Az ellenkezője is isteni, amikor a barlangban elengeded magad
sok nő megőrül érte
meg én is

Kipróbáltam, amiről talán eddig a legtöbbet fantáziáltam: egy jó szex után a feleségemmel befeküdtünk a kádba, én alul, ő pedig 69-es pózban fölém, és így pisilt a mellkasomra-arcomba-számba, miközben a szájába élveztem. Életem talán legizgatóbb élménye volt, már attól kőkemény leszek, hogy visszagondolok rá. (És az undorodóknak: mivel előtte rengeteg vizet ivott, egyáltalán nem volt pisi-íze.)
imádom.és igenis finom a női pisi és semmi pisi ize nincs aki nem hiszi probálja ki
vékony,jó csajt keresek aki a számba pisilne!
(ment is ezért a társkeresés miatt1 hetes tiltás!!! NEM társkereső rovat!!! :tom1019 admin)

(ment is ezért a társkeresés miatt1 hetes tiltás!!! NEM társkereső rovat!!! :tom1019 admin)

Ha sok vizet iszunk, szinte víz ízű lesz a pisi. Imádok én is minden pisis dolgot!
imádom nyalni a pisi izű puncit
dehogy én nagyon imádom mikor az arcomba, farkamra, hasamra, pisilnek.
Szeretem közvetlenül pisilés után nyalni párom punciját, iszonyatosan izgató vagy ha ráül a WC-re és elé térdelek és pisilés közben nyalom ki, hát akkor már nem sok van hátra...
Sziasztok!
Áruljátok már el nekem,hogy hogyan veszitek rá a partnereteket arra,hogy lepisiljenek vagy szájba?!
Áruljátok már el nekem,hogy hogyan veszitek rá a partnereteket arra,hogy lepisiljenek vagy szájba?!
le kell ülni és megbeszélni, nem gyors, de megéri
(Ez egy válasz Déméter üzenetére (2012. 07. 21. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 21:04

Sziasztok!
Engem korabban taszitott ez mindaddig amig egyszer egy lanyka megkert arra, hogy pisiljem le a kezet egy muzeum mosdojaban. Megtettem, es egyszercsak lehajolt a farkamhoz akkor amikor mar Csak csordogalt a pisi. Bekapta a farkam es bele pisiltem a szajaba. Aztan felallt es megcsokolt a pisis szajaval. Kellemes ize volt. Aztan egy masik alkalommal o pisilte le a farkamat, mellkasomat, szamat es nagyon kellemes volt. Probaljatok ki.
Nekem élvezésnél alapból jön a férjem szájába és Nagyon Szereti
(Ez egy válasz Déméter üzenetére (2012. 07. 21. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 21. szombat 21:04

Sziasztok!
nálunk természetese a sexben a pisi akció.fiúként imádom a párom pisiét inni a punciból
Ez nagyon irigylésre méltó,mit nem adnék érte ha a párom is hasonlóan élvezne el
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 22. vasárnap 08:08

Törölt felhasználó (119038)

Nekem élvezésnél alapból jön a férjem szájába és Nagyon Szereti

nejem imádja ha lepisilhet, én meg szintén imádom ha csinálja
a legjobb és nem zavar senkit, ha tengerben kúrás után csinálja
a legjobb és nem zavar senkit, ha tengerben kúrás után csinálja
nekem sajnos nem volt meg szerencsem hozza hogy lepisiljenek

nálunk természetese a sexben a pisi akció.fiúként imádom a párom pisiét inni a punciból
ezzel mit akartál nekem üzenni??
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2012. 08. 20. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma jöttem meg a balatonról, a férjem nélkül voltam 2 hetet sokan basztak meg, élveztem, tegnap az egyik pasi szopás után levizelt, még sohasem voltam ilyen szituációban, de élveztem
en is szivesen megtennem de azt is elveznem ha egy no pisilne ram egy hatalmasat