Nekem négyesre sikerült rávennem a párom. Párcserére és a lánnyal is volt. Nagyon élveztük,azóta már többször találkoztunk velük és még fogunk is. Most swinger klubba szeretnénk elmenni. Remélem az is összejön. Imádom nézni amikor más pasival van.
1 Jó kis prosztata masszázsra az asszonyt! Nagyon jól csinálta és élvezte "én is"!
ha sexuálisan felfokozott állapotban vagyok akkor jobban beindul a fantáziám. Sajnos még nem akadt partnerem hozzá akivel a fantáziáimat meg is tudnám valósítani....
A négyesre! Végre, végre!
Nekünk Németországban volt a legnagyobb élményünk.Egy szex shopban ép szexbulit tartottak és a barátnőm beült egy glory hole kabinba.A sok kandúr meglátta és már dugdosták is be a farkukat a lukakon.Órákig szopot de dugták is.
Sikerült rávennem a párom négyesre, prosztata masszázsra amit azóta is rendszeresen csinálunk mert nagyon odaadóan csinálja. Talán azért is van,hogy mindíg kívánom többet és többet .......
Inkább úgy kérdezném, hogy: Kinek sikerült már kiatlálnia azt, hogy mit szeretne a barátnője ?
Mert szerintem a nők hamarabb tudják azt, hogy mit akarnak, mielőtt a férfi még nem is gondol rá.
Ha parner kapcsolatban vagy egy nővel, akkor a nő szolgál és elvár. És ha szépen működik ez akkor mindent meg is tesz amit kérsz, de azt már réges régen akarja, amin még vacillálsz azon, hogy miként is vezesd elő a kívánságod. ...
Mert szerintem a nők hamarabb tudják azt, hogy mit akarnak, mielőtt a férfi még nem is gondol rá.
Ha parner kapcsolatban vagy egy nővel, akkor a nő szolgál és elvár. És ha szépen működik ez akkor mindent meg is tesz amit kérsz, de azt már réges régen akarja, amin még vacillálsz azon, hogy miként is vezesd elő a kívánságod. ...
Én nagyon nehezen tudom rávenni a páromat bármire....Sajnos. Én tul extrém vagyok ő meg egy kicsit visszafogott. Hiába mondom hogy elvezem ha a seggemet ujjazza,de ő mégsem csinálja. Sok ilyen dolog van még..
Sajnos én is így vagyok!!!
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2012. 02. 09. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 09. csütörtök 09:01
Én nagyon nehezen tudom rávenni a páromat bármire....Sajnos. Én tul extrém vagyok ő meg egy kicsit visszafogott. Hiába mondom hogy elvezem ha a seggemet ujjazza,de ő mégsem csinálja. Sok ilyen dolog van még..
engem a párom arra vett rá már többször, hogy valami fura dolgot dugjak a puncimba
például?
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 02. 09. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 09. csütörtök 20:06
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 02. 09. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
engem a párom arra vett rá már többször, hogy valami fura dolgot dugjak a puncimba
Üdvözöllek !
gilisztát szerintem
gyönyörü husos csiklod van
Én is dugnék valami jót a puncidba))))))
elárulod hogy mit?...
hogy miket hát sokmindent: különféle üvegek, zöldségek ubi, cukkíni, még kolbász is , vagy telcsi, távirányító ilyesmik
abba a punciba ezek mind jól mutatnak..
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 02. 10. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 10. péntek 16:27
(Ez egy válasz noncsi2 üzenetére (2012. 02. 10. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy miket hát sokmindent: különféle üvegek, zöldségek ubi, cukkíni, még kolbász is , vagy telcsi, távirányító ilyesmik
Az nem lehet,h a kukit kifelejteted a sorból?
2012. 02. 10. péntek 16:27
kuki kifelejtettem? Nem az természetes arra nem kell rávenni, max bele!?!

WildHorse