azért nekem a kedvesemnél be kell vetnem mindent.....legyőztem Zidane-t!!!
(Ez egy válasz jocika63 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

gabici engem is inkább a szex érdekel,mint a foci
(Ez egy válasz gabici üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
szokásához híven megint semmire :(
....hogy a focimeccs nézés helyett inkább szexeljünk...

Mivell egy új lehetőségett nyújt GGszerkesztőség a mai naptól remélem sikerül őt meggyőzni újabb amatőr film vagy kép elkészitésére
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 27. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is nehezen,de rá tudtam venni,szexeljen egy ismerős pasival..nagyon jót keféltünk utána!Piszok izgató volt a punci más után!Egyébként több alkalommal szexeltek kettesben,a hármas még nem jött össze.
mindannyiunk legnagyobb örömére!
kívánatos 1 teremtés! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 23:00
kívánatos 1 teremtés! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 16. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

én például megtudtam győzni hogy csináljunk egy amatőr videot és tegyük is fel egy honlapra

szia hogy sikerült rávenned a párod, én ugyan ebben a cipöben járok , nejemnek is ezek a válaszai. nem tudom hogyan vehetném rá a hármasra. s
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 23:29
Törölt felhasználó (77026)

Páromat nagynehezen vettem rá hogy vegyunk be más fiukat is szexuális életunkbe. heteroak vagyunk. Nem nagyon akarta mert ha engem szeret csak akkor minek más?
De végül is belement és oylan jól sikerult hogy rendszeersen múködik

na ezt én is el szeretném nála érni...
csak hogyan? :S (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 19. hétfő 23:29
csak hogyan? :S (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 19. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (77026)

Páromat nagynehezen vettem rá hogy vegyunk be más fiukat is szexuális életunkbe. heteroak vagyunk. Nem nagyon akarta mert ha engem szeret csak akkor minek más?

Világos nappal a VIII. kerületben egy parkolóban lepippantott. Innentől tudtam, hogy bármit megtesz nekem

Sikerült megfűznöm, hogy próbáljuk ki hármasban. (Egy közös ismerősünket választottuk)Először félve, & bizonytalanúl értek csak egymáshoz haverommal, később aztán levetkőzték a gátlásaikat, & abszolút jól sikerült a dolog. Olyannyira, hogy a mai napig is tart

Nekem sikerült rávennem, hogy hazaköltözzön az anyjához... :)
én például megtudtam győzni hogy csináljunk egy amatőr videot és tegyük is fel egy honlapra

nézd vad, ez nem állapot, beszéld meg vele, hogy ez így nem normális...és lépjetek valamilyen irányba...teljesen tönkre megy az egész...addig menjetek külön, amíg tisztességesen meg tudjátok tenni, ha már nincs más megoldás
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
jaja.... magamnak...mert ő azt sem akarja.....
simi, simi, kedves vad.
Semmire....dec 29 óta....
Ááááá......öngyilkos szmájli nincs?
Mert a hangulatomhoz leginkább az illik... mondjuk a főbelövős....
Ááááá......öngyilkos szmájli nincs?
Mert a hangulatomhoz leginkább az illik... mondjuk a főbelövős....

Csak vigyázz a pár szavas hsz-eiddel mert tiltanak az adminok...
Kis szabódással, kis idővel mindenre.