helló!
Nem tudom te raktad-e fel ezt a fotót az oldalra, de akárki rakta is fel innen üzenem, hogy ezzel teli a padlás, én a fordítottját szeretném már élőben látni egy fotón kinagyítva amikor a hölgyemény forrásvize csordogál a partnerére ez sokkal érdekesebb lenne, de ilyen fotót senki nem akar felrakni. Miért? (Ez egy válasz kati8487 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom te raktad-e fel ezt a fotót az oldalra, de akárki rakta is fel innen üzenem, hogy ezzel teli a padlás, én a fordítottját szeretném már élőben látni egy fotón kinagyítva amikor a hölgyemény forrásvize csordogál a partnerére ez sokkal érdekesebb lenne, de ilyen fotót senki nem akar felrakni. Miért? (Ez egy válasz kati8487 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod épp erről beszéltem, és nagyon jó, hogy egy lány is nyilatkozik végre mivel benneteket baromi nehéz rávenni a párotok előtti pisilésre, csak tudnám miért? Szerintem mindennek a rossz beidegződés az oka meg az, hogy összefüggésbehozzák a dolgot a WC-vel, pedig a kettő nem ugyanaz, óriási külömbség a szóbanforgó folyadék teljesen steril senkinek semmi baja nem lehet a fogyasztásából, ha az higiénés környezetben történik, fel kéne hagyni az elavult gondolkodásmóddal, és végre oldani kéne a gátlásokat hölgyeim, mert a klotyóba való mindenáron való bezárkózásnak hála istennek lejárt az ideje! A Pisire szomjazó férfiak nevében kérek minden bezárkózó hölgyet, hogy végre tegyék a forrást hozzáférhetővé számunkra!
(Ez egy válasz YvetteBaby üzenetére (2008. 12. 09. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 17:17

Énsem értem az undorkodó embereket.
Ha jól csinálják, ez is része lehet egy izgalmas sex-nek, és fel lehet vele dobni az esetleg ellaposodott sexuális életet.
Minden csak higiéne kérdése, meg a másik elfogadása és szeretete.
Persze nem mindennapos dolog, de nincs benne semmi gusztustalan. Másoknak meg esetleg az öklözés a perverz, vagy az anális sex.
Ha jól csinálják, ez is része lehet egy izgalmas sex-nek, és fel lehet vele dobni az esetleg ellaposodott sexuális életet.
Persze nem mindennapos dolog, de nincs benne semmi gusztustalan. Másoknak meg esetleg az öklözés a perverz, vagy az anális sex.
Szabolcs környékéröl ha valakit le kell pisilni forduljon hozzám bizalommal,2liter viz és kész szökökut
)

Énsem értem az undorkodó embereket.
Szerintem egyáltalán nem gusztustalan, perverz dolog a pisisex. Mi szoktuk csinálni a párommal a fürdőben néha! Nem mindennapos dolog de havonta egy két alkalommal feldobjuk egy kicsit a sexuális életünket!
Fogalmam sincs mit majrézik a társaság örökösen azon, hogy gusztustalan meg mérgező meg ilyesmi, mindennek meg vannak a higiéniai szabályai és ha azt mindenki betartja semmi baj nem lehet. A pisit nyilvánvalóan nem a trágyatelepről szerzi be senki, hanem közvetlenűl a származási helyéről ami ha megfelelően tisztán van tartva semmi gusztustalanságot nem találok benne. Ha rántottcsirkét eszel akkor sem az út szélén rothadó döglött csirkére gondolsz, mert akkor elmenne étvágyad az ebédtől és így tovább. Ha viszont az aktus előtt minden résztvevő rendbeteszi magát a zuhany alatt akkor utána ivás közben a leg csodálatosabb élményben lesz része azt elmondhatom a kétkedőknek a női pisinél nincs jobb a világon.
szeretném kiróbálni én is segiténél?
(Ez egy válasz kati8487 üzenetére (2008. 12. 05. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretek pisilni, és pisit kapni!

Semmi baja nem lesz a párodnak. Legrosszabb esetben boldoggá teszed!
Megtapasztaltam sokszor!
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 12. 03. szerda 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 03. szerda 11:05

Nekem is ez a legizgatóbb a pisiszexben. Megőrülni akkor szoktam, ha belémpisil a párom.
az én férjem is azt zseretné ha a szájába pisilnék szerinte nagyon izgato a pinám sistergése nem tudom nem leszbaj ha iszik belöle?
Nekem is ez a legizgatóbb a pisiszexben. Megőrülni akkor szoktam, ha belémpisil a párom.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 02. kedd 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 02. kedd 13:18

mostanában akkor nyalom ki a párom amikor pisil.megörül tőle.sőt élvezéskor is csurog belőle.én meg nem győzöm nyelni.szerintem finom a női pisi.
mostanában akkor nyalom ki a párom amikor pisil.megörül tőle.sőt élvezéskor is csurog belőle.én meg nem győzöm nyelni.szerintem finom a női pisi.
Engem is nagyon izgat a pisi szex,igaz én még nem próbáltam, de szívesen kipróbálnám egy lánnyal.
Nagy érzés, amikor ráül a kedvesem a számra, mozog csúszkál, aztán egyszer elkezdi csurgatni. szakaszosan a pisit, és ez az engedem-tartom játék neki is igen izgalmas. Később aztán elengedi az egészet, kíméletlenül.

Nálunk a barátnőm kérte mindig orális szex előtt hogy mossam meg illatosra.Aztán miután megcsalt és orálisan levett egy srácot a dizsi után,már nem kéri a mosást.A pisis farkamat is úgy sz..ja hogy el sem lehet mondani!Nem vagyunk egyformák,én kérem ha pisil ne is törölje meg hanem üljön a számra majd én kinyalom.Imádom csak ritkán kapok ilyet.
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 10:37

Ne gondold, hogy minden nő ilyen. Nálunk a férjem volt tisztaságmániás, tizennégy évünkbe került amíg rájött, hogy milyen jó ha a pisis farkát a számba veszem. Azóta minden formáját kipróbáltuk és neki is nagyon bejön.
Kedves Track44!
Szíved joga eldönteni, hogy mi izgató, és mi nem azon hogy lehugyoznak, de azért kifejtehetnéd bővebben, add tudjam meg mért olyan jó... Leet hogy prűdnek tartasz, de erre én azt mondom, hogy a pisiszex aberráltaknak való...
Szíved joga eldönteni, hogy mi izgató, és mi nem azon hogy lehugyoznak, de azért kifejtehetnéd bővebben, add tudjam meg mért olyan jó... Leet hogy prűdnek tartasz, de erre én azt mondom, hogy a pisiszex aberráltaknak való...
én ias imádom ahogy csurog vagy éppen erössen lövel bele a számba fincsi meleg pisike.hihetetlen milyen finom.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 17:43

Ez minden amit mondani tudsz, hogy izgató a téma, no még szép. Azt hittem valami egyéb hozzáfűzni valód is van, mert ha fiu vagy akkor tudhatod milyen mikor csurog ha lány vagy akkor remélem nem vagy smucig a pároddal ha meg kér, hogy adjál neki.
Mire vagy még kíváncsi?
Ez minden amit mondani tudsz, hogy izgató a téma, no még szép. Azt hittem valami egyéb hozzáfűzni valód is van, mert ha fiu vagy akkor tudhatod milyen mikor csurog ha lány vagy akkor remélem nem vagy smucig a pároddal ha meg kér, hogy adjál neki.
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 11:06

Az a jó a pisis farkában, hogy ennyi év után megtette. Neki az a legizgatóbb ha nyalogat én meg elpisilem magam. Nekem az a csúcs mikor belém pisil, majd a csiklómra és a mellemre engedi. Ezután szokott kinyalni közben gyakran elpisilem magam. Izgat mikor a számba pisil mert látom rajta, hogy őt is mennyire izgatja. Próbáld ki és megtudod, hogy izgat e. A férjem azt üzeni, hogy nem bánta meg.