Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#323   2008. 11. 13. csütörtök 11:06
rea34 rea34
Az a jó a pisis farkában, hogy ennyi év után megtette. Neki az a legizgatóbb ha nyalogat én meg elpisilem magam. Nekem az a csúcs mikor belém pisil, majd a csiklómra és a mellemre engedi. Ezután szokott kinyalni közben gyakran elpisilem magam. Izgat mikor a számba pisil mert látom rajta, hogy őt is mennyire izgatja. Próbáld ki és megtudod, hogy izgat e. A férjem azt üzeni, hogy nem bánta meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2008. 11. 13. csütörtök 10:46
De jó, nôi oldalról is egy hozzászólás... wave
Kérlek, mondd el, Neked mi a jó a férjed pisis farkában?
Miket próbáltatok még?
Azt is szereted, ha a szádba pisil?
#322   2008. 11. 13. csütörtök 10:46
X Törölt felhasználó (729)
De jó, nôi oldalról is egy hozzászólás... wave
Kérlek, mondd el, Neked mi a jó a férjed pisis farkában?
Miket próbáltatok még?
Azt is szereted, ha a szádba pisil?
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 10:37
Ne gondold, hogy minden nő ilyen. Nálunk a férjem volt tisztaságmániás, tizennégy évünkbe került amíg rájött, hogy milyen jó ha a pisis farkát a számba veszem. Azóta minden formáját kipróbáltuk és neki is nagyon bejön.
#321   2008. 11. 13. csütörtök 10:45
X Törölt felhasználó (729)
És azt se gondold, hogy minden pasit izgat a dolog.
Én az vagyok, szinte bármit tudok élvezni a szexben, de nem az
nem izgat, hogy a számba pisiljen a nô. Megtenném, ha kérné,
de egyáltalán nem értem, miért kellene mindenkinek lelkesedni
ezért.
Esetleg a farkamra, az lehet izgató.
Másrészt, ha nem mondod meg neki, hogy ez izgat, ne várd,
hogy magától kitalálja a Hölgy!!
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 05:47
Az előző folytatása Szóval Hölgyeim! nem tudom mi a véleményük, de szerintem ha nem is mondják és nem vallják be önök is tisztában vannak ennek a cselekménynek izgató hatásával, nem véletlenűl szeretnek saját magukban lenni ilyenkor, és csak akkor tudják elvégezni, ha 50 méteres körzetben élő lélek nem tartózkodik közelben, sőt dupla ajtó, meg belűlről 80 riglivel beriglizett ajtó, meg hangszigetelt ajtó, meg ilyesmi, mivel a hozzászólók jórészt urak ahogy elnézem legalábbis a fedőnevek nem utalnak a nemi hovatartozásra ezért szeretném a hölgyek véleményét is tudni miért oly nehezen tudják megörvendeztetni párjukat ezzel az aranysárga nedűvel?
#320   2008. 11. 13. csütörtök 10:37
rea34 rea34
Ne gondold, hogy minden nő ilyen. Nálunk a férjem volt tisztaságmániás, tizennégy évünkbe került amíg rájött, hogy milyen jó ha a pisis farkát a számba veszem. Azóta minden formáját kipróbáltuk és neki is nagyon bejön.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 05:47
Az előző folytatása Szóval Hölgyeim! nem tudom mi a véleményük, de szerintem ha nem is mondják és nem vallják be önök is tisztában vannak ennek a cselekménynek izgató hatásával, nem véletlenűl szeretnek saját magukban lenni ilyenkor, és csak akkor tudják elvégezni, ha 50 méteres körzetben élő lélek nem tartózkodik közelben, sőt dupla ajtó, meg belűlről 80 riglivel beriglizett ajtó, meg hangszigetelt ajtó, meg ilyesmi, mivel a hozzászólók jórészt urak ahogy elnézem legalábbis a fedőnevek nem utalnak a nemi hovatartozásra ezért szeretném a hölgyek véleményét is tudni miért oly nehezen tudják megörvendeztetni párjukat ezzel az aranysárga nedűvel?
#319   2008. 11. 13. csütörtök 05:47
Riga13 Riga13
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 14:45
tegnap ugy kinyaltam a párom hogy amikkor élvezett ömlött belölle a pisis.hu de finom és super volt.csak ajánlani tudom a legfinomabb ital a világon.
#318   2008. 11. 13. csütörtök 05:37
Riga13 Riga13
Csak egyetérteni vagyok képes, egyébiránt nem tudom ki hogy van vele, de egy férfi számára a csúcsot jelenti egy pisilő lány, ennek ellenére baromi nehéz rávenni őket. Ugyanez fordítva is igaz, egy férfi számára a leg illúziórombolóbb cselekmény, ha az aktus előtt bejelenti párja: Ki kell mennem pisilni, na ez kész ez olyan mint a hidegzuhany innentől kezdve akár fel is öltözhetnék mert abban az estében holtziher, hogy bármit is fog elkövetni soha nem fogok a csúcsra jutni. Ő a mennyekben jár, én meg maradok ahogy voltam és amikor a kimerültségtől összerogyva megkérdi drágám te miért nem mentél el, nem volt jó neked? Én azt szeretném hogy ne csak neked legyen jó, próbálj te is mindent, hogy jó legyen, nekem ez fáj meg ilyesmi, most hogy monddjam neki, hogy miért nem. Nem elég, hogy miután kényeztetjük egymást és már majd megveszek érte jól kipisili magát, és ezt tetézve még le is törli sőt még le is mossa magát, hogy még csak csírája se maradjon az anyagnak ezzel mindent tönkretesz.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 11. 12. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 14:45
tegnap ugy kinyaltam a párom hogy amikkor élvezett ömlött belölle a pisis.hu de finom és super volt.csak ajánlani tudom a legfinomabb ital a világon.
#317   2008. 11. 12. szerda 14:45
zsozs70 zsozs70
#316   2008. 11. 11. kedd 07:47
tom1019 tom1019 VIP Admin
#315   2008. 11. 10. hétfő 15:00
tom1o19 tom1o19

#314   2008. 11. 10. hétfő 04:58
Riga13 Riga13
Webcímet fejből nem tudok, meg nem tudom nem szabálytalan-e de ha beírod a gógelba, hogy "pisi" "szex" egy jó adag jön ki és válogathatsz kedvedre én is így daláltam még hozzátok is de szerintem az élő közvetítésnél nincs fenomenálisabb mint ahogy azt bigyok kolléga írja a legjobb mikor közvetlen szájba folyik.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 09. vasárnap 18:23
tudnál esetleg mondani net cimet ahol találok pisi videokat?
#313   2008. 11. 09. vasárnap 18:23
zsozs70 zsozs70
tudnál esetleg mondani net cimet ahol találok pisi videokat?
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 09. vasárnap 15:02
Valóban igazad van, ez az aranysárga nedű csak frissen melegen és az elkövetés helyszínén ott és akkor élvezhető, én legalábbis így szeretem, egyébiránt gyorsan tönkremegy az anyaga lebomlik és élvezhetetlenné válik és külömben is maga a cselekmény közelről történő látványa a hanghatása már eleve maximális élvezetet és izgalmi állapotot generál, én postai úton semmiképp nem kérném, mert így semmi értelme azonban a cselekmény hangfelvételét elképzelhetőnek tartanám mondjuk akár még mobil csengőhang gyanánt is.
Ez utóbbit csak azért teszem közzé, mert videót milliót lehet találni de hangot hozzá nem, pedig ez is izgató tud ám lenni nemdebár kedves fórum társak
? Nem csoda szerintem hogy a lányok bezárkóznak a vizesblokkba, sőt némeik még a vízcsapot is megnyitja, nehogy kívülről valamit is hallani lehessen szerintem ők maguk is tisztában vannak ennek a dolognak izgató hatásával. Mi a véleményetek?
#312   2008. 11. 09. vasárnap 17:39
zsozs70 zsozs70
szerintem is izgato amikor csurog a lányokbol a pisi.bár én legjobban azt szeretem ha frissen melegen azonnal a számba folyik.hát igen annak az iz mennyei.én mindig iszom amikor csak megkapom tele mind a számba és nyelem.
#311   2008. 11. 09. vasárnap 15:30
X Törölt felhasználó (347117)
Szerintem meg inkább azért nyitják meg a csapot, mert cikis hangosan csurgatni, és nem pedig azért, hogy valaki nehogy felizguljon rá.
Úgy gondolom azért írtad amit írtál, mert neked ez az izgató.
Remélem nem bántalak meg a hasonlattal, de akkor ennyi erővel egy láb fetisiszta azt is mondhatná, hogy azért van a lányok lábán cipő, mert rettentő izgató a lábfejük, és ezzel tisztában vannak.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 09. vasárnap 15:02
Valóban igazad van, ez az aranysárga nedű csak frissen melegen és az elkövetés helyszínén ott és akkor élvezhető, én legalábbis így szeretem, egyébiránt gyorsan tönkremegy az anyaga lebomlik és élvezhetetlenné válik és külömben is maga a cselekmény közelről történő látványa a hanghatása már eleve maximális élvezetet és izgalmi állapotot generál, én postai úton semmiképp nem kérném, mert így semmi értelme azonban a cselekmény hangfelvételét elképzelhetőnek tartanám mondjuk akár még mobil csengőhang gyanánt is.
Ez utóbbit csak azért teszem közzé, mert videót milliót lehet találni de hangot hozzá nem, pedig ez is izgató tud ám lenni nemdebár kedves fórum társak
? Nem csoda szerintem hogy a lányok bezárkóznak a vizesblokkba, sőt némeik még a vízcsapot is megnyitja, nehogy kívülről valamit is hallani lehessen szerintem ők maguk is tisztában vannak ennek a dolognak izgató hatásával. Mi a véleményetek?
#310   2008. 11. 09. vasárnap 15:02
Riga13 Riga13
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 11. 09. vasárnap 13:32
Nem akarok senkit leszolni aki ezt a témát kedveli, de elkell mesélnem egy esetet, ami a barátnőmmel történt meg.
A cseten egy sráccal dumált aki rá akarta venni, hogy pisiljon a bugyijára, majd egy üvegben postán küldje el neki a produktumot.
Ez már azért egy kicsit dúrva, nem ?
#309   2008. 11. 09. vasárnap 14:04
joker30 joker30
Vannak ilyen emberek,de sokan ám.Csak sokan nem válalják fel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 09. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 11. 09. vasárnap 13:32
Nem akarok senkit leszolni aki ezt a témát kedveli, de elkell mesélnem egy esetet, ami a barátnőmmel történt meg.
A cseten egy sráccal dumált aki rá akarta venni, hogy pisiljon a bugyijára, majd egy üvegben postán küldje el neki a produktumot.
#308   2008. 11. 09. vasárnap 13:32
X Törölt felhasználó (347117)
#307   2008. 11. 07. péntek 16:49
Riga13 Riga13
de jó neked!

nekem meg összefut a számban a nyál, és jónagyokat nyelek amikor kolléganőm naponta többször elmegy mellettem a vizesblokkba és odacsurgatja amit én legszívesebben utolsó cseppig meginnék. A blokk épp mögöttem van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 07. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17107)
2008. 11. 07. péntek 06:20
Az este megint lepisilt a drága, bele a számba. Aztán "fojtgatott" még a puncijával popsijával, nagyon élveztem. Egyre gátlástalanabul csinálja, van, hogy nem is kérdez, csak ráül a számra és elkezdi csurgatni. smile
#306   2008. 11. 07. péntek 06:20
X Törölt felhasználó (17107)
Az este megint lepisilt a drága, bele a számba. Aztán "fojtgatott" még a puncijával popsijával, nagyon élveztem. Egyre gátlástalanabul csinálja, van, hogy nem is kérdez, csak ráül a számra és elkezdi csurgatni. smile
#305   2008. 11. 05. szerda 09:47
rea34 rea34
Ha keveset iszunk kevés a pisi. Mi úgy szeretjük, ha egy alkalommal minimum háromszor lepisiljük egymást, ehhez pedig sokat kell inni.
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2008. 11. 05. szerda 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 05. szerda 05:41
Elnézést ha rosszhelyre kattintok én annak a kollégának szeretnék válaszolni aki azt javasolja, hogy előtte igyunk sokat szerintem ekkor nem ér semmit az egész vizet a csapból is tudok inni, ennek az egésznek épp az adja meg a különleges varázsát, hogy érezheted azt a különleges ízkombinációt amit máskor sohasem, és még valami soha nem egyforma mindíg más és más. Én a barátnőmtől lehetőség szerint a reggelit szoktam kiszürcsölni, ez a legjobb.
#304   2008. 11. 05. szerda 05:41
Riga13 Riga13
Elnézést ha rosszhelyre kattintok én annak a kollégának szeretnék válaszolni aki azt javasolja, hogy előtte igyunk sokat szerintem ekkor nem ér semmit az egész vizet a csapból is tudok inni, ennek az egésznek épp az adja meg a különleges varázsát, hogy érezheted azt a különleges ízkombinációt amit máskor sohasem, és még valami soha nem egyforma mindíg más és más. Én a barátnőmtől lehetőség szerint a reggelit szoktam kiszürcsölni, ez a legjobb.
(Ez egy válasz Sun_dear üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 14:45
Sziasztok. Érdekes a téma. A barátnőm nagyszerű teremtés, mindenben benne van. Ezzel a dologgal éppen ő hozakodott elő, hogy milenne ha ő engem vagyishogy hát megkostolhatnánk "egymást" nem nagyon volt hozzá kedvem. Az ő elmondása szerint nincs benne semmi kivetni való. Ám én félek aferőzéstöl, hisz a vizelet a méreganyagokat távolítja el a szervezetből. Nem okoskodni akarok csupán tanácsot kérek. Előre is köszi wink

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: favab favab
Nyitás ideje: 2006. 06. 06. kedd
Üzenetek: 823db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 18. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!