Moncy!
Ez az élvezetek halmozása! Mire vége a fürdésnek addigra már kéjmámor hegyek.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 04. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 07:06
Ez az élvezetek halmozása! Mire vége a fürdésnek addigra már kéjmámor hegyek.

Hogyan??? Egy nagy kádban Törley édes pezsivel töltve víz helyett ....
Antialkoholisták próbálják tejben

Tudom hogy nem a póz a lényeg.De van egy mondás miszerint a változatosság gyönyörködtet!
ÉS én ezeket a változatokat akarom kipróbálni.
Pl.:AMit sajnos most nem állmódunkban párommal gyakorolni az az amit nyáron átéltünk!Egy hotelben voltunk ahol zuhanyzós fülke volt két szép fém karfával....a többit mindenki fantáziájára bízom.Közös tusolás majd végletekig izgatás.És utána a zuhany alatt szeretkezni állva!!!Ezek voltam eddigi legvadabb szeretkezéseim.Nagyon erősek.Igaz hogy gyorsak mert olyan izgalmi állapotban voltunk mindketten.De nagyon jó érzés volt hogy csúszkáltunk egymáson és közben kapaszkodnunk kellet miálltal megfeszült a testünk...húú....:)))SZép is a nyár.De most itt a tél a kandalló melege...:-D (Ez egy válasz perecke üzenetére (2004. 11. 25. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 25. csütörtök 23:40
ÉS én ezeket a változatokat akarom kipróbálni.
Pl.:AMit sajnos most nem állmódunkban párommal gyakorolni az az amit nyáron átéltünk!Egy hotelben voltunk ahol zuhanyzós fülke volt két szép fém karfával....a többit mindenki fantáziájára bízom.Közös tusolás majd végletekig izgatás.És utána a zuhany alatt szeretkezni állva!!!Ezek voltam eddigi legvadabb szeretkezéseim.Nagyon erősek.Igaz hogy gyorsak mert olyan izgalmi állapotban voltunk mindketten.De nagyon jó érzés volt hogy csúszkáltunk egymáson és közben kapaszkodnunk kellet miálltal megfeszült a testünk...húú....:)))SZép is a nyár.De most itt a tél a kandalló melege...:-D (Ez egy válasz perecke üzenetére (2004. 11. 25. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

bkkr : és azt próbáltad már, hogy felizgatod ??? :-)
Úgy értem az agyát!!!!!!!!!
Egy nőnek nem a csiklójában vagy a puncijában van a legnagyobb erogén zónája, hanem az agyában.
Ha megfelelően fel tudod izgatni, akkor attól is elélvez, ha a kisujjadat dugod be neki.
ne a pózokat erőltesd! Sőt! semmit ne erőltess! engedd el magad és lazítsd. még a legszexmániásabb csaj is azt élvezte a legjobban, mikor szemből ráfeküdtem, átöleltem és úgy dugtam, hogy közbe a fülébe lihegtem, nyögtem. Persze előtte úgy felizgattam, hogy már szinte szétrobbant a vágytól... szóval nem a póz a lényeg
tök mindegy milyen testhelyzetbe vagy. az a lényeg, hogy teljesen el legyen lazulva a partnered és te is és hogy a fantáziáját fel tudd izgatni. Csak játszadozzatok egymással. Ne is érj a puncijához, nemhogy ne dugd be, de ne is simogasd meg neki. Csókolózzatok sokat (ez a legjobb izgatási mód ;-)
Ha kellően fel tudod húzni, akkor mindegy milyen pózban lesz. nem a farkadtól fog elélvezni, hanem a gondolatoktól amik a fejében keletkeznek, miközben dugod.
legközelebb izgasd fel nagyon! ne érj a punciához (önuralom!) hanem csak izgasd mindenhogy. Utánna pedig nyald ki. finoman, mintha egy hímestojással volna dolgod. és mintha a világ legédesebb dolgát vennéd a szádba. És miután már nagyon ki lesz, na akkor fordítsd meg és hidd el akkorát fog élvezni mint a ház ;-)
szóval a lényeg az előjáték. ha eléggé fel tudod lazítani és fel tudod izgatni a fantáziáját, akkor tutira nagyot fog élvezni...
legalábbis ez a módszer még mindíg bevált ;-)
Persze fontos egy dolgot tudni! A SZEX nem gyerekeknek való. Igazán csak érett FELNŐTTEK tudják élvezni. akik képesek szembenézni a vágyaikkal és nem szégyenkeznek sem egymás sem maguk előtt. ehhez az élvezethez is egyfajta érettség kell.
Ha még túl fiatal a párod, akkor nincs mit tenned : türelmesen vársz.
Úgy értem az agyát!!!!!!!!!
Egy nőnek nem a csiklójában vagy a puncijában van a legnagyobb erogén zónája, hanem az agyában.
Ha megfelelően fel tudod izgatni, akkor attól is elélvez, ha a kisujjadat dugod be neki.
ne a pózokat erőltesd! Sőt! semmit ne erőltess! engedd el magad és lazítsd. még a legszexmániásabb csaj is azt élvezte a legjobban, mikor szemből ráfeküdtem, átöleltem és úgy dugtam, hogy közbe a fülébe lihegtem, nyögtem. Persze előtte úgy felizgattam, hogy már szinte szétrobbant a vágytól... szóval nem a póz a lényeg
tök mindegy milyen testhelyzetbe vagy. az a lényeg, hogy teljesen el legyen lazulva a partnered és te is és hogy a fantáziáját fel tudd izgatni. Csak játszadozzatok egymással. Ne is érj a puncijához, nemhogy ne dugd be, de ne is simogasd meg neki. Csókolózzatok sokat (ez a legjobb izgatási mód ;-)
Ha kellően fel tudod húzni, akkor mindegy milyen pózban lesz. nem a farkadtól fog elélvezni, hanem a gondolatoktól amik a fejében keletkeznek, miközben dugod.
legközelebb izgasd fel nagyon! ne érj a punciához (önuralom!) hanem csak izgasd mindenhogy. Utánna pedig nyald ki. finoman, mintha egy hímestojással volna dolgod. és mintha a világ legédesebb dolgát vennéd a szádba. És miután már nagyon ki lesz, na akkor fordítsd meg és hidd el akkorát fog élvezni mint a ház ;-)
szóval a lényeg az előjáték. ha eléggé fel tudod lazítani és fel tudod izgatni a fantáziáját, akkor tutira nagyot fog élvezni...
legalábbis ez a módszer még mindíg bevált ;-)
Persze fontos egy dolgot tudni! A SZEX nem gyerekeknek való. Igazán csak érett FELNŐTTEK tudják élvezni. akik képesek szembenézni a vágyaikkal és nem szégyenkeznek sem egymás sem maguk előtt. ehhez az élvezethez is egyfajta érettség kell.
Ha még túl fiatal a párod, akkor nincs mit tenned : türelmesen vársz.
Hmm...ezek jó tanácsoknak hangzanak.Lehet ma ki is próbálom őket!!!:-)
"Aki szerény és alkalmazkodó annak még az öregség is elviselhet? valahogy:de aki nem az,annak ... az ifjúság is éppen olyan nehezen elviselhet?,mint az öregség"/Platón/

Szerintem te vagy a
és nem Perecke.

Én egy fatörzsön szertnék de nincs jelentkező akivel kipróbálhatnám...pussz

Ezt még mindig nem tettük meg... de ami késik.. apropó nincs vkinek protekciója a Törley gyárban? Csak mert nagytételben vásárolnék
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 04. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 04. szombat 07:06

Hogyan??? Egy nagy kádban Törley édes pezsivel töltve víz helyett ....

Kedves Moncy ezt nem vágom!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 28. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 28. csütörtök 20:33

Ezt még mindig nem tettük meg... de ami késik.. apropó nincs vkinek protekciója a Törley gyárban? Csak mert nagytételben vásárolnék

Majdénmajdénmajdén!!!!
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 04. 28. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 28. csütörtök 20:23

Én egy fatörzsön szertnék de nincs jelentkező akivel kipróbálhatnám...pussz

Mit nem értesz? Saját magamnak válaszoltam a 31-es hozzászólásomra
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 04. 29. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Én itt az irodai tárgyalóasztalon :)
Már régen volt benne részem...
Meg van egy termünk egy hatalmas tükörfallal ;)
Moncy Drága!
Két üveggel hozzájárulok az orgazmusodhoz:)
Moncy Drága!

Miért pont két üveggel??
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 04. 30. szombat 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 00:44

Én itt az irodai tárgyalóasztalon :)
Moncy Drága!
Moncy Drága!

mennyit szeretnél?
Többet nem vagyok hajlandó cipelni.
Van még, csak el kell érte jönni ;)
És fakádam is van :) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 30. szombat 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
És fakádam is van :) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 30. szombat 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
+vannak a fotók.. majd msn-en átküldöm
(Ez egy válasz teve üzenetére (2005. 04. 30. szombat 01:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 01:36

mennyit szeretnél?
És fakádam is van :)
És fakádam is van :)
Miért, te szárazon hatolsz be mindig?

Ez igen!
Oké Rendben örülök hogy szeretnéd kipróbálni.Van még több jó ötletem,de ezt majd privibe megbeszéljük.Rendi???
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 29. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Alig várom már!
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 05. 03. kedd 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 03. kedd 23:09

Oké Rendben örülök hogy szeretnéd kipróbálni.Van még több jó ötletem,de ezt majd privibe megbeszéljük.Rendi???

Ahogy jön: állva, ülve, fekve, elölről, hátulról, a lényeg, hogy spontán jöjjön az "ihlet"
gyengéden,vadul és bujálkodva,kedves,kismalacos szavakat suttogva a másik fülébe