izmos srác szopatja és keféli velem együtt, nézni azt az élvezetet, amit átél 2 fasztól. És nagyon tetszene ha eluralkodna rajta ez a vágy és néha engedné magából kiszabadulni a kis kurvát: találomra kiválasztani egy srácot a strandon és dugni vele a jelenlétemben, szexmoziba menni, ott kefélni és kiverni idegen fasziknak. És persze ennek a másik oldalát is nagyon élvzném: ha bevehetnénk egy lányt akivel együtt szopnák a farkam, az egyik lovagolna rajtam, a másik pedig a számba adná a melleit.
A vágyaim közt szerepelne végignézni hogy egy vonzó izmos srác szopatja és keféli velem együtt, nézni azt az élvezetet, amit átél 2 fasztól. És nagyon tetszene ha eluralkodna rajta ez a vágy és néha engedné magából kiszabadulni a kis kurvát: találomra kiválasztani egy srácot a strandon és dugni vele a jelenlétemben, szexmoziba menni, ott kefélni és kiverni idegen fasziknak. És persze ennek a másik oldalát is nagyon élvzném: ha bevehetnénk egy lányt akivel együtt szopnák a farkam, az egyik lovagolna rajtam, a másik pedig a számba adná a melleit.
hogyan fogalmazzak, hogy megértsd? NEM kívánjuk a fantáziáink többségét a valóságban megélni , nekünk így jó!
szerintem ne OFF-olj azzal hogy ugyanazokat kérdezed meg egymás után...! Az őszinteségünket megkérdőjelezni meg pofátlanság!
szerintem ne OFF-olj azzal hogy ugyanazokat kérdezed meg egymás után...! Az őszinteségünket megkérdőjelezni meg pofátlanság!