Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#257   2008. 07. 11. péntek 10:15
tom1019 tom1019 VIP Admin
a szexbe minden belefér, amit mindkét fél örömére és akaratára meg lehet valósítani!
az általad felsoroltak is, akár kádban, akár egy gumilepedő alkalmazásával! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (317947)
2008. 07. 11. péntek 08:17
Nos, a fürdőkád azért elcsépelt, mert mi minden nap együtt fürdünk. És ha pisilnünk kell, nem szálunk ki a vízből. Nem ugy gondoltam h az ágyban kell ilyesmit csinálni (amugy van gumilepedő wink ). De nekem sokkal jobban tetszene a szex végi dolog... Mármint egy jó kis hardcore után... de abban benne van a másik megalázása is.(ami nálunk amugy is benne van alkalmanként)
szóval nem akarom túlrészletezni, de arra gondoltam, h amikor már járni is alig bírok, akkor igy végezetül, miután rámélvezett, még le is pisilhetne.. ettől megőrülne, mert imádja az ilyesmit. csak nemtom, ezzel h hozakodjak elő... vagy egyéb ilyesmi szituációs ötlet? A másik ötletem egy olyan estére vonatkozik amikor domina játék van. gondolom nem kell ehez se részletezés smile szerintetek?
#256   2008. 07. 11. péntek 08:40
X Törölt felhasználó (260579)
Jó a téma, már régóta nyüstölöm az asszony jelöltem erre,de mindenki tudja ami így nem megy az nem megy, pedig nem nagy kérés és csak egyoldalúra gondolok... csibész világ
kell egy kicsit lazább Nő ehhez, valaki? smile szomjas vagyok smile
#255   2008. 07. 11. péntek 08:17
X Törölt felhasználó (317947)
Nos, a fürdőkád azért elcsépelt, mert mi minden nap együtt fürdünk. És ha pisilnünk kell, nem szálunk ki a vízből. Nem ugy gondoltam h az ágyban kell ilyesmit csinálni (amugy van gumilepedő wink ). De nekem sokkal jobban tetszene a szex végi dolog... Mármint egy jó kis hardcore után... de abban benne van a másik megalázása is.(ami nálunk amugy is benne van alkalmanként)
szóval nem akarom túlrészletezni, de arra gondoltam, h amikor már járni is alig bírok, akkor igy végezetül, miután rámélvezett, még le is pisilhetne.. ettől megőrülne, mert imádja az ilyesmit. csak nemtom, ezzel h hozakodjak elő... vagy egyéb ilyesmi szituációs ötlet? A másik ötletem egy olyan estére vonatkozik amikor domina játék van. gondolom nem kell ehez se részletezés smile szerintetek?
#254   2008. 07. 11. péntek 07:38
X Törölt felhasználó (74784)
És mi az ötleted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 09. szerda 21:32
Sziasztok! Látom itt sokan vagytok akik szeretik, élvezik, és csinálják, a szex eme formáját is.
Nekem kérdésem lenne... nem mondanám magam tapasztalatlan csitrinek, de ilyen téren még nincs tapasztalatom. ellenben tudom, hogy a párom szereti. ez kisséleforrázott először... de gondolkodtam a dolgon, és rájöttem h (egyébként a pisi teljesen steril, amig el nem hagyja a testet, kivéve hugyuti fertőzésnél, amit ugyebár felismer a szenvedő alanya...de nem akarok okoskodni)semmi kivetni való nincs a dologban.. sőt izgat ism mostmár, és nemegyszer eszembe jut, h jó lenne.... de nem tudom h álljak neki. a fürdőkád olyan szánalmasnak tűnik... tudnátok adni egy két tippet, h titeket ez h izgat fel? mármint h a barátnő pl hogy hozakodik elő a dologgal... mert ötletem az van... de az sztem egy kissé durva..
#253   2008. 07. 10. csütörtök 17:18
Peter_xx Peter_xx
Szerintem is jó lehet kezdetnek a fürdőkád. Nem mondhatom hogy elég, de nem kevés tapasztalatom van ebben a dologban. A legkülönbözőbb formában helyzetekben és helyeken.
Csak bátran, szerintem sikeres lesz.
#252   2008. 07. 10. csütörtök 12:34
Gheorgius Gheorgius
DrAnthony mondja jól!
Ha bejön a pasidnak (és te mondtad, hogy az urad élvezné), picit rájáthatsz a dologra, ha benne van, akkor nyertél - csak szerintem ne nagyon habozz sokáig (még elmegy a kedve a végén...) Persze, itt is érvényes, hogy nem kell/szabad ajtóstól rontani a házba, kezdjétek kisebb lépésekkel. Pl. este közös fürdés alkalmával szex, aztán ha már úgy is a kádban vagytok, akkor hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Látom itt sokan vagytok akik szeretik, élvezik, és csinálják, a szex eme formáját is.
Nekem kérdésem lenne... nem mondanám magam tapasztalatlan csitrinek, de ilyen téren még nincs tapasztalatom. ellenben tudom, hogy a párom szereti. ez kisséleforrázott először... de gondolkodtam a dolgon, és rájöttem h (egyébként a pisi teljesen steril, amig el nem hagyja a testet, kivéve hugyuti fertőzésnél, amit ugyebár felismer a szenvedő alanya...de nem akarok okoskodni)semmi kivetni való nincs a dologban.. sőt izgat ism mostmár, és nemegyszer eszembe jut, h jó lenne.... de nem tudom h álljak neki. a fürdőkád olyan szánalmasnak tűnik... tudnátok adni egy két tippet, h titeket ez h izgat fel? mármint h a barátnő pl hogy hozakodik elő a dologgal... mert ötletem az van... de az sztem egy kissé durva..
#251   2008. 07. 10. csütörtök 07:03
MmePrune MmePrune VIP Admin
egyetértek dokival itt alattam (sajna csak itt van alattam szomoru1 )
"mert ötletem az van... de az sztem egy kissé durva.."---> azért ez érdekelne engem..részleteznéd?
#250   2008. 07. 09. szerda 22:25
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Fura, hogy pont egy nő jön elő ilyesmivel... nyes

Én speciel a kádat egyáltalán nem találom szánalmasnak, már csak a pisi nedvessége folytán. Egy kancsó vizet sem öntesz be az ágyba... wink

Ráadásul egy közös fürdőzés mindenképp megfelelő kiindulópont lehet. Bemásztok a kádba, mondod, hogy "Jaj, pisilni kell, de most szálljak ki a kádból?"... Szerintem nincs az a férfi, aki erre azt mondaná, hogy "IGEN!". Ha egy kicsit elvicceled, és mondod, hogy "Nem megy... Zavarban vagyok...", akkor lehet, hogy a társad mondja is, hogy "Ne legyél!", odanyúl, hogy megbirizgáljon, és ha ügyes vagy, a kezére a víz alatt mehet a dolog. Szóval szerintem kezdésnek a kád tökéletes helyszín!
#249   2008. 07. 09. szerda 21:32
X Törölt felhasználó (317947)
#248   2008. 07. 05. szombat 18:52
X Törölt felhasználó (315730)
A pisiszex szerintem is egy teljesen jó kis játék nedves és látványos és finom is tud lenni. Ennél csak a nyilvános pisilés izgatóbb és élvezetesebb!
#247   2008. 07. 05. szombat 07:46
X Törölt felhasználó (163029) VIP
(minden kimoderálva! ez NEM perverz pisiszex, -hsz-ben magad is belátod- hanem önkényes erőszak, aminek semmi köze a témához! legközelebb ilyenért tiltalak is! van Dühöngő topic, oda írd a közúti problémáidat! :tom) ejnye1
#246   2008. 06. 12. csütörtök 14:45
picur8 picur8
vki árulja már el nekem, hogy hogyan tudnám a b. nömet rábeszélni az állandó aranyzuhatagra, mert eddig csak néhűányszor sikerült, és azt is csak rövid időre
#245   2008. 05. 20. kedd 19:38
yellowcpl yellowcpl
Nem hiszem el,hogy senkivel nem lehet privat pisi kepeket cserelni...

(mert itt a támáról kell írni, és nem ismerkedni, nem cserélgetni! :tom)
#244   2008. 04. 14. hétfő 23:20
X Törölt felhasználó (240263)
hát ha akad itt lány Nő aki benne lenne csak szóljon smile )
#243   2008. 04. 10. csütörtök 20:26
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
#242   2008. 04. 10. csütörtök 04:55
NE FOGLALKOZZ VELE!!

Úgy vélem a magam részéről, hogy mindketten egy nagyon udvarias, és korrekt eszmecserét folytattunk/folytatunk erről a dologról, személyeskedés és bántás/bántódás nélkül.

Érvek-ellenérvek, de hát erről szól a jó értelemben vett vita! Megbezéljük, kivesézzük, ide egy érv, oda egy ellenérv. Ennyi.

Kérded, hogy arra még nem kaptál választ, hogy mi benne az izgató.

Pedig valahol adtam rá választ.

Ahogy írtam: Ez is valahol az oralitás felé tendálható, hiszen minden, ami a száj és a nemi szervek kapcsolatáról szól, elméletileg izgató.

De ha csak azt nézem, hogy nem szájba megy a pisi, akkor is lehet benne izgalom, annak extremitása, különlegessége folytán.
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 18:49
Feltettem egy kérdést, mert én nem vagyok vevő a dologra és kíváncsi voltam ki mi érdekeset talál benne. Anthony érvelt mellette ezzel megindított egy kis "adok-kapok" érvcsereberét.

Mondjuk a legfőbb miértre, hogy MI ebben az izgató, az izgalmas még nem igazán jött válasz, tehát a kérdésem lényegében továbbra is nyitva.
Ellenben Anthonyval időközben bekapcsolódva Tom-al megvitattuk a tetszik-nemtetszik dolgot.

Azt hiszem nem szóltam le egyszer sem, és nem támadtam neki senkinek akinek ez tetszik.

Nekem meg nem jön be. Ez NEKED miért fáj?
Miért játszom meg magam? Miből gondolod, hoyg bajom van a szexel? És egyáltalán miért támadsz nekem, ha mégcsak hozzád sem szóltam?
#241   2008. 04. 10. csütörtök 04:51
zsozs70, TÉNYLEG ÁLLJ LE!!!!

(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:51
ha igazábol ne is probáltad miért szolod le?nem tudod milyen az iaze és nem tudod milyen gyönyöröket nyujtahat oda vissza.ne laborbol indulj ki amikor vizeletet adsz le valamiért.
ennyi!
#240   2008. 04. 09. szerda 20:16
Partiszel Partiszel
zsozs, egyetértek, szerintem nagyon király érzés. finom és különleges. talán nem is perverz smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 04. 09. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 19:51
ha igazábol ne is probáltad miért szolod le?nem tudod milyen az iaze és nem tudod milyen gyönyöröket nyujtahat oda vissza.ne laborbol indulj ki amikor vizeletet adsz le valamiért.
ennyi!
#239   2008. 04. 09. szerda 19:51
zsozs70 zsozs70 VIP
ennyi!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 04. 09. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 09. szerda 18:49
Feltettem egy kérdést, mert én nem vagyok vevő a dologra és kíváncsi voltam ki mi érdekeset talál benne. Anthony érvelt mellette ezzel megindított egy kis "adok-kapok" érvcsereberét.

Mondjuk a legfőbb miértre, hogy MI ebben az izgató, az izgalmas még nem igazán jött válasz, tehát a kérdésem lényegében továbbra is nyitva.
Ellenben Anthonyval időközben bekapcsolódva Tom-al megvitattuk a tetszik-nemtetszik dolgot.

Azt hiszem nem szóltam le egyszer sem, és nem támadtam neki senkinek akinek ez tetszik.

Nekem meg nem jön be. Ez NEKED miért fáj?
Miért játszom meg magam? Miből gondolod, hoyg bajom van a szexel? És egyáltalán miért támadsz nekem, ha mégcsak hozzád sem szóltam?
#238   2008. 04. 09. szerda 19:10
kpeti68 kpeti68
Én nem hiszem h ezt igazából szavakban kilehet fejezni h miértjó. Ezt érzi a két fél h mi az ami jót,érdekeset,különlegeset talál benne.Ez kb olyan mintha azt kérdeznénk miért jó puncit nyalni, vagy miért jó az anális szex. igazából nem lehet szavakba önteni. mindenki mást érez és más miatt szereti.de ez csak az én privát véleményem és nem megbántásként írtam.senkit nem szándékoztam ezzel bántani, csupán reagáltam és elmondtam az én véleményem. illetve további fonalat adva a topic-nak.

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: favab favab
Nyitás ideje: 2006. 06. 06. kedd
Üzenetek: 817db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 02. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!