hogy miket hát sokmindent: különféle üvegek, zöldségek ubi, cukkíni, még kolbász is , vagy telcsi, távirányító ilyesmik
elárulod hogy mit?...
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 02. 09. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 09. csütörtök 20:06

engem a párom arra vett rá már többször, hogy valami fura dolgot dugjak a puncimba
Én is dugnék valami jót a puncidba))))))
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 02. 09. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

engem a párom arra vett rá már többször, hogy valami fura dolgot dugjak a puncimba
gyönyörü husos csiklod van

gilisztát szerintem
Üdvözöllek !

például?

Sajnos én is így vagyok!!!
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 09. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 09. csütörtök 09:01

Én nagyon nehezen tudom rávenni a páromat bármire....Sajnos. Én tul extrém vagyok ő meg egy kicsit visszafogott. Hiába mondom hogy elvezem ha a seggemet ujjazza,de ő mégsem csinálja. Sok ilyen dolog van még..
Én nagyon nehezen tudom rávenni a páromat bármire....Sajnos. Én tul extrém vagyok ő meg egy kicsit visszafogott. Hiába mondom hogy elvezem ha a seggemet ujjazza,de ő mégsem csinálja. Sok ilyen dolog van még..
Inkább úgy kérdezném, hogy: Kinek sikerült már kiatlálnia azt, hogy mit szeretne a barátnője ?
Mert szerintem a nők hamarabb tudják azt, hogy mit akarnak, mielőtt a férfi még nem is gondol rá.
Ha parner kapcsolatban vagy egy nővel, akkor a nő szolgál és elvár. És ha szépen működik ez akkor mindent meg is tesz amit kérsz, de azt már réges régen akarja, amin még vacillálsz azon, hogy miként is vezesd elő a kívánságod. ...
Mert szerintem a nők hamarabb tudják azt, hogy mit akarnak, mielőtt a férfi még nem is gondol rá.
Ha parner kapcsolatban vagy egy nővel, akkor a nő szolgál és elvár. És ha szépen működik ez akkor mindent meg is tesz amit kérsz, de azt már réges régen akarja, amin még vacillálsz azon, hogy miként is vezesd elő a kívánságod. ...

Sikerült rávennem a párom négyesre, prosztata masszázsra amit azóta is rendszeresen csinálunk mert nagyon odaadóan csinálja. Talán azért is van,hogy mindíg kívánom többet és többet .......

Nekünk Németországban volt a legnagyobb élményünk.Egy szex shopban ép szexbulit tartottak és a barátnőm beült egy glory hole kabinba.A sok kandúr meglátta és már dugdosták is be a farkukat a lukakon.Órákig szopot de dugták is.
A négyesre! Végre, végre!

ha sexuálisan felfokozott állapotban vagyok akkor jobban beindul a fantáziám. Sajnos még nem akadt partnerem hozzá akivel a fantáziáimat meg is tudnám valósítani....
1 Jó kis prosztata masszázsra az asszonyt! Nagyon jól csinálta és élvezte "én is"!

Nekem négyesre sikerült rávennem a párom. Párcserére és a lánnyal is volt. Nagyon élveztük,azóta már többször találkoztunk velük és még fogunk is. Most swinger klubba szeretnénk elmenni. Remélem az is összejön. Imádom nézni amikor más pasival van.
Szia Szerenyke én szolnoki vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 29. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 29. kedd 16:47
Törölt felhasználó (438761)

Te Szolnoki vagy?
sikerült rávenni egy plusz fiura,nagyon élveztük mindketten a 3-as örömeit főleg azt amikor benne az ujj fiu közben pedig szopizott

(Igen.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 29. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 29. kedd 16:47
Törölt felhasználó (438761)

Te Szolnoki vagy?