Például az a garnitúra!
(Ez egy válasz xendi üzenetére (2013. 04. 08. hétfő 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindig egy szendvics...
Hürrem és társnői
))))))))
(Ez egy válasz kabos55555 üzenetére (2013. 04. 03. szerda 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 03. szerda 03:17

Legalább 7 általam kiválogatott csajból álló háremre vágyom hogy a hét minden napjára másik punci jusson a farkam hegyére.

Most azonnal nekiesni...XD
6-8 még egymásnak is ismeretlen párt (véletlenszerűen párosítva őket) beküldenék egy sötét szobába fehérneműben. A szobában sétálva meg kellene egymást találni, szabad az érintés, a szagolgatás, a csók nem. Amint megtalálták egymást csatlakozni kellene egy másik párhoz (a sötétben kialakított szimpátia alapján), ezután a sötétben már a csók is szabad, a behatolás, az orális szex nem

Legalább 7 általam kiválogatott csajból álló háremre vágyom hogy a hét minden napjára másik punci jusson a farkam hegyére.

két vagy három férfi kikötözne és azt tennének velem amit akarnak

egy kiadós szex kapcsolat helyre tenne

Egy kedves aranyos párt találni, ahol a pár férfi tagjával közösen, vagy csak az ő jelenlétében kényeztetni a hölgyet

Mi akadája van?
(Ez egy válasz vera31 üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
jót kefélni
Miért szeretnél 18 éves tapasztalatlan fiúval szexelni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 29. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 29. csütörtök 19:17

Törölt felhasználó (865403)

Egy 18 éves szűz, tapasztalatlan srácnak megmutatni, mi a szex

Vágyam egy igazi bi férfitagú pár aki a párjával együtt leszopna , és miközben a hölgyet dugom engem szopatna
de nagyon örülnék egy hölgynek is ki benne lenne ilyen játékokban
de nagyon örülnék egy hölgynek is ki benne lenne ilyen játékokban
Hmmm... lettem volna a helyedben
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 19:29

Megismerkedek egy párral. Szimpatikusak. Azt mondják bevesznek harmadiknak. Tisztázzuk a vágyakat. Ismerkedés a biszexxel a részemről. Az enyhe bi az Ő részükről is oké. Ismerkedés után az ágyban folytatjuk. Mire feleszmélek a férj már előttem dugja a feleségét. Mindhárman meztelenek vagyunk. Simogatom a farkam és nézem Őket. A hölgy van alul. Félénken simogatni kezdem a cicijét. Gyönyörű.! Izgatom a bimbóit. Érzem a kezét a farkamon. Lassan simogatja. Majd a fejemet csókra húzza az ajkához. Csókolózunk. Te is szeretnéd?-kérdezi a férj. Akkor gyere és odaenged a puncijához. Belenyalok. A feleség már húzza is fel a fejemet. Gyere belém! Nem habozok. Bedugom, közben csókolom az ajkát. Ajkaim elvándorolnak a füle mögé, a nyakára, a cicijére. Közben a férje mellé térdel és a farkát a szájába adja. Érzem, hogy húzza a fejemet. Egyre közelebb! Nagyon közelről látom, hogy a nedves farkat szopja. Odahúzza a fejemet és nincs visszaút. Először az oldalát nyalom végig majd miközben csókolózok Vele a farok a számba vándorol. Most először van a számban. Érzem, hogy nem bírja tovább. Szopom! A számba élvez. Csodálatos érzés! Én sem bírom tovább és beleélvezek a punciba. De Ő még nem élvezett el. Ezt nem hagyhatom. Csókokkal vándorlok a puncijához. Mélyen belenyalva érzem az ízemet. A nyelvemmel juttatom el a csúcsra....
Megismerkedek egy párral. Szimpatikusak. Azt mondják bevesznek harmadiknak. Tisztázzuk a vágyakat. Ismerkedés a biszexxel a részemről. Az enyhe bi az Ő részükről is oké. Ismerkedés után az ágyban folytatjuk. Mire feleszmélek a férj már előttem dugja a feleségét. Mindhárman meztelenek vagyunk. Simogatom a farkam és nézem Őket. A hölgy van alul. Félénken simogatni kezdem a cicijét. Gyönyörű.! Izgatom a bimbóit. Érzem a kezét a farkamon. Lassan simogatja. Majd a fejemet csókra húzza az ajkához. Csókolózunk. Te is szeretnéd?-kérdezi a férj. Akkor gyere és odaenged a puncijához. Belenyalok. A feleség már húzza is fel a fejemet. Gyere belém! Nem habozok. Bedugom, közben csókolom az ajkát. Ajkaim elvándorolnak a füle mögé, a nyakára, a cicijére. Közben a férje mellé térdel és a farkát a szájába adja. Érzem, hogy húzza a fejemet. Egyre közelebb! Nagyon közelről látom, hogy a nedves farkat szopja. Odahúzza a fejemet és nincs visszaút. Először az oldalát nyalom végig majd miközben csókolózok Vele a farok a számba vándorol. Most először van a számban. Érzem, hogy nem bírja tovább. Szopom! A számba élvez. Csodálatos érzés! Én sem bírom tovább és beleélvezek a punciba. De Ő még nem élvezett el. Ezt nem hagyhatom. Csókokkal vándorlok a puncijához. Mélyen belenyalva érzem az ízemet. A nyelvemmel juttatom el a csúcsra....
Úgy látom zsigerből nem bírod a perverz pasikat.(persze egyéni megítélés hogy ki-mi a perverz)Lehet hogy tréfának szántad a traktorral való szántást??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 11. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 11. hétfő 15:17
Törölt felhasználó (846432)
VIP

Traktorral szeretnék végig menni ,perverz pasin.
Hm...Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Sok "nem kívánt levelet kaphatsz"! N
a perzse, ha ez nem zavar Téged?...
(Ez egy válasz Cica78 üzenetére (2013. 02. 19. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Vágyam: 6020!!! Kostolj belém!!

Szexuális vágyam? Hát többen jobb lenne!!!??

A szakembert bevonni. az mindig nyerő. Megdug vagy megjavítja a csapot. Áldozatokkal, kompromisszumokkal és szakemberekkel fűszerezett vágyaim nincsnek. A párom viszont még egy hetet távol lesz. Én feszt arról álmodom, hogy jól leszopom.