csak annyit írok: szépjuhászné, sár....:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
már újrabitumenezték :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
te joe! a sár miatt nem én panaszkodtam ám.
vagyis akkor indulunk? kb. egy időben érünk oda :D:D:D:D:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
vagyis akkor indulunk? kb. egy időben érünk oda :D:D:D:D:D (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 04. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
soha?
Sziasztok! Köszi a tippeket! Minden esetre elgondolkodtató! Már mindent bevetettem, igaz még nem vertem meg, de az nem is a stílusom! Na cmégegyszer köszi!
Verje meg a sors, ne Te
Lépj tovább és ne nézz hátra, mert olyankor mindig rádtörnek az emlékek és annál rosszabb.
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:31
Lépj tovább és ne nézz hátra, mert olyankor mindig rádtörnek az emlékek és annál rosszabb.
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Köszi a tippeket! Minden esetre elgondolkodtató! Már mindent bevetettem, igaz még nem vertem meg, de az nem is a stílusom! Na cmégegyszer köszi!
nenenen! Ne verd meg, csak kúrd szét.
Csak annyit kell éreznie, hogy ki van neked szolgáltatva. nem szabad ütni... (Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 12:31
Csak annyit kell éreznie, hogy ki van neked szolgáltatva. nem szabad ütni... (Ez egy válasz xidar üzenetére (2006. 09. 05. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy mire tudnám rávenni ??
szerintem mindenre, amit csak akarok
szerintem mindenre, amit csak akarok
pussssz
Szerintem mindenre rá lehet venni egy nőt ,ha ismered a célodhoz vezető utat...mindennek meg van a kulcsa ,néha megleled ,néha nem...
jópénzért mindenféle kulcsot lehet kapni....
Valamelyikőtök írt nekem mailt, hoyg hogyan vettem rá anno barátnőmet a popó szexre.
Csak épp címet nem adott. Így aztán elég nehéz írni neki.
Ide meg újabban ritkán jártam. Szóval kedves idegen (nem emlékszem a nickedre sem :S ez az én hibám elnézést érte!), egy olyan mailt légyszíves, ameiben az elérhetőséged is ott van! :)
Csak épp címet nem adott. Így aztán elég nehéz írni neki.
Ide meg újabban ritkán jártam. Szóval kedves idegen (nem emlékszem a nickedre sem :S ez az én hibám elnézést érte!), egy olyan mailt légyszíves, ameiben az elérhetőséged is ott van! :)
Mi is szinte bármire rá tudjuk venni a másikat!! :-) Szinte!!!
én a szomszéd csajt vettem rá ,hogy fogja meg a kutyája here gólyóit ,hát megtette igaz szégyelösen de megtette.Semmi több nem történt utánna ,ha valaki roszra gondolna!
Jah peeeersze! Nemsokára meg majd olvassuk a barátnőd hozzászólását itt, hogy "rávettem a barátomat, hogy mégis ő porszívózza továbbra is az egész lakást".
mamár nem buzi az a pasi aki porszivozik...
ha az nő hamarabb végez nem olyan fáradt és még lesz egy kislepedőzés utána
ilyen pasikat a világra!!!!!!!!!!!!!!!! bár én nem panaszkodom, az enyém kezeli a gépet
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 05. kedd 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 23:34
mamár nem buzi az a pasi aki porszivozik...
Most melyik is az a porszívó? Az a nagy fehér doboz, ami a fürdőszobában van, és kijönnek belőle a tiszta ruhák?
meg ilyeneket is! annyira édes...a nagy fehér doboz az nem porszívó...az az a gép, amelyikre rá kell vágni anyut, ha éppen centrifugál (a gép), aztán alárakni (anyunak) és jól megdöngetni (anyut), hogy dupla legyen az élvezet...pfúj, de közönséges voltam, és ráadásul ez másik topic (szexuális vágyaink)...:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz NagyLevin üzenetére (2006. 09. 06. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 07:55
Most melyik is az a porszívó? Az a nagy fehér doboz, ami a fürdőszobában van, és kijönnek belőle a tiszta ruhák?
Hihi, ezen olyan jót röhögtem. Ez a nap is jól indul, köszi :)
Kár, hogy manapság már nem ráznak annyira a mosógépek. Szólni kéne a gyártóknak, hogy legyen egy CER (Centrifuga Erősen Rázkódik) gomb is ;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 06. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 08:08
Kár, hogy manapság már nem ráznak annyira a mosógépek. Szólni kéne a gyártóknak, hogy legyen egy CER (Centrifuga Erősen Rázkódik) gomb is ;-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 06. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
meg ilyeneket is! annyira édes...a nagy fehér doboz az nem porszívó...az az a gép, amelyikre rá kell vágni anyut, ha éppen centrifugál (a gép), aztán alárakni (anyunak) és jól megdöngetni (anyut), hogy dupla legyen az élvezet...pfúj, de közönséges voltam, és ráadásul ez másik topic (szexuális vágyaink)...:D:D:D:D:D:D

WildHorse

ac4er