jöhet rám is az ár is :)
ez egy kicsit guszta de azért kipróbálnám...
Ez már szerintem tényleg nagyon perverz
szerintem frankó :))
Kinek a pap kinek a paplan!!!!
Két gyönyörü nönél nincs is szebb dolog csak ha hárman vannak!!!!
Van akinek bejön, van akinek nem. Úgy látom itt a többségnek nem. Nekem sem igazán.
mondja meg valaki h mi a jo benne? :(
Ebbe az a jó, hogy jól szájon huggyozhatod a másikat!
-öknek, aki a szaros és húgyos gatyát szagolgatják és nyalogatják! Ettől élveznek el, mert pinától már nem tudnak!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 24. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
S
helyett pisát iszol, végül is olyan mint a alf
örme
. Bár én életembe nem ittam még se ezt se azt! De nem is áll szándékomban! Ezt a huggyozós témát meg meghagyom azoknak az aberált alf
le alf
g alf
sör
-öknek, aki a szaros és húgyos gatyát szagolgatják és nyalogatják! Ettől élveznek el, mert pinától már nem tudnak!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 24. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nálam nem nyerő ,de volt csajom aki a csúcson gyakran
be
.Ez a fiuknál a végkimerülés határán is bejöhet.De volt már csajom aki szivesen meghúzogatta a budin a dákót.
alf
pi alf
si alf
lt
hehehe!
az vagy! de egészségedre!
tudom 2 hét tiltás kijár, de várj vele holnap délutánig. utánna úccse leszek!
az vagy! de egészségedre!
tudom 2 hét tiltás kijár, de várj vele holnap délutánig. utánna úccse leszek!
Korábban én is kaptam durva beszólásokat, és akkor nem lett figyelmeztetve az illető! Sajnálom ez a véleményem! Kinek nem inge, annak gatyája.....
Bár utálom ezt a témát, de durva hsz.-em miatt ezzel a képpel járulok hozzá a topichoz!
szerintem ez undoritó!!!
Ha ez neked női orgazmus,akkor a képen látható férnak is most van orgazmusa.Bár lehet a csaj nagyon
pi
volt és jobban élvezte a alf
si alf
lh alf
etnékpi
,mint egy orgazmust.
alf
si alf
lé alf
st
ez nem
pi
a képen....
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
lé alf
s

favab

Bee honey
Theo