Ha szereted ha nem igy akkor is elég lehetetelen együttélni.Ő szeret?
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 14:45

Sziasztok! 35éves sk éve szült, és semmilyen fajta szexre sem vágyik. Én ilyet még nem láttam. Még ha mással kefélne, de azt se! Hogy, hogy reagál? Leráz, nem akarja és mindezt olyan stílusban, hogy nekem is elmenjen a kedvem. Ha nem szeretném, akkor már rég elváltam volna! Tehát mégis én vagyoka hülye.
Sziasztok! 35éves sk éve szült, és semmilyen fajta szexre sem vágyik. Én ilyet még nem láttam. Még ha mással kefélne, de azt se! Hogy, hogy reagál? Leráz, nem akarja és mindezt olyan stílusban, hogy nekem is elmenjen a kedvem. Ha nem szeretném, akkor már rég elváltam volna! Tehát mégis én vagyoka hülye.
Hagyd kurva gyorsan a picsába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 09:21

Kedves vagyok és aranyos, nem vok kövér, alkoholista, vagy gusztustalan. Minden kívánságát teljesítem.Egyszerűen nem akarja!Az ilyen fajta igényei a Maslow piramis alagsorában sincs! Ez van! Én meg irígylem azokat a srácokat akiknek olyan a kedvesük mint Ti!
Ezt az önérzetem saját lábbal való sárbatiprását, (hülyét csináltam magamból csak, hogy megfeleljek a megfelelhetetlennek) 4 évig csináltam
amíg rájöttem, vagy inkább elfogadtam, hogy azért nincs sex mert már nem szeret.
Én is mindent elkövettem, hogy működjön a kapcsolatunk és boldogok legyünk, de 4 elpazarolt év kellett hozzá, hogy belássam, kár olyan busz után szaladni, amelyik nem akar felvenni...
Hagyd a picsába, mert csak magaddal baszol ki, Ő meg majd mással...
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

amíg rájöttem, vagy inkább elfogadtam, hogy azért nincs sex mert már nem szeret.
Én is mindent elkövettem, hogy működjön a kapcsolatunk és boldogok legyünk, de 4 elpazarolt év kellett hozzá, hogy belássam, kár olyan busz után szaladni, amelyik nem akar felvenni...

Hagyd a picsába, mert csak magaddal baszol ki, Ő meg majd mással...

Kedves vagyok és aranyos, nem vok kövér, alkoholista, vagy gusztustalan. Minden kívánságát teljesítem.Egyszerűen nem akarja!Az ilyen fajta igényei a Maslow piramis alagsorában sincs! Ez van! Én meg irígylem azokat a srácokat akiknek olyan a kedvesük mint Ti!
És ha megkérdezed, hogy miért nem kívánja, akkor mit válaszol?
Semmilyen fajta szexet nem kíván?
És amit MmePrune is kérdezett: hány éves, kiegészítve azzal, hogy gyerek van, szült a közelmúltban, mióta vagytok együtt?
És ha mondod neki, hogy te több szexre vágysz, hogy reagál?
Régebben más volt? Vagy mindig volt köztetek igénybeli különbség?
Hű, akad kérdés rendesen...
Semmilyen fajta szexet nem kíván?
És amit MmePrune is kérdezett: hány éves, kiegészítve azzal, hogy gyerek van, szült a közelmúltban, mióta vagytok együtt?
És ha mondod neki, hogy te több szexre vágysz, hogy reagál?
Régebben más volt? Vagy mindig volt köztetek igénybeli különbség?
Hű, akad kérdés rendesen...

hány éves? nekem is volt egy korszakom -szerencsére rövid- amikor nem kívántam oly veszett mértékben, mint most. ami pedig maslow-t illeti... nem korrepetálnál pszichoból? megvágtak a szigorlaton.
de komolyra fordítva a szót, nehéz így tanácsot adni, mert nem ismerjük a részleteket...de mi nők tényleg furcsán működünk...és szerencsére ti is, ettől izgalmas (Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 03. vasárnap 09:24
de komolyra fordítva a szót, nehéz így tanácsot adni, mert nem ismerjük a részleteket...de mi nők tényleg furcsán működünk...és szerencsére ti is, ettől izgalmas (Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 03. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Még valami! Könyörgöm, ne gyertek azzal, hogy frigid nő nincs, csak ügyetlen férfi! Üdv, sziasztok!
Még valami! Könyörgöm, ne gyertek azzal, hogy frigid nő nincs, csak ügyetlen férfi! Üdv, sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 02. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 21:26
Ezt kifejtenéd? Miért vagy hülye?
Törölt felhasználó (21812)
VIP

(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 02. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, hogy megteszek mindent! Mondtam, hogy hülye vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 01. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 20:41
Törölt felhasználó (21812)
VIP

És te megteszel mindent, hogy neki legyen kedve a szexhez?
Gyengéd vagy? Figyelmes vagy? Törődsz az ő igényeivel? Próbálsz újítani? Kideríted titkos vágyait?
Miért gondolja a legtöbb pasi, hogy neki automatikusan jár a szex, amikor a feleségének nem adja meg, amit az szeretne?
Megjegyzem, hogy kb. ugyanannyi feleség csalja meg a férjét, ahány férj a feleségét, szóval nem csak a férfiak kielégítetlenek...
Gyengéd vagy? Figyelmes vagy? Törődsz az ő igényeivel? Próbálsz újítani? Kideríted titkos vágyait?
Miért gondolja a legtöbb pasi, hogy neki automatikusan jár a szex, amikor a feleségének nem adja meg, amit az szeretne?
Megjegyzem, hogy kb. ugyanannyi feleség csalja meg a férjét, ahány férj a feleségét, szóval nem csak a férfiak kielégítetlenek...
És te megteszel mindent, hogy neki legyen kedve a szexhez?
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 01. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 18:46
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 01. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudjátok, amikor elvettem még más volt. De eltelt pár év és nem kívánja a szexet. És sok nő csodálkozik ha megcsalják, otthagyják. Hát nem kell csodálkozni! Ezért van olyan sok válás. És válás után mi van? Rohannak a fütyi után, ami addig nem kellett!
Tudjátok, amikor elvettem még más volt. De eltelt pár év és nem kívánja a szexet. És sok nő csodálkozik ha megcsalják, otthagyják. Hát nem kell csodálkozni! Ezért van olyan sok válás. És válás után mi van? Rohannak a fütyi után, ami addig nem kellett!
Egy másik lányra, akit ráadásul, Én szedtem fel neki

Az az elképzelés, miszerint a férfit a hasánál lehet megfogni, téves...pont egy arasszal felfelé téves....
Az az elképzelés, miszerint a férfit a hasánál lehet megfogni, téves...pont egy arasszal felfelé téves....
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 16:50

Akkor téged valószinüleg a faszodnál fogott meg és nem a hasadnál...

Ezt nem tagadom. Nem a főztje, nem a "belső kisugárzása", hanem a valaga vonzott oda!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 16:50

Mindig Te vagy a hülye...
[ #vigyor1]
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Mosás, vasalás, kaja, másra nem, de én vagyok a hülye.
(Ez egy válasz BlackKnight üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 11:35

Egyébként nem volt olyan szar a "brassói" amit csinált, Látvány pöpec volt, De íze, egy szál se.