Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#297   2008. 10. 25. szombat 07:34
tom1019 tom1019 VIP Admin
tudod! ízlések és pofonok... nyes
(Ez egy válasz putyboratka üzenetére (2008. 10. 25. szombat 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 25. szombat 07:21
Szerintem pedig gusztustalan, egyszer próbáltuk
de nem jött be.

#296   2008. 10. 25. szombat 07:21
putyboratka putyboratka
Szerintem pedig gusztustalan, egyszer próbáltuk
de nem jött be.

#295   2008. 10. 25. szombat 06:33
zsozs70 zsozs70
mi is imádjuk a pisi sexet.én mostmár egyre töbször kapok belöle a számba.nagyon finom imádom az izét.
#294   2008. 10. 23. csütörtök 16:29
track50 track50
Nagyon jó a pisiszex nekem bejon.
#293   2008. 10. 21. kedd 16:17
X Törölt felhasználó (297396)
Gyakorlás kérdése, ha rákoncentrálsz, megy mereven is. Tapasztalat...
#292   2008. 10. 17. péntek 19:08
roofero roofero
Hát öszintén merev farokkal pár csepp is kinlódás számomra,bezzeg az asszonyra ha rájön mintha újra zuhanyoztan volna.
#291   2008. 10. 14. kedd 11:32
rea34 rea34
A férjemnek simán megy álló farokkal,bár pisilés után veszít a keménységéből.Amikor belém pisil arra kell figyelni, hogy a csípőmet lefele nyomjam, ne szorítsam el alulról a húgycsövét.Mióta rávettem a férjem mindketten élvezzük minden formájában!
#290   2008. 10. 11. szombat 15:27
X Törölt felhasználó (79729)
nekem szokott menni mereven, de tényleg nem egyszerű
#289   2008. 10. 11. szombat 07:49
MmePrune MmePrune VIP Admin
az érveket pro és kontra meghallgattam...a bíróság az ítélethozatalig visszavonul, kérem a vádlottról ne vegyék le a bilincset

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17107)
2008. 10. 11. szombat 07:03
Nahát, nahát.. Az ördög se gondolta, hogy ebből vita lesz.
Mégegyszer, bár ebben a konkrét kérdésben utoljára:
1. Megtörtént.
2. Nem írtam mennyiséget, sem literben, sem cm3-ben kifejezve smile
3. Az eszközöm megfelően működik, mindenféle tőle elvárt funkciónak megfelel.
4. Egyetértettem veled abban, hogy pillanatnyi "lazulás" szükséges, ez lehet elkerülte a figyelmedet. Ugye a merevség mértéke időközben ingadozhat anélkül, hogy a szélsőértéknek okkal tekinthető petyhüdt állapotot elérné. smile Talán erre nem utaltam a leírásban, bár etől még ne gondoltam, hogy egyes értelmezések szerint kimerítem a hazudozás fogalmát.
5. Tisztelt bíróság, én egyebet elmondani nem tudok és nem is akarok. smile

Jó hétvégét, mindenféle jóban gazdag programot kívánok mindenkinek.
#288   2008. 10. 11. szombat 07:03
X Törölt felhasználó (17107)
Nahát, nahát.. Az ördög se gondolta, hogy ebből vita lesz.
Mégegyszer, bár ebben a konkrét kérdésben utoljára:
1. Megtörtént.
2. Nem írtam mennyiséget, sem literben, sem cm3-ben kifejezve smile
3. Az eszközöm megfelően működik, mindenféle tőle elvárt funkciónak megfelel.
4. Egyetértettem veled abban, hogy pillanatnyi "lazulás" szükséges, ez lehet elkerülte a figyelmedet. Ugye a merevség mértéke időközben ingadozhat anélkül, hogy a szélsőértéknek okkal tekinthető petyhüdt állapotot elérné. smile Talán erre nem utaltam a leírásban, bár etől még ne gondoltam, hogy egyes értelmezések szerint kimerítem a hazudozás fogalmát.
5. Tisztelt bíróság, én egyebet elmondani nem tudok és nem is akarok. smile

Jó hétvégét, mindenféle jóban gazdag programot kívánok mindenkinek.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 14:21
- a vizelés nem hiszem hogy különösebb gond lenne, szex előtt, közben és utána (sőt utána majdnem természetes a legtöbb pasinál)
- bár továbbra is az a véleményem, és tapasztalatom, hogy a pisilés nem szokott menni merev pénisszel
(leszámítva azt, amiről Ti is írtatok, hogy erőlködve, csepegtetve, vagy vékony sugárban egyeseknek sikerülhet, és én erre mondtam a biológiai okokat, de nyilván ember és ember válogatja, és a kivétel erősíti a szabályt)
- orgazmus után még kell pár pillanat-perc mire a pénisz lankadni kezd, ill. visszaáll eredeti normál méretére, és teljesen alkalmassá válik egy egészséges pissantásra.
- nekem is zuhanyozás közben, ingerlés hatására, félig meredt állapotban simán megy a pisiszex, de dugás közben teljesen merev állapotában a véredények elszorítják a húgycsövet, és még akkor sem tudok vizelni, ha egyébként a pisilési inger meg van rá.
- de van egy olyan mondás, hogy a szex akkor jó, ha vizelni kell utána... nyes
- nekem nem azzal van gondom, hogy valaki tud olyan dolgot csinálni dugás közben, amit én nem tudok, de a "mese" előadási módja, szituációja alapján továbbra is kételkedek a teljes valóságtartalmában!
- arról meg nem nyitnék vitát, hogy miért nem érdemes, vagy érdemes füllenteni egy fórumban, mert sokkal összetettebb dolog ez annál, amiben talán nekem nagyobb a tapasztalatom 5-6 éves szexfórumozás után.
- a lényeg, hogy a szakirodalom szerint, aki merev pénisszel úgy tud pisilni, mint amit 346-os hsz-ben röff barátunk leírt szerintem nem normális jelenség, ami esetén én biztosan felkeresnék egy urológust, kivizsgál céljából, és Ő mondja el, állapítsa meg, hogy van e valami fizikális gond a hugyúti szerveimmel, vagy esetleg minden OK!

(megismételném, hogy csak a 346-os történet valóságtartalma sántít nálam!)
#287   2008. 10. 10. péntek 18:10
emisszio emisszio
Na de fiatalok vigyor5 !Még a végén valaki komolyan veszi ejnye1 !Amúgy meg a kádban tényleg azért(lehet...)jobb,mert nem kell utána ágyneműt cserélni eljen vigyor5 !
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 14:52
mert én is szeretek hantázni és pisiszexelni... mf2
(de különben is rosszul emlékszel, mert nem a pinádba ment, hanem a melledre és a szádra...) eplus2
#286   2008. 10. 10. péntek 17:15
X Törölt felhasználó (100496)
hát ami azt illeti nem hinném...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2008. 10. 10. péntek 15:29
Az jutott esembe, nem lehet, hogy ez a kérdés összefügg a jó öreg
hús-fasz illetve vér-fasz kérdéssel?
Úgy értem, a vér-faszban több a véredény, jobban elszorítja a
húgyutat.
Mit gondoltok?
#285   2008. 10. 10. péntek 15:29
X Törölt felhasználó (729)
Az jutott esembe, nem lehet, hogy ez a kérdés összefügg a jó öreg
hús-fasz illetve vér-fasz kérdéssel?
Úgy értem, a vér-faszban több a véredény, jobban elszorítja a
húgyutat.
Mit gondoltok?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 14:21
- a vizelés nem hiszem hogy különösebb gond lenne, szex előtt, közben és utána (sőt utána majdnem természetes a legtöbb pasinál)
- bár továbbra is az a véleményem, és tapasztalatom, hogy a pisilés nem szokott menni merev pénisszel
(leszámítva azt, amiről Ti is írtatok, hogy erőlködve, csepegtetve, vagy vékony sugárban egyeseknek sikerülhet, és én erre mondtam a biológiai okokat, de nyilván ember és ember válogatja, és a kivétel erősíti a szabályt)
- orgazmus után még kell pár pillanat-perc mire a pénisz lankadni kezd, ill. visszaáll eredeti normál méretére, és teljesen alkalmassá válik egy egészséges pissantásra.
- nekem is zuhanyozás közben, ingerlés hatására, félig meredt állapotban simán megy a pisiszex, de dugás közben teljesen merev állapotában a véredények elszorítják a húgycsövet, és még akkor sem tudok vizelni, ha egyébként a pisilési inger meg van rá.
- nekem nem azzal van gondom, hogy valaki tud olyan dolgot csinálni dugás közben, amit én nem tudok, de a "mese" előadási módja, szituációja alapján továbbra is kételkedek a teljes valóságtartalmában!
- arról meg nem nyitnék vitát, hogy miért nem érdemes, vagy érdemes füllenteni egy fórumban, mert sokkal összetettebb dolog ez annál, amiben talán nekem nagyobb a tapasztalatom 5-6 éves szexfórumozás után.
- a lényeg, hogy a szakirodalom szerint, aki merev pénisszel úgy tud pisilni, mint amit 346-os hsz-ben röff barátunk leírt szerintem nem normális jelenség, ami esetén én biztosan felkeresnék egy urológust, kivizsgál céljából, és Ő mondja el, állapítsa meg, hogy van e valami fizikális gond a hugyúti szerveimmel, vagy esetleg minden OK!

#284   2008. 10. 10. péntek 14:52
mert én is szeretek hantázni és pisiszexelni... mf2
(de különben is rosszul emlékszel, mert nem a pinádba ment, hanem a melledre és a szádra...) eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 14:51
te most ezt honnan veszed??? a múltkor, amikor a kádban dugtunk simán belepisiltél a pinámba a kőkemény farkaddal hehe
#283   2008. 10. 10. péntek 14:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
te most ezt honnan veszed??? a múltkor, amikor a kádban dugtunk simán belepisiltél a pinámba a kőkemény farkaddal hehe
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 10. 08. szerda 23:57
a gond a mesédben a biológiai korlátoknál van!
vegyél elő egy szakirodalmat, és rá fogsz jönni arra, hogy jogosan kételkedtek a szavaidban!
(keményre meredt, akcióképes farokkal fizikailag és biológiailag sem lehet pisálni! ha már lekókadt, ill. puhább, de még benne vagy a pinában, akkor lehetséges!) buck
#282   2008. 10. 10. péntek 14:41
ezt elfelejtettem,
mondok egy példát:
- nekem sok esetben a reggeli ébredésnél kőkeményen áll a farkam, ami sok férfinál teljesen természetes dolog...
mi az ami kiválthatja?
sok minden, pld. szexuális álom, vagy alvás közbeni ingerlése a pénisznek, pisilési inger (az esetek többségében reggel majdnem mindig ez), vagy egyéb különböző belső, vagy külső hatás, inger stb.
- ha ebben az állapotban a mellettem lévő partnerem észreveszi és kihasználja a lehetőséget, akkor szerencséje van neki és nekem is, mert legtöbb esetben egy jó dugásba megy át a dolog, miközben a pisilési inger teljesen elmúlik az aktus végéig.
- viszont, ha egyedül vagyok, és pisilni kell kimenni, akkor bizony kicsit várni kell, hogy lankadjon a szerszám, mert mint írtátok csak egy kínszenvedés lesz a pisilés eredménye: cseppenként, vagy össze-vissza vékony sugárban, vagy felfelé a öblítőtártályra stb.... eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 10. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17107)
2008. 10. 10. péntek 12:16
Kedves Tom!

Lehetséges. Igazat adok abban, hogy kőkemény farokkal közelíti a lehetetlent, de csak közelíti. És, ha mégis megindul, akkor isten irgalmazzon! smile
Szakvéleményeket nem tanulmányoztam e témában, és, amit írtam, ugyan nem nap, mint napi történés, mégis volt ilyen. Erre sem büszke nem vagyok, sem nem szégyellem, ez ennyi csak. Amúgy pedig mesélni, hazudozni, teljesen így arctalanul teljességgel fölösleges lenne, hiszen ugyan kit érdekel igazán mélyen egy ismeretlen nevű akárki.
Béke veled! (is) smile
#281   2008. 10. 10. péntek 14:21

#280   2008. 10. 10. péntek 12:16
X Törölt felhasználó (17107)
Kedves Tom!

Lehetséges. Igazat adok abban, hogy kőkemény farokkal közelíti a lehetetlent, de csak közelíti. És, ha mégis megindul, akkor isten irgalmazzon! smile
Szakvéleményeket nem tanulmányoztam e témában, és, amit írtam, ugyan nem nap, mint napi történés, mégis volt ilyen. Erre sem büszke nem vagyok, sem nem szégyellem, ez ennyi csak. Amúgy pedig mesélni, hazudozni, teljesen így arctalanul teljességgel fölösleges lenne, hiszen ugyan kit érdekel igazán mélyen egy ismeretlen nevű akárki.
Béke veled! (is) smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
vegyél elő egy szakirodalmat, és rá fogsz jönni arra, hogy jogosan kételkedtek a szavaidban!
(keményre meredt, akcióképes farokkal fizikailag és biológiailag sem lehet pisálni! ha már lekókadt, ill. puhább, de még benne vagy a pinában, akkor lehetséges!) buck
#279   2008. 10. 09. csütörtök 08:53
yody yody
Kedves tom,én nem a szakirodalmat veszem elő,hanem a farkamat és amikor olyan kemény mint a fagyott kutyalábszár akkor is gond nélkül tudok pisilni,legfeljebb véknyabb sugárban , viszont messzebbre.
A párom tudna erről mesélni,de ha nem hiszed küldök videót!
Úgyhogy óvatosabban azokkal a szakvéleményekkel! ejnye1
tom1019 VIP Admin
#278   2008. 10. 09. csütörtök 07:47
extremehairy extremehairy
Ha nem is könnyen indul el, de simán lehet álló farokkal is. Tapasztalatból mondom.
tom1019 VIP Admin

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: favab favab
Nyitás ideje: 2006. 06. 06. kedd
Üzenetek: 817db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 02. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!