Mi is megkóstoljuk . . .
Imádom ha a merev faszból spriccel rám a kellemes meleg nedű
én meg közben húzogatom és nyalogatom.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 01. 25. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

mi imádjuk inni is
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 01. 25. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 25. péntek 10:02

Mi a párommal amikor a zuhany alatt szeretkezünk rendszeresen lepisiljük egymást. Szerintem ez nem szélsőségesen perverz dolog, hanem nagyon finom kis rosszalkodás.
Mi a párommal amikor a zuhany alatt szeretkezünk rendszeresen lepisiljük egymást. Szerintem ez nem szélsőségesen perverz dolog, hanem nagyon finom kis rosszalkodás.
Nincs egy hölgy sem aki szeretné??
kemeny pisiszex imadok jelentkezeset varom holgyek vagy parok reszerol skype:favab
Ha van is egy kicsi pisi ize akár faszból akár picsából(hugyoznak)pisilnek a számba annyit nyelek amennyit bírok.IMÁDOM!!!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 05. 02. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 02. szerda 15:49

imádom.és igenis finom a női pisi és semmi pisi ize nincs aki nem hiszi probálja ki
finom lehetett én rendszeren megiszom ha a számba engedik ha fiu ha lány imádom.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 08. 26. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyönyörűek a képek szivesen ott lettem volna jöhetett volna a számba minkét anyag.Ilyen pocsékolást
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 17. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 17. hétfő 15:42

Törölt felhasználó (459381)
VIP

Ez talán tetszeni fog mindenkinek, akinek ez a topik is szól
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/160561-Zuhany-es-aranyzuhany

isteniek az új képek
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 17. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Nagyon Szép!
Nyalás közben pisi.... lefetyelném

VIP

Esetleg videó is készült?

VIP

nyalni jó
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 09. 01. szombat 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Napoleon is az "érett" nőt szerette
Bár én nem osztom nézeteit
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 09. 01. szombat 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs,de nekem erről a Gyuri jutott eszembe
(Ne fürgyé le)
(Ez egy válasz chikago üzenetére (2012. 08. 31. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ne fürgyé le)

imádom a pisi illatú pinát
A címhez kapcsolódóan.
Szerintem ami mindkét félnek elfogadott a szexben,az nem perverz.
Rengeteg ember lehet akinek vannak titkos,és általában elnyomott vágyai,pisiszex,crem pie,bi,group stb.Ha benne vagy,és a partnerednek is jó,hidd el nincs benne semmi negatívum.
Egyszerűen különleges amit teszel,és nem értheti meg mindenki.
A leg felemelőbb érzések egyike,amikor egy egy ilyen különleges ajtót ki mersz nyitni,és be mersz rajta menni!
Kb olyan felemelő érzés mint amikor elveszíted a szüzességed.
Ilyen érzés volt nekem az első pár eset,amikor kipróbáltuk a pisiszexet.
Szerintem ami mindkét félnek elfogadott a szexben,az nem perverz.
Rengeteg ember lehet akinek vannak titkos,és általában elnyomott vágyai,pisiszex,crem pie,bi,group stb.Ha benne vagy,és a partnerednek is jó,hidd el nincs benne semmi negatívum.
Egyszerűen különleges amit teszel,és nem értheti meg mindenki.
A leg felemelőbb érzések egyike,amikor egy egy ilyen különleges ajtót ki mersz nyitni,és be mersz rajta menni!
Kb olyan felemelő érzés mint amikor elveszíted a szüzességed.
Ilyen érzés volt nekem az első pár eset,amikor kipróbáltuk a pisiszexet.

Eleinte én is bizarrnak, undorítónak tartottam. Egy átmulatott éjszaka után épp a mosógépen sexeltünk az akkori exemmel. Tudjátok milyen ilyenkor az ember, már bármiben benne van a pia hatására. Amikor mondta nekem a lány, h pisilnie kell. Mondom pisilj Kihúztam a a farkam a puncijából és pisilni kezdett. (egy szép lányról beszélünk) Majd pisilés közben nyalni kezdtem. Éreztem a meleg pisit. (aminek egyébként nincs rossz íze) Ez őt egyre jobban izgatta, engem is. Azóta rabja lettem, pedig én is undinak tartottam. Majd ő végzett mondta most Te jössz Mondom hogy? Pisilj a puncimba! Megpróbáltam, igaz némi gyakorlás kell. Isteni érzés volt neki is nekem is. Nah ez a perverz szerintem

igen ez a leg jobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 27. hétfő 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 27. hétfő 17:11
Törölt felhasználó (840138)

Engem is izgat nagyon! Barátnőmmel rendszeresen műveljük.
Azt szeretema legjobban mikor az arcom fölé guggol, nyalom a punciját és közben lepisili az arcom vagy bele a számba. Isteni!!!

Engem is izgat nagyon! Barátnőmmel rendszeresen műveljük.
Azt szeretema legjobban mikor az arcom fölé guggol, nyalom a punciját és közben lepisili az arcom vagy bele a számba. Isteni!!!