Én imádom,amikor az arcomra vagy egyenesen a számba pisil egy nő!Lenyelem az utolsó cseppig!Utána még nyalogatom kicsit a hölgyet!nagyon izgató dolog sztem!!!!Imádom!!!!
Ha esetleg Fejér megyéből van itt olyan lány,hölgy,aki kipróbálná,vagy megtenné nekem....akkor írjon
Párok is
)
Ha esetleg Fejér megyéből van itt olyan lány,hölgy,aki kipróbálná,vagy megtenné nekem....akkor írjon

Nagyon szuper
Irigyellek
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2011. 12. 14. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 14. szerda 14:00

Nos, engem mindig is érdekelt a pisi-dolog, csak a "lájtosabb" változata. Mindig izgatott a pisilés látványa, csak sohasem volt alkalmam közelebb kerülni a dologhoz. Minap szex közben a barátnőm sűrű bocsánatkérések között szólt, hogy ki kell mennie pisilni. Én mondtam neki, hogy ha valami szabad területen lennénk, mondanám, hogy ereszd el nyugodtan. Erre kicsit nagy szemekkel nézett, de nem szólt. Kiment, visszajött, és folytattuk.
Tegnap elmentem wc-re, pont ott volt. Megkért, hogy üljek le, úgy pisiljek. Nem értettem, és hiába is kérdeztem miért, nem mondta meg. Mindegy, leültem, és elvégeztem a dolgom úgy, hogy ott állt velem szemben. Mikor végeztem, kért, hogy maradjak ülve. Levetkőzött, és velem szemben beleült az ölembe, majd megcsókolt. Egyszer csak érzem, hogy elkezdett pisilni, úgy ahogy volt, velem szemben, mindet rám! Valami fantasztikus volt!!! Mondanom sem kell, mi lett a vége...!
Tegnap elmentem wc-re, pont ott volt. Megkért, hogy üljek le, úgy pisiljek. Nem értettem, és hiába is kérdeztem miért, nem mondta meg. Mindegy, leültem, és elvégeztem a dolgom úgy, hogy ott állt velem szemben. Mikor végeztem, kért, hogy maradjak ülve. Levetkőzött, és velem szemben beleült az ölembe, majd megcsókolt. Egyszer csak érzem, hogy elkezdett pisilni, úgy ahogy volt, velem szemben, mindet rám! Valami fantasztikus volt!!! Mondanom sem kell, mi lett a vége...!
tetszik a történet
(Ez egy válasz bios02 üzenetére (2011. 12. 14. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 14. szerda 14:00

Nos, engem mindig is érdekelt a pisi-dolog, csak a "lájtosabb" változata. Mindig izgatott a pisilés látványa, csak sohasem volt alkalmam közelebb kerülni a dologhoz. Minap szex közben a barátnőm sűrű bocsánatkérések között szólt, hogy ki kell mennie pisilni. Én mondtam neki, hogy ha valami szabad területen lennénk, mondanám, hogy ereszd el nyugodtan. Erre kicsit nagy szemekkel nézett, de nem szólt. Kiment, visszajött, és folytattuk.
kb egy eve torten ,hogy az eppen aktualis szeretom megfogta a farkam es nezte ahogyan pisiltem.szeretkezes utani tusolas elott volt ez.lattam a kivancsisagot es a vagyat a szemeiben es ez engem ujra beinditott.furcsa vagy sem tetszett es o is szerette volna ha ream pisilhet,marmint a farkamra.sajnos nem meg jott ossze,de varom az alkalmat erre..
Hiszem ha érzem!
(Ez egy válasz Oralisa üzenetére (2011. 12. 08. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 08. csütörtök 10:00

Én erre bármikor kapható vagyok,régen csak engem,de most már rákaptam,hogy én is.
Én erre bármikor kapható vagyok,régen csak engem,de most már rákaptam,hogy én is.
Kedves Élményvadász Lányka! Remélem azért nem hagysz itt bennünket örökre, és megosztod velünk az esetleges élményeidet. Kár, hogy épp egy férfi zárkózik el ez elől, ezen én módfelett csodálkozom, általában a hölgyek azok akik erre az istenért nem vehetők rá, de még csak nagyon meg sem meri az ember fia említeni nekik a dolgot, főként ha látja rajtuk azt, hogy egyenesen tisztasági mániásak, van egy barinőm aki annyira túlzásba visz minden higiéniát, hogy ezt a dolgot még megemlíteni sem nagyon merném neki mert tán ki is rugna. Lehet, hogy épp emiatt lesz kenyértörés a dologból, mert én meg annyira kívánnám, hogy nem bírom elviselni, hogy minden együttlétünk előtt inkább kimegy, és utána jól lefertőtleníti magát és csak ezután hajlandó velem ágybabujni. Ez már olyannyira túlzás, hogy szinte elviselhetetlenné teszi az együttlétünket pedig nagyon szuper a hölgy, hallom, hogy sokat pisil, és engem meg a fene esz meg miatta.
sziasztok rátaláltam ere a témára nagyon szeretem azuj dolgokat a pisilés is nagyon izgat nem sokat volt még benne részem de nagyon felizgulok töle a nejemnek nemnagyon jön be ez a dolog ritkán tudom csak ráveni hogy egyenesen a számba pisiljen ti nagyon szerencsések vagytok hogy odavisza müködik ez a fajta szexuális élvezet
Nem kell azonnal elzárkózni és megijedni ettől a dologtól. Ha félsz az ízétől, akkor egyrészt -amit itt már korábban leírtak- arra is van recept, de bemelegítésnek az is izgalmas, ha csak a másik különböző testrészeire ereszted a nedűt
és valószínű az is, hogy nem mindig van ráhangolva erre mindkét fél, azért nem okoz akkora élményt, tehát nem árt bemelegíteni előtte
Szerintem

teával vagy dinnyivel mindegy isteni ez a nedü.

Kedves Élményvadász lányka!
Amint látom jól elvették a kedved, én azért bíztatnálak, mert minden ellenkező híresztelés ellenére a legjobb dolog a világon. Elég rég jártam itt, azóta történt egy s más az oldalon rendszerint ha naponta körbenézek nem történik semmi ha ritkábban jövök akkor annál inkább szóval az íz nem rossz még ha kicsit töményebb is mint a felhigított változat amit az elöttem hozzászóló közölt, ha valóban csak sima víz íze van akkor akár a bojlerről is engedhetnék egy pohár langyos vizet. Szóval írd már le kicsit részletesebben miért lettél olyan pesszimista a dolgot illetően hogy azt írod, nállatok bizonyosan nem lesz ilyen. Te nem akarod, vagy a partnered, és miért Én pl azért szeretem reggel, mert akkor éjjel főleg ha jól elalszik a párom jó sok összejön, meg akkor is ha mondjuk hosszú útról térünk haza és útközben nem áll módjában elmenni no akkor valóságos kánoán az élet, idehaza amikor gyakran van lehetősége elmenni akkor mindíg kevés a mennyiség valahogy a nők olyanok, ha tudják, hogy van közelben wc akkor ha mindjárt két csöppet is de akkor is elmennek ha kell, ha nem ki érti ezt?
Amint látom jól elvették a kedved, én azért bíztatnálak, mert minden ellenkező híresztelés ellenére a legjobb dolog a világon. Elég rég jártam itt, azóta történt egy s más az oldalon rendszerint ha naponta körbenézek nem történik semmi ha ritkábban jövök akkor annál inkább szóval az íz nem rossz még ha kicsit töményebb is mint a felhigított változat amit az elöttem hozzászóló közölt, ha valóban csak sima víz íze van akkor akár a bojlerről is engedhetnék egy pohár langyos vizet. Szóval írd már le kicsit részletesebben miért lettél olyan pesszimista a dolgot illetően hogy azt írod, nállatok bizonyosan nem lesz ilyen. Te nem akarod, vagy a partnered, és miért Én pl azért szeretem reggel, mert akkor éjjel főleg ha jól elalszik a párom jó sok összejön, meg akkor is ha mondjuk hosszú útról térünk haza és útközben nem áll módjában elmenni no akkor valóságos kánoán az élet, idehaza amikor gyakran van lehetősége elmenni akkor mindíg kevés a mennyiség valahogy a nők olyanok, ha tudják, hogy van közelben wc akkor ha mindjárt két csöppet is de akkor is elmennek ha kell, ha nem ki érti ezt?
üdv.mi már régóta csináljuk.nagyon felizgat ha a számba pisil a nejem.hazudnék ha azt mondanám hogy finom és szeretem a pisi ízét.de fel lehet javítani,ill.elvenni a pisiízt.a legbiztosabb recept a következő :ha már nem eszik aznap többet akkor egy jó pohár zöld tea,és utána,sok víz.én aztán tanusíthatom hogy méregtelenít a zöld tea.az első vizelet nagyon rossz,mert kimossa a vesét,de az utána következő már tökéletes.minél tisztább,annál kevésbé van pisi íze.de sajnos ígyis 10 ből 7szer sikerül pisiíz nélküli pisit nyerni.dinnyeszezonban sem rossz sok dinnye elfogyasztása után.
Minket is már régóta érdekelt a dolog. Nálunk ez úgy kezdődött hogy a párom egy könnyed nyali után spriccelősen élvezett rám és a számba, meg ahova még jutott, mikor látta rajtam hogy nekem baromimra bejött a dolog máskor is megismételte. Később a zuhany alatt mikor elengedte az "aranyesőt" odarántotta a kezem és szép lassan egyre több helyen áztatott a nedüvel. Azt hogy a lányok szempontjából mi lehet izgatóbb a látvány vagy a meleg esetleg az íz (bár az változó lehet) nem tudom erre mindenkinek magának kell rájönni. Javaslom szép lassan vezesd rá a párod vagy próbáld ki mással akiben megbízol.
Mi is kipróbáltuk--engem nem izgatott egyáltalán--kellemesen meleg volt és ennyi!Viszont párom igazi főnyeremény--nagyon sűrűn pisi!!

Mivel már nem fért a mezőbe még annyi kiegészítés hozzá, hogy minden alkalommal pl más és más a mennyiség és a csurgatás hossza, és sebessége. Ez is külön mind vágyfokozó hatású Van, hogy valakinek nagyon kell, és akkor vastag sugárban hosszan soha végetnem érően jön, és ettől lehet megőrülni, máskor szép lassan, kissebb nagyobb megszakításokkal akkor meg az az amitől majdhogynem elmegy az ember gyereke, főként amikor abbahagyja, utána ismét elkezdi majd még a végén ujra egy kicsit folytatja, szóval én ettől tudok megőrülni, és ki nem hagynám semmiért ha lehetőségem van rá. Aki pedig fujjolja a dolgot annak pedig szerintem nem ezen az oldalon a helye, mert szerintem itt akik jelen vagyunk mind imádjuk ezt a dolgot. Ha kérdésed van nyugodtan kérdezz szívesen válaszolok.
Kedves Élményvadász lányka!
Bocs, hogy így beleszóltam, hiszen te a Zsozs 70-et kérdezted azonban köszönöm a reagálást. Végre egy lány aki nem fujjolja a dolgot. Sajnálom, hogy a párod nem nyitott erre, akkor jól kifogtad a dolgot mondhatom. Mindíg így van ez aki szeretné az nem kapja meg, aki viszont megkapná az nem él a lehetőséggel. Azt kérded mi ebben az izgató ezt szavakkal nagyon nehéz leírni. A leg izgatóbb talán a hanghatás, én pl megőrülök, ha egy csajt pisilni hallok, még ajtó keresztűl is majd meg esz a fene és majd szét megy a nadrágom. Nemtitkoltan még hallgatózni is szoktam, pl munkahelyen ha egy jó csajt látok bemenni. Szerintem ti nagyon is tudjátok ennek az egésznek az erotikus hatását azért is zárkóztok el ilyenkor annyira. Minden nő akkor szeret csak pisilni ha van előszoba meg még egy előszoba sőt még valamilyen hangot is keltetek amivel elnyomjátok a dolgot. Azután maga a szituáció meg ahonnét jön az egész egy relytelmes sziget úgy ahogy van. A hőfok is számít, ha nem az eredeti hőmérsékleten kapom nem is érdekel vagyis ezt nem lehet későbbre elrakni, hogy majd jó lesz valamikor nem is higiénikus és nincs is izgató hatása. Ez ott és akkor amikor a folyamat végbemegy akkor a leg izgatóbb mindennel együtt úgy ahogy van.
Bocs, hogy így beleszóltam, hiszen te a Zsozs 70-et kérdezted azonban köszönöm a reagálást. Végre egy lány aki nem fujjolja a dolgot. Sajnálom, hogy a párod nem nyitott erre, akkor jól kifogtad a dolgot mondhatom. Mindíg így van ez aki szeretné az nem kapja meg, aki viszont megkapná az nem él a lehetőséggel. Azt kérded mi ebben az izgató ezt szavakkal nagyon nehéz leírni. A leg izgatóbb talán a hanghatás, én pl megőrülök, ha egy csajt pisilni hallok, még ajtó keresztűl is majd meg esz a fene és majd szét megy a nadrágom. Nemtitkoltan még hallgatózni is szoktam, pl munkahelyen ha egy jó csajt látok bemenni. Szerintem ti nagyon is tudjátok ennek az egésznek az erotikus hatását azért is zárkóztok el ilyenkor annyira. Minden nő akkor szeret csak pisilni ha van előszoba meg még egy előszoba sőt még valamilyen hangot is keltetek amivel elnyomjátok a dolgot. Azután maga a szituáció meg ahonnét jön az egész egy relytelmes sziget úgy ahogy van. A hőfok is számít, ha nem az eredeti hőmérsékleten kapom nem is érdekel vagyis ezt nem lehet későbbre elrakni, hogy majd jó lesz valamikor nem is higiénikus és nincs is izgató hatása. Ez ott és akkor amikor a folyamat végbemegy akkor a leg izgatóbb mindennel együtt úgy ahogy van.
Ezeknél izgatóbb már csak a squirt bukkake
bevállalnám

Nagyon igy van!!!!
(Ez egy válasz Riga13 üzenetére (2011. 08. 27. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 27. szombat 17:43

Bocs, hogy közbeszólok, látom akitől kérdezted még nem válaszolt, de ha lány vagy akkor gondolhatod, hogy egy férfinak mekkora élmény az amikor kedvese föléhalyolva szépen belecsurgat a szájába lassan vagy épp gyorsan, ez már mindegy, de ennél jobbat izgatóbbat el sem tudok képzelni. Ha nem sikerül így akkor poharat szoktam alá tenni, és közben az ujamat is odarakom és élvezem ahogy vastag sugárban jön majd mikor megtelik a pohár az egészet lehalytom úgy ahogy van, sőt még utána a punciját is kinyalom az utolsó cseppig. Sajnos a nők nagyrészét nem lehet erre rászedni, mert nem tudják elképzelni, hogy ez nem mérgező és nem gusztustalan, hiszen teljesen steril körülmények közt juthatunk hozzá ha közvetlen a punciból kapjuk. Hölgyeim ha igazi örömet akartok párotoknak néha saját magatoktól is ajánljátok fel, vagy csak egyszerüen véletlen szerüen engedjétek szabadon a pisiteket, meglátjátok, hogy a szex mennyivel feldobottabbá válik. Mi még sokszor megemlíteni sem merjük, pedig tudat alatt szinte minden férfit izgat a dolog.
Bocs, hogy közbeszólok, látom akitől kérdezted még nem válaszolt, de ha lány vagy akkor gondolhatod, hogy egy férfinak mekkora élmény az amikor kedvese föléhalyolva szépen belecsurgat a szájába lassan vagy épp gyorsan, ez már mindegy, de ennél jobbat izgatóbbat el sem tudok képzelni. Ha nem sikerül így akkor poharat szoktam alá tenni, és közben az ujamat is odarakom és élvezem ahogy vastag sugárban jön majd mikor megtelik a pohár az egészet lehalytom úgy ahogy van, sőt még utána a punciját is kinyalom az utolsó cseppig. Sajnos a nők nagyrészét nem lehet erre rászedni, mert nem tudják elképzelni, hogy ez nem mérgező és nem gusztustalan, hiszen teljesen steril körülmények közt juthatunk hozzá ha közvetlen a punciból kapjuk. Hölgyeim ha igazi örömet akartok párotoknak néha saját magatoktól is ajánljátok fel, vagy csak egyszerüen véletlen szerüen engedjétek szabadon a pisiteket, meglátjátok, hogy a szex mennyivel feldobottabbá válik. Mi még sokszor megemlíteni sem merjük, pedig tudat alatt szinte minden férfit izgat a dolog.