yomiboytól nekem! yomiboy = nyomiboy
első levél
Ki a franc kiváncsi a te véleményedre a péniszgyűrüről pubikám.Még nem is keféltél életedben soha.Meztelen csajt is csak itt látsz a neten.Az a csoda,hogy anyukádék a gép elé engednek,mert állitom nem vagy több 12-nél
második levél
Ide figyelj pubi!Tudod ki a faszkalap? Az aki legelősször megszoptatott az emlőjéből.Remélem tudod ki az? Te kis rohadt anyaszomoritó.Keress korodbeli kölyköket és azokkal szórakozz engem ne fikázz,mert pofánverlek.Rakd ki ezt is a topicba,mint az alulművelt haverod tette.Remélem eltiltanak te világszégyene.
Valaki állítsa le ezt a .............!
első levél
Ki a franc kiváncsi a te véleményedre a péniszgyűrüről pubikám.Még nem is keféltél életedben soha.Meztelen csajt is csak itt látsz a neten.Az a csoda,hogy anyukádék a gép elé engednek,mert állitom nem vagy több 12-nél
második levél
Ide figyelj pubi!Tudod ki a faszkalap? Az aki legelősször megszoptatott az emlőjéből.Remélem tudod ki az? Te kis rohadt anyaszomoritó.Keress korodbeli kölyköket és azokkal szórakozz engem ne fikázz,mert pofánverlek.Rakd ki ezt is a topicba,mint az alulművelt haverod tette.Remélem eltiltanak te világszégyene.
Valaki állítsa le ezt a .............!
Látom törögetitek a pálcát,emelgetitek a pallóst a fejem fölött.Csak egy a baj,hogy az előzményekről nem tudtok semmit.Ha én kiraknám ide azt, amit bodybuildergirl nekem csak 8-szor küldött el,bármelyik ember, aki átkozódni, káromkodni, na és
me
tanul másokat,megirigyelné.Ezt csak azért nem teszem,mert még a pokolban sem lenne publikus.Igen én meg felül übereltem 11-el.Olvasátok el az első hozzászólásom (amivel senkinek nem ártottam)csak leírtam a véleményem azért kaptam 8 szép levelet.Ugylátom hiába beszélek,ezért ezt a topicot uriemberként elhagyom,mert ti csak az egyik oldalt ismeritek.Nevezetesen azt amit én írtam,mert azt tanult barátom fölrakta.De van nálam ellenlevél nyolc, amit ha nem hagyjátok abba a sajnálgatást és a cseszegetésemet én is fölrakok.Üdv..
alf
ga alf
lá alf
zni
Ne haragudj, nem megbántani akartalak. Csak szerintem az se normális, hogy ha két ember nem ért egyet valamiben, akkor az egyik artikulálatlan modorban elküldi a levelét 10-en x szer a másiknak priviben.
És ezellen is kellene valamit tenni. LEhet ez a megoldás :)
És ezellen is kellene valamit tenni. LEhet ez a megoldás :)
Kedves Erika-vagyok!
Ha elolvasod miről van szó, megérted, hogy miért tette ki a levelet.
Ha nem olvasod el, akkor pedig felesleges beleszólni, hacsak nincs közöd yomiboy-hoz és nem érzed úgy, hogy meg kell védened.
De bocsi én se szólok bele inkább.
Ha elolvasod miről van szó, megérted, hogy miért tette ki a levelet.
Ha nem olvasod el, akkor pedig felesleges beleszólni, hacsak nincs közöd yomiboy-hoz és nem érzed úgy, hogy meg kell védened.
De bocsi én se szólok bele inkább.
Gratulálok! Ügyes és nagyon bölcs dolog volt ez a huzásod.Csak így tovább!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 15:52
Törölt felhasználó (62015)
VIP
Dátum: 29 Jan 2007 08:58:00 -0000
Feladó: yomi@citromail.hu
Címzett: bodybuildergirl@freemail.hu
Tárgy: [GoldenGate]Privát uzenet yomiboy-tol!
Ide figyelj Laura! Ha azt hiszed valami taknyossal beszélsz nagyon tévedsz.Be töltöttem az 40-et és nem egy se nem két nőm volt.Te addig el sem tudsz számolni.Volt olyan amelyiket a 20 cm farkammal ugy megkurtam,hogy összehugyozta magát de az nem orgazmus volt hanem kinjában tette.A képen látható csaj szószerint hugyozik. A másik ha privit irok légyszi tisztelj meg annyival,hogy priviben válaszolsz és nem teregeted ki a véleményem,mert azt ott leirtam.Sokat kell még neked tanulnod a szexben Laurácska.Van női spricc de az nem
Erre a válaszom h nem értem miért miért küldted el 11x az üzenetet de nem is érdekel küldözz még jó sokat míg bele nem fáradsz kiteszem mind ide másrészt a válaszomban annyit írtam h sztem nem az de azt sem értem h miért kell ezen fennakadni.
Ide figyelj Laura! Ha azt hiszed valami taknyossal beszélsz nagyon tévedsz.Be töltöttem az 40-et és nem egy se nem két nőm volt.Te addig el sem tudsz számolni.Volt olyan amelyiket a 20 cm farkammal ugy megkurtam,hogy összehugyozta magát de az nem orgazmus volt hanem kinjában tette.A képen látható csaj szószerint hugyozik. A másik ha privit irok légyszi tisztelj meg annyival,hogy priviben válaszolsz és nem teregeted ki a véleményem,mert azt ott leirtam.Sokat kell még neked tanulnod a szexben Laurácska.Van női spricc de az nem
pi
.Máskor tisztelj meg,hogy priviben válaszolsz,mert ez igy iq-light-ra vall.Üdvözlettel egy 40-es férfi aki már nem kölyök és sok csajt magáévá tett. alf
siErre a válaszom h nem értem miért miért küldted el 11x az üzenetet de nem is érdekel küldözz még jó sokat míg bele nem fáradsz kiteszem mind ide másrészt a válaszomban annyit írtam h sztem nem az de azt sem értem h miért kell ezen fennakadni.
erintem megint tiltani fognak, ha ezt így folytatod...
na de fiúúúk!
Én álló farokkal nem tudok vizelni(próbáltam soxor), de izgat a téma...
Engem személy szerint tök izgat,ha egy jó csajt
pi
látok.És szerintem azal sem lenne gondom,ha ezt szex közben tenné,bár még eddig nem próbáltam.Láttam,sokan összekeverik a alf
si alf
ln alf
ipi
az ejakulációval,hát nekik részvétem.Esetleg olvassanak a téma után!
alf
si alf
lé alf
st
ja,most megnéztem,még 5x elküldte,összesen 16x
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 15:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Nekem is írt ez a faszkalap!
Nekem is írt ez a faszkalap!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 29. hétfő 15:52
Törölt felhasználó (62015)
VIP
Erre a válaszom h nem értem miért miért küldted el 11x az üzenetet de nem is érdekel küldözz még jó sokat míg bele nem fáradsz kiteszem mind ide másrészt a válaszomban annyit írtam h sztem nem az de azt sem értem h miért kell ezen fennakadni.
pi
.Máskor tisztelj meg,hogy priviben válaszolsz,mert ez igy iq-light-ra vall.Üdvözlettel egy 40-es férfi aki már nem kölyök és sok csajt magáévá tett. alf
siErre a válaszom h nem értem miért miért küldted el 11x az üzenetet de nem is érdekel küldözz még jó sokat míg bele nem fáradsz kiteszem mind ide másrészt a válaszomban annyit írtam h sztem nem az de azt sem értem h miért kell ezen fennakadni.
pi
az nem
2007. 01. 28. vasárnap 12:07
pi
hanem női ejakuláció, próbáljuk neked elmagyarázni h létezik ilyen, sztem mi nők jobban ismerjük ezt már megbocsáss és nem kell ezért privit írni ha még ilyet nem láttál akkor ez van nézz utána kicsit:))))
(Ez egy válasz yomiboy üzenetére (2007. 01. 28. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
lé alf
s
Ha ez neked női orgazmus,akkor a képen látható férnak is most van orgazmusa.Bár lehet a csaj nagyon
pi
volt és jobban élvezte a alf
si alf
lh alf
etnékpi
,mint egy orgazmust.
alf
si alf
lé alf
st
hát ez nem az az tuti!!!
ez nem
pi
a képen....
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2007. 01. 22. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
lé alf
s
Ha ez neked női orgazmus,akkor a képen látható férnak is most van orgazmusa.Bár lehet a csaj nagyon
pi
volt és jobban élvezte a alf
si alf
lh alf
etnékpi
,mint egy orgazmust.
alf
si alf
lé alf
st
szerintem ez undoritó!!!
Bár utálom ezt a témát, de durva hsz.-em miatt ezzel a képpel járulok hozzá a topichoz!
Korábban én is kaptam durva beszólásokat, és akkor nem lett figyelmeztetve az illető! Sajnálom ez a véleményem! Kinek nem inge, annak gatyája.....
hehehe!
az vagy! de egészségedre!
tudom 2 hét tiltás kijár, de várj vele holnap délutánig. utánna úccse leszek!
az vagy! de egészségedre!
tudom 2 hét tiltás kijár, de várj vele holnap délutánig. utánna úccse leszek!

favab

naughtyk
Ennie