én meg meg is.... szeretném:-)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne tégy könnyelmű igéreteket :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 12:48

ha alattam vagy és éppen foglalt a szád, és a far...d is, akkor aztán uralkodhatsz, ahogy akarsz...:D:D:D:D:D:D
ha alattam vagy és éppen foglalt a szád, és a far...d is, akkor aztán uralkodhatsz, ahogy akarsz...:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
én uralkodó tipus vagyok,nem hiszem, hogy hagynám :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
kötözni vagy uralkodni?
azt te is hagynád, ahogy én csinálom... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
azt te is hagynád, ahogy én csinálom... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
nehéz lessz :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
kötözni én szeretek, aztán uralkodni rajtad :):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg is kötöznélek :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy nem sírnék? tuti, hogy nem, ha úgy csinálnád, ahogy leírtad
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
az nem bisztos...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 12:16

húúúú...ez tetszik... nem biztos, hogy sírnék, sőt.... de egy próbát megér, hiszen úgy tűnik, már veszve vagyon minden, mármint xidar esetében
Megér 1 próbát? :-) Ráérsz? :-DDDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 12:16

húúúú...ez tetszik... nem biztos, hogy sírnék, sőt.... de egy próbát megér, hiszen úgy tűnik, már veszve vagyon minden, mármint xidar esetében
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 10:43

Hali!
Ez egészen furcsa! Nekem lenne egy ötletem.
Nem lehet az a gond, hogy nem megfelelő stílusban próbálkozol? Az évek során az igények is változnak!
Leht hogy megjönne a kedve, ha megkötöznéd(vagy csak simán vágd be az ágyba, picit csavard hátra a két kezét, v. markolj jól a hajába) és jól megkefélnéD? Semmi gyengédségg, vagy érzékiség. Egyszerűen kefélni, amíg sírvafakad. Lehet hogy ez fellobbantaná a tüzet. nem? ha már a külön utakon gondolkozol, érdemes megpróbálni.
Ez Presze Csak Az Én Véleményem!!!
Megkérném fórumózó társaimat, ezt ők is hangsúlyozzák ki, mert nem láthatunk bele mindenbe, és egy ilyen tanács könnyelműnek hat, hamar le lehet gépelni, de adott esetben tönkre is teheti két, vagy három ember életét.
Sok szerencsét, szúrkolok!!!
Ez egészen furcsa! Nekem lenne egy ötletem.
Nem lehet az a gond, hogy nem megfelelő stílusban próbálkozol? Az évek során az igények is változnak!
Leht hogy megjönne a kedve, ha megkötöznéd(vagy csak simán vágd be az ágyba, picit csavard hátra a két kezét, v. markolj jól a hajába) és jól megkefélnéD? Semmi gyengédségg, vagy érzékiség. Egyszerűen kefélni, amíg sírvafakad. Lehet hogy ez fellobbantaná a tüzet. nem? ha már a külön utakon gondolkozol, érdemes megpróbálni.
Ez Presze Csak Az Én Véleményem!!!
Megkérném fórumózó társaimat, ezt ők is hangsúlyozzák ki, mert nem láthatunk bele mindenbe, és egy ilyen tanács könnyelműnek hat, hamar le lehet gépelni, de adott esetben tönkre is teheti két, vagy három ember életét.
Sok szerencsét, szúrkolok!!!

:-D
valahogy úgy!!!
:-D mért, te csak akkor fox +házasodni, mikor már nem lessz erőd tiltakozni? :-D
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 11:05

nem bisztos. tudod, az ember nem tud már jókat bulizni, ha járókerethez van kötve:-)))
nem bisztos. tudod, az ember nem tud már jókat bulizni, ha járókerethez van kötve:-)))
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
neem, az a legénybúcsúd lessz :-D
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 04. hétfő 11:03

soha nem gondoltam volna, hogy életem egyik legjobb bulia a saját koncertem lesz!

soha nem gondoltam volna, hogy életem egyik legjobb bulia a saját koncertem lesz!

:-D valahogy sejtettem
előbbi