a legjobb dolog a világon
keggyetlenül izgatja a páromat...

Egy jó félóra szeretkezés után, mikor már jó nedves a párom (a női fél), egyszerűen fölém guggol, és rámpisil
. persze úgy is jó, hogy a farkam még benne van a puncijában, és úgy pisil be. Őrjítően izgató én mondom! A fólia persze nem árt, mert az ágy nagyon megsínyli
Fordítva nem nagyon gyakoroljuk, én nem szoktam lepisilni, de számára is nagyon izgató, ha látja mennyire begerjedek ettől.
Különben is, azt hiszem Dosztojevszkij nevéhez fűződik az az aranyköpés, hogy "a punci megszenteli a pisit"
Úgyhogy hajrá, nem fogjátok megbánni!!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 13. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 13. péntek 16:59

Különben is, azt hiszem Dosztojevszkij nevéhez fűződik az az aranyköpés, hogy "a punci megszenteli a pisit"

Még a végén ki kell ezt is próbálnunk úgy istenítitek itt.
Jöhetnek a tanácsok, hogy kezdjünk hozzá, hogy nagyon élvezzük mindketten ?

Jöhetnek a tanácsok, hogy kezdjünk hozzá, hogy nagyon élvezzük mindketten ?
Még a végén ki kell ezt is próbálnunk úgy istenítitek itt.
Jöhetnek a tanácsok, hogy kezdjünk hozzá, hogy nagyon élvezzük mindketten ? (Ez egy válasz punisfarok üzenetére (2009. 02. 18. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 18. szerda 21:57

Jöhetnek a tanácsok, hogy kezdjünk hozzá, hogy nagyon élvezzük mindketten ? (Ez egy válasz punisfarok üzenetére (2009. 02. 18. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

tegnap szeretkezés után belepisiltem a páromba.ezt nagyon szereti.
Yoma, a fősulival tévedsz. Bebizonyították, hogy minél magasabb végzettségű valaki, annál nyitottabb a szexben.
2X2 es fólia,vagy jó nagy gumilepedő!!
Nekünk bevállt,bár a fóliára plédet kell rakni mert csörög.
Ha jön a jó idő pedig, irány a szabadba!
))
Nekünk bevállt,bár a fóliára plédet kell rakni mert csörög.
Ha jön a jó idő pedig, irány a szabadba!

Ezt én is nagyon szeretem, meg mást is!
)))))

tegnap szeretkezés után belepisiltem a páromba.ezt nagyon szereti.
a bármelyik szem túlzás, menj már oda egy plázacicához h hugyozzon szájba, a fúúúj , ez undorító, állat lesz a 3 első szó a pofonosztás előtt
én szeretem az izét.és bérmelyik csaj aki szereti lepisilni a pasikat ,szádbakéred élvezni fogja.nekem ültek már a számra és jol belepisiltek.
No,
igy már kissé lájtossabb,de az meg nekem nem szex,ha behugyingózik egy csajszi.

Azt jó nézni, amikor egy szép lány oda brunyál a kőre vagy egy asztalra vagy bugyiban, ruhában maga alá engedi.
Az lelohaszt, ha rá engedi egy csávóra vagy egy másik nőre. (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 13:18
Az lelohaszt, ha rá engedi egy csávóra vagy egy másik nőre. (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ezt nem értem.
Amire nem vágyom,azt nem is nézem,mert nem izgat a dolog.Ha meg vágynák rá,akkor csinálnám is,feltéve hogy van kivel.
Ezesetben nem lehet nekem undoritó,hogy ne csináljam,mert ,hát úgy is tudom mi folyik a képeken,filmeken.
Nem?

Amire nem vágyom,azt nem is nézem,mert nem izgat a dolog.Ha meg vágynák rá,akkor csinálnám is,feltéve hogy van kivel.
Ezesetben nem lehet nekem undoritó,hogy ne csináljam,mert ,hát úgy is tudom mi folyik a képeken,filmeken.
Nem?

ez úgy működik h addig rendben, h felkelti az ember érdeklődését, de mikor el kell engednie magát a másikra, vagy azt akit megkér úgy már feszélyezettebb, meg nem minden esetben vannak kompatibilis kapcsolatok
Na meg persze a szagok, lehet erotikus tartalmú ahogy egy lány pisil, de amikor megcsap a húgyszag .... szal így ....
Most lehet védekezni h ha ezt eszel azt eszel, de a pisi az pisi marad, vkinek vmi gerjesztő másoknak kellemetlen aberrált (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 10. kedd 13:18

Na meg persze a szagok, lehet erotikus tartalmú ahogy egy lány pisil, de amikor megcsap a húgyszag .... szal így ....
Most lehet védekezni h ha ezt eszel azt eszel, de a pisi az pisi marad, vkinek vmi gerjesztő másoknak kellemetlen aberrált (Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, ezt nem értem.
Nem?

Nem?

Na, ezt nem értem.
Nem?
(Ez egy válasz hp2003 üzenetére (2009. 02. 10. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem?

a pisiszexet csak nézni jó képeken meg filmeken

Nekem volt benne részem nem tudom mennyire érdekes de ha már elkezdtem leirom.Keféltünk ellélveztem de még a cerka bent volt mondtam pisilnem kéne de nincs kedvem kivenni lehet ide mondta legyen nem volt semmi.de hozzáteszem a földön voltunk.Az ágyat biztos nem hügyoznám össze.Ez volt 1 aztán a másik borotválkoztam a farkam lógott a csapba mondom mi baj lehet pisilek na akkor a barátnőm bekapta alig tudtam eltólni a fejét mára már megbántam de igy volt.Illetve igy jártam.
Volt hogy a párommal pisis napot tartottunk..egésznap teáztunk és pisiltünk szinte féloránként áztattuk egymást.
Hát én mindig is nagyon szerettem volna kipróbálni, hogy milyen lehet. A párom nem ilyen tipus, sajnos nem tudtam rávenni. A max. az volt, hogy amikor tusolt és közben pisilt, odatarthattam a kezem a pisibe. Aztán megpróbáltam lehajolni, hogy közelebbről nézzem, de már fordult is el, még azt sem hagyta. És nem érti, mi ebben a jó...
Úgyhogy csak itt olvasom a tapasztalatokat...
Úgyhogy csak itt olvasom a tapasztalatokat...
az biztos a friss női pisinél nincs jobb a világon.föleg közvetlenül a puncibol.
A feleségem nemrég még csak kérésemre csurgatott a számra. Ma már néha megréfál: ráül a számra, hogy nyaljam ki, aztán se szó se beszéd, szájbapisil.
Legutóbb én pisiltem a szájába és a kis ribanc pillanatok alatt átcsókolta a számba. Hát szóhoz sem jutottam!

Legutóbb én pisiltem a szájába és a kis ribanc pillanatok alatt átcsókolta a számba. Hát szóhoz sem jutottam!

Nekem nincs bajom vele de le nem nyelem!