ilyen pasikat a világra!!!!!!!!!!!!!!!! bár én nem panaszkodom, az enyém kezeli a gépet
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 05. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 23:34

mamár nem buzi az a pasi aki porszivozik...
ha az nő hamarabb végez nem olyan fáradt és még lesz egy kislepedőzés utána
Mekkora szemét önző állat vagy, hogy még ezt a kis örömöt is el akarod venni a barátnődtől!!! Miért nem akarod hagyni porszívózni? Miért jó neked, ha mindig megakadályozod, hogy teljesüljenek a vágyai??!!

mamár nem buzi az a pasi aki porszivozik...
Jah peeeersze! Nemsokára meg majd olvassuk a barátnőd hozzászólását itt, hogy "rávettem a barátomat, hogy mégis ő porszívózza továbbra is az egész lakást".

én a szomszéd csajt vettem rá ,hogy fogja meg a kutyája here gólyóit ,hát megtette igaz szégyelösen de megtette.Semmi több nem történt utánna ,ha valaki roszra gondolna!
Mi is szinte bármire rá tudjuk venni a másikat!! :-) Szinte!!!
Valamelyikőtök írt nekem mailt, hoyg hogyan vettem rá anno barátnőmet a popó szexre.
Csak épp címet nem adott. Így aztán elég nehéz írni neki.
Ide meg újabban ritkán jártam. Szóval kedves idegen (nem emlékszem a nickedre sem :S ez az én hibám elnézést érte!), egy olyan mailt légyszíves, ameiben az elérhetőséged is ott van! :)
Csak épp címet nem adott. Így aztán elég nehéz írni neki.
Ide meg újabban ritkán jártam. Szóval kedves idegen (nem emlékszem a nickedre sem :S ez az én hibám elnézést érte!), egy olyan mailt légyszíves, ameiben az elérhetőséged is ott van! :)
jópénzért mindenféle kulcsot lehet kapni....

Szerintem mindenre rá lehet venni egy nőt ,ha ismered a célodhoz vezető utat...mindennek meg van a kulcsa ,néha megleled ,néha nem...
pussssz

hogy mire tudnám rávenni ??
szerintem mindenre, amit csak akarok

nenenen! Ne verd meg, csak kúrd szét.
Csak annyit kell éreznie, hogy ki van neked szolgáltatva. nem szabad ütni... (Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:31
Csak annyit kell éreznie, hogy ki van neked szolgáltatva. nem szabad ütni... (Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Köszi a tippeket! Minden esetre elgondolkodtató! Már mindent bevetettem, igaz még nem vertem meg, de az nem is a stílusom! Na cmégegyszer köszi!
Verje meg a sors, ne Te
Lépj tovább és ne nézz hátra, mert olyankor mindig rádtörnek az emlékek és annál rosszabb.
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:31

Lépj tovább és ne nézz hátra, mert olyankor mindig rádtörnek az emlékek és annál rosszabb.

Sziasztok! Köszi a tippeket! Minden esetre elgondolkodtató! Már mindent bevetettem, igaz még nem vertem meg, de az nem is a stílusom! Na cmégegyszer köszi!
soha?

te joe! a sár miatt nem én panaszkodtam ám.
vagyis akkor indulunk? kb. egy időben érünk oda :D:D:D:D:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
vagyis akkor indulunk? kb. egy időben érünk oda :D:D:D:D:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
már újrabitumenezték :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
csak annyit írok: szépjuhászné, sár....:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyek! zzzzzzzzz egyből rá!
Akkor is sírnál egy idő után, ésPONT!
Akkor is sírnál egy idő után, ésPONT!