Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#277   2008. 10. 08. szerda 23:57
tom1019 tom1019 VIP Admin
a gond a mesédben a biológiai korlátoknál van!
vegyél elő egy szakirodalmat, és rá fogsz jönni arra, hogy jogosan kételkedtek a szavaidban!
(keményre meredt, akcióképes farokkal fizikailag és biológiailag sem lehet pisálni! ha már lekókadt, ill. puhább, de még benne vagy a pinában, akkor lehetséges!) buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17107)
2008. 10. 08. szerda 22:35
Nézd, ha hiszed, ha nem hiszed, számomra nem túl fontos. Nem vagyok hazugságbajnok, amit leírtam megtörtént. Lényegtelen is lenne színesnk tűnő történeteket leírni. Mindenesetre: Álló farokkal, nem túl hétköznapi és egy nyilvános washington clubban talán tényleg nem kivitelezhető lenne, ez azonban tartalmában és a helyzetet tekintve is teljesen más. Hidd el, lehet ilyet produkálni. Némi erőlködés szükséges lehet, a te szervezetedet te ismered...
Lepedőt pedig igen hamar cseréltünk, bár ez nam tartozik rád. smile
#276   2008. 10. 08. szerda 22:35
X Törölt felhasználó (17107)
Nézd, ha hiszed, ha nem hiszed, számomra nem túl fontos. Nem vagyok hazugságbajnok, amit leírtam megtörtént. Lényegtelen is lenne színesnk tűnő történeteket leírni. Mindenesetre: Álló farokkal, nem túl hétköznapi és egy nyilvános washington clubban talán tényleg nem kivitelezhető lenne, ez azonban tartalmában és a helyzetet tekintve is teljesen más. Hidd el, lehet ilyet produkálni. Némi erőlködés szükséges lehet, a te szervezetedet te ismered...
Lepedőt pedig igen hamar cseréltünk, bár ez nam tartozik rád. smile
(Ez egy válasz retep61 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 12:18
Van kételyem a valóságtartalommal kapcsolatban.
Ha az én farkam áll a szopástól, teljesen megszűnik minden pisiingerem, nem is tudnék még egy cseppet sem kiengedni.
Amúgy a sáját ágyamba, ahova este újra befekszem nem engedném el soha, még ha tudnék akkor sem.
#275   2008. 10. 08. szerda 18:55
feketebari feketebari
Szia. Nagyon irigyellek a leírt élményeddel kapcsolatban. Nálunk ez úgy zajlott hogy én bármennyire szerettem volna nem tudtam belepisilni a párom szájába,valahogy mindig lecövekeltem. Viszont ha az ujjával vagy a nyelvével izgatott úgy egyből ment. Nálunk inkább őt érdekelte a pisiszex,de én is kedvet kaptam hozzá hamar. Ez egy csodálatos élmény!
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 12:10
Szia érdekes dolog lehet harisnyán keresztül, majd mi is kipróbáljuk de ma délelőtt megvolt az első igazi pisiszex. A legjobb az volt benne , hogy Ő is élvezte, gond nélkül álló farokkal belém tudott pisilni, és utánna kinyalt miközben pisiltem. Van mit bepótolnunk a kihagyott tizennégy év miatt.
#274   2008. 10. 08. szerda 12:10
rea34 rea34
Szia érdekes dolog lehet harisnyán keresztül, majd mi is kipróbáljuk de ma délelőtt megvolt az első igazi pisiszex. A legjobb az volt benne , hogy Ő is élvezte, gond nélkül álló farokkal belém tudott pisilni, és utánna kinyalt miközben pisiltem. Van mit bepótolnunk a kihagyott tizennégy év miatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 07. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (117875)
2008. 10. 07. kedd 13:58
Szia te egy belevaló csaj vagy én is imádom a pisi szexet főleg ha a csajom harisnyán keresztül gúgol fölém és úgy csinálja
#273   2008. 10. 07. kedd 13:58
X Törölt felhasználó (117875)
Szia te egy belevaló csaj vagy én is imádom a pisi szexet főleg ha a csajom harisnyán keresztül gúgol fölém és úgy csinálja
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 08:23
Köszönöm! Tizennégy éve kérem a férjem pisiljen belém. Hála a fórumotoknak tegnap előtt megtörtént, hogy végre le mert pisilni. Előbb csak a combomra, de aztán megfogtam és a puncimra majd a hasamra később a mellemre irányítottam. Nem ellenkezett mert látta, hogy tetszik nekem ez a dolog.A történtek után másnap már Ő kérte , hogy megint rám pisilhessen, de már az arcomra is.Miután éreztem az arcomon a meleg pisit,annyira izgalomba jöttem, hogy kinyitottam a számat és hagytam , hogy tele pisilje.Ezután hatalmas meglepetésben volt részem, mert elkezte a testemről lenyalogatni.Nagyon várom már a folytatást, hogy, kérésére én is lepisikhessem,és már ő is várja, hogy belém pisilhessen. Mégegyszer köszönet a fórumotoknak, hogy felkeltettétek érdeklődését a pisiszex iránt.
#272   2008. 10. 07. kedd 12:18
retep61 retep61
Van kételyem a valóságtartalommal kapcsolatban.
Ha az én farkam áll a szopástól, teljesen megszűnik minden pisiingerem, nem is tudnék még egy cseppet sem kiengedni.
Amúgy a sáját ágyamba, ahova este újra befekszem nem engedném el soha, még ha tudnék akkor sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 15:39
Nos az este, miután a párom úgy ébresztett, hogy ráült az arcomra kinyaltam a tálat, majd én is felkínáltam neki a farkam, amivel nagy örömömre élt is. Szopás közben apró pisicseppeket kezdtem engedni a szájába. Észrevette, jelezte is, hogy szkatlan az íz, de így cseppenként engedte. Ezek után hátulról "rontottam" neki és mivel még mindig nagyon kellett pisilnem elengedtem magam és szépen bele telepisiltem a punciját. Érezte a pumpálást és nagyon élvezte is. Persze problémás volt ezutá, hogy mi történjen,d e megoldottuk. Pillanatokon belül újra a számon ült és kiengedte. Végül is a sajátom volt. Ezt követően jött a meglepetés. Ő is elkezdett pisilni a számba. El nem tudom mondani milyen jó érzés volt. Végkifejletként szájába élveztem, ő átcsókolta az anyagot, rendkívül disznónak éreztük magunkat, szerintem jó ideig ilyen nem lesz nálunk. smile
#271   2008. 10. 07. kedd 08:23
rea34 rea34
Köszönöm! Tizennégy éve kérem a férjem pisiljen belém. Hála a fórumotoknak tegnap előtt megtörtént, hogy végre le mert pisilni. Előbb csak a combomra, de aztán megfogtam és a puncimra majd a hasamra később a mellemre irányítottam. Nem ellenkezett mert látta, hogy tetszik nekem ez a dolog.A történtek után másnap már Ő kérte , hogy megint rám pisilhessen, de már az arcomra is.Miután éreztem az arcomon a meleg pisit,annyira izgalomba jöttem, hogy kinyitottam a számat és hagytam , hogy tele pisilje.Ezután hatalmas meglepetésben volt részem, mert elkezte a testemről lenyalogatni.Nagyon várom már a folytatást, hogy, kérésére én is lepisikhessem,és már ő is várja, hogy belém pisilhessen. Mégegyszer köszönet a fórumotoknak, hogy felkeltettétek érdeklődését a pisiszex iránt.
#270   2008. 10. 04. szombat 06:11
zsozs70 zsozs70
a legjobb amikor a puncibol csurog ki a finom meleg pisi.csak ajánlani tudom.
#269   2008. 09. 19. péntek 23:09
Peter_xx Peter_xx
Ebben volt már részem és nagyon élveztem. Az utolsó cseppig lenyeltem, amit kedvesem pisilt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 14. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 14. vasárnap 15:39
Nos az este, miután a párom úgy ébresztett, hogy ráült az arcomra kinyaltam a tálat, majd én is felkínáltam neki a farkam, amivel nagy örömömre élt is. Szopás közben apró pisicseppeket kezdtem engedni a szájába. Észrevette, jelezte is, hogy szkatlan az íz, de így cseppenként engedte. Ezek után hátulról "rontottam" neki és mivel még mindig nagyon kellett pisilnem elengedtem magam és szépen bele telepisiltem a punciját. Érezte a pumpálást és nagyon élvezte is. Persze problémás volt ezutá, hogy mi történjen,d e megoldottuk. Pillanatokon belül újra a számon ült és kiengedte. Végül is a sajátom volt. Ezt követően jött a meglepetés. Ő is elkezdett pisilni a számba. El nem tudom mondani milyen jó érzés volt. Végkifejletként szájába élveztem, ő átcsókolta az anyagot, rendkívül disznónak éreztük magunkat, szerintem jó ideig ilyen nem lesz nálunk. smile
#268   2008. 09. 14. vasárnap 16:24
zsozs70 zsozs70
én nagyon szeretem a nöi pisit a pncibol kiinni
#267   2008. 09. 14. vasárnap 15:39
X Törölt felhasználó (17107)
#266   2008. 08. 11. hétfő 15:40
X Törölt felhasználó (203201)
Igen, lehet, hogy beteg állat vagy.
De milyen jó is perverz beteg állatnak lenni!!!!!!
hehe
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 08. 08. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 12:31
Letöltöttem egy rakat pisilős videót (egyik-másik lány észbontóan szexi!) és "kielemeztem" a témát. Ami a videókon a lányokból előtör, szinte vízszínű, vagy éppen hogy sárga - tehát ők is rákészülnek, ez szinte biztos.

Nektek is ezt tanácsolom. Mint annyiszor, most is gyakorlat teszi a mestert!

Tudom, tudom, perverz beteg állat vagyok!! LOL! smile
#265   2008. 08. 09. szombat 16:14
zsozs70 zsozs70
honnét töltötted a vdeokat??én is szeretem öket.
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 08. 08. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 08. péntek 12:31
Letöltöttem egy rakat pisilős videót (egyik-másik lány észbontóan szexi!) és "kielemeztem" a témát. Ami a videókon a lányokból előtör, szinte vízszínű, vagy éppen hogy sárga - tehát ők is rákészülnek, ez szinte biztos.

#264   2008. 08. 08. péntek 12:31
Gheorgius Gheorgius

(Ez egy válasz Sun_dear üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 13. vasárnap 14:45
Sziasztok. Érdekes a téma. A barátnőm nagyszerű teremtés, mindenben benne van. Ezzel a dologgal éppen ő hozakodott elő, hogy milenne ha ő engem vagyishogy hát megkostolhatnánk "egymást" nem nagyon volt hozzá kedvem. Az ő elmondása szerint nincs benne semmi kivetni való. Ám én félek aferőzéstöl, hisz a vizelet a méreganyagokat távolítja el a szervezetből. Nem okoskodni akarok csupán tanácsot kérek. Előre is köszi wink
#263   2008. 08. 08. péntek 07:54
zsozs70 zsozs70
ninics is finomabb egy finom nöi pisisnél amit frissen kapsz ahogy jön ki a nöböl és te ott lefetyelheted.én is imádom.
#262   2008. 08. 07. csütörtök 19:15
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ilyenkor olvass kicsit vissza a témában!!! wink

Ahogy Mesterem, tom írta/mondta, nem a reggeli "sárgát" kell erre felhasználni (amikor az egész éjszakás műsor belemegy)...

Erre is fel kell egy kicsit készülni, mint az análszexre.

A javaslat Gheorgius-nál is helyes... Sok ásványvíz, tea (férfiaknak egy kis pisiltető sör), gyümölcslevek... Aztán abból se a legelső adagot, hanem minima a másodikat, de inkább a harmadikat. Addigra az egész rendszer (a vesétől a húgyhólyagon át keresztül a hűgycsőig) úgy átmosódik, hogy gyakorlatilag víztiszta lesz.

Fertőzéstől meg nem kell félned (hacsak nincs valami betegsége épp a párodnak), azok a "salakanyagok" nem károsak az egészsége (a károsak a "barnában" távoznak), de mondom, ha a második-harmadik adag a "használt", az gyakorlatilag már vízszerű.
(Ez egy válasz Sun_dear üzenetére (2008. 07. 13. vasárnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Érdekes a téma. A barátnőm nagyszerű teremtés, mindenben benne van. Ezzel a dologgal éppen ő hozakodott elő, hogy milenne ha ő engem vagyishogy hát megkostolhatnánk "egymást" nem nagyon volt hozzá kedvem. Az ő elmondása szerint nincs benne semmi kivetni való. Ám én félek aferőzéstöl, hisz a vizelet a méreganyagokat távolítja el a szervezetből. Nem okoskodni akarok csupán tanácsot kérek. Előre is köszi wink
#261   2008. 08. 07. csütörtök 15:08
X Törölt felhasználó (203201)
Tapasztalatból mondom néktek, hogy nincs annál izgatóbb dolog, ha egy lány a szádra ül...!!!
#260   2008. 07. 15. kedd 16:37
Gheorgius Gheorgius
Úgy tudom, ha egészségesek vagytok mindketten és előtte 1-2 nap nem esztek erősen fűszeres ételt, plusz aznap sok-sok fizet, teát megisztok előtte, akkor nem lesz gond... Érdemes az "akció" előtt sokat inni és 1-2szer elmenni pisilni, így amikor a szexre kerül a sor, addig már szinte "tiszta víz" folyik majd belőletek.
#259   2008. 07. 14. hétfő 10:54
Peter_xx Peter_xx
Javaslom ne sokáig habozz, mert nem is tudod, hogy mit hagysz ki.
Ha kedvesed ezt kívánja, tedd meg és olyan élményben lesz részed, ami nem mindennapos.
Szerintem nincs mitől félned, (ezt tapasztalapból tudom) ami a fertőzést illeti.
#258   2008. 07. 13. vasárnap 14:45
Sun_dear Sun_dear

... 26 27 28 29 30 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: favab favab
Nyitás ideje: 2006. 06. 06. kedd
Üzenetek: 817db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 02. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!