Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16   2004. 11. 25. csütörtök 15:47
[Dani] [Dani]
Üdv mindenkinek. Megláttam ezt a topicot, és gondoltam, én is beleírok. Az én esetem úgy gondolom picit egyedi, és bonyolult is...
19 éves vagyok. Apám üzletember, sokat dolgozik. Volt egy megérzésem, hogy megcsalja anyámat.(Apró jelekből, stb.) Egy alkalommal kicsit kutakodtam a gépén, és találtam képeket.. Meglehetősen sokat. Apám, és más hölgyek. Ha fogalmazhatok így. Még azelőtt, hogy ezt megtudtam volna, beszéltem anyámmal a régi időkről, mikor összeházasodtak. Már akkor is elfogott anyám egy levelet, amiben egy hivatásos leírja az árakat, szolgáltatásokat. A házasság elején már a válásra terelődött a szó. Anyámnak nagyon fontos vagyok. Nem akarta, hogy csonka családban nőljek fel. Mondhatni feláldozta magát.. Elnézte apámnak, hogy akkor kurvázott. (Akkor még nem volt üzletember, hanem egyszerű munkás volt, úgyhogy azt sem mondhatom, hogy a csomó üzleti, stb stresszt, gondot vezeti le így) Aztán a házasság elei gondok leültek, olyan "csend" lett. Nem szerzett anyám tudomást apám dolgairól, mivel jól titkolja. (Ezekszerint nem eléggé, mert én hozzáfértem.. Utólag elgondolkoztam azon, hogy jobb lett-e volna, hogyha nem tudom meg. Ugyanis amit nem tud az ember, az nem fáj.(?)) Mindenesetre mostmár kár ilyenen filózni, tudok, amit tudok, apám megcsalja anyámat. Feltételezem, hogy az egész házasság alatt csinálta, és csinálja, nem tartom valószínűnek, hogy abbahagyta volna, aztán újra kezdte. Persze ilyenkor tenni szeretne valamit az ember ez ellen. De az én esetemben nem tudom, mihez folyamodhatnék. Az is elég nagy gond, hogy apám keresetéből élünk jóformán, úgyhogy ha felkavarnám a sz*rt, akkor csak rosszabb lenne. Egyenlőre hallgatok. Ha sikerül munkát szereznem, elvégzem a főiskolát, anyagilag függetlenítem magam apámtól, biztosan leülök majd beszélgetni vele. Anyámnak nem akarok fájdalmat okozni azzal, hogy elmondom neki, itt ugyanis érvényesül, hogy amit nem tudsz, az nem fáj..
Mostanában rosszabbul mennek apám üzleti dolgai, kevesebb a pénze. Aztán mikor kérek valamire, és azt a választ kapom, hogy nincs, és ha ad is, húzza a száját, mindig felmerül a kérdés bennem, hogy vajon kurvákra áldoz-e még. Legutóbbi kutakodásomkor nem sok mindent találtam, bár a régi gépét néztem át.

Ehhez hozzá szeretném tenni, hogy mindezek mellett, amit apámról írtam, törődik velünk, szerintem nem is akarja elhagyni anyámat. Csak attól tartok, hogy ennyi idő után ez már rendszerré vált nála, hogy megcsalja anyámat, és gondolom, hogy erről nem sok mindenért mondana le.

Szóval így állunk. Őszintén szólva nem tudom, hogy mit csináljak. Teljesen tanácstalan vagyok, saját kútfőből ennyire jutottam, olyannal meg nem volt módom beszélni, aki hasonlót átélt, vagy esetleg tudna (építő jellegű)tanácsot adni.

Minden véleményre kíváncsi vagyok, előre is köszönöm a válaszotokat!
Dani
#15   2004. 11. 25. csütörtök 13:24
Romeo Romeo VIP
Köszönöm Atesz.
Az igazság az hogy lelkiismeretfurdalásom egy mikronnyi sincs,nem azért nyitottam a topicot.
Sokkal inkább azért mert biztos voltam benne hogy nem csak én küzdök hasonló gondokkal,és azért is hogy hátha valakinek több esze van nálam és tud más alternatívát is a kurvázáson és a szakításon kívül,erre a problémára.
/volt lelkiismeretfurdalásom, de ez három év alatt elmúlt.../
lookaround ejnye1
(Ez egy válasz Atesz üzenetére (2004. 11. 25. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 25. csütörtök 13:15
Romeo ! Teljesen megértem amit írtál, mert a közvetlen baráti környezetemben több hasonló pár is van. Ha úgy érzed, hogy a ribancok megoldják a problémád, akkor nosza rajta ! Nem szégyen az. De ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést. Csak olyan éhes vagy - egyél dologra gondolj ! Ha túl sokat lelkizel és mindig magadba keresed a hibát, meg lelkiismeretfurdalást érzel, abba fog tönkremenni a kapcsolatod. Ha a beszélgetés hatására se változik semmi, akkor nem tudsz mit tenni. Ha viszont naponta cseszegeted a partnered a több szex miatt, az mégjobban húzódozni fog előle.
Üdv !
#14   2004. 11. 25. csütörtök 13:15
Atesz Atesz
Romeo ! Teljesen megértem amit írtál, mert a közvetlen baráti környezetemben több hasonló pár is van. Ha úgy érzed, hogy a ribancok megoldják a problémád, akkor nosza rajta ! Nem szégyen az. De ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést. Csak olyan éhes vagy - egyél dologra gondolj ! Ha túl sokat lelkizel és mindig magadba keresed a hibát, meg lelkiismeretfurdalást érzel, abba fog tönkremenni a kapcsolatod. Ha a beszélgetés hatására se változik semmi, akkor nem tudsz mit tenni. Ha viszont naponta cseszegeted a partnered a több szex miatt, az mégjobban húzódozni fog előle.
Üdv !
#13   2004. 11. 25. csütörtök 09:13
Szexdzsinn Szexdzsinn
Hasonló cipőben járok én is, mint férfitársaim. Bár az én 1 évem ezek szerint kismiska! Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ha megvan a lelki kötődés, az miért helyettesíti a nőknél (jó, nem általánosítok: az általam ismert nők 90%-ánál) a testi kapcsolatot? Amikor valaki azt mondja nekem 1 hét szexmentes időszak után, hogy "Inkább csak bújj hozzám, az olyan jó!", akkor komolyan kezdek aggódni már a saját képességeim miatt is... szomoru1 Ez nem megoldás, mint ahogy nem megoldás a hivatásos leányzó sem (gondolom, nem tudom...). Ilyenkor meg ugye jön a dilemma, hogy igaz, hogy nagyon erős a lelki kötődés, de ez így nem fog menni. De ezek szerint ez általános dolog. Na ne mintha ettől könnyebb lenne. pardon1 wave
#12   2004. 11. 25. csütörtök 06:20
Vacska Vacska
Kedves junior23!
"Én még nem voltam ebben a helyzetben és több mint valószinű hogy nem is leszek de ha oda kerülnék én sem verném ki magamnak mert az szerintem megalázó saját magammal szemben!"
Akkor ezt a mondatodat elmagyaraznad nekem ha szepen megkerlek?;)Szted megalazo az, ha kivered magadnak a farkadat??
(Ez egy válasz Junior23... üzenetére (2004. 11. 23. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 13:06
Sziasztok!Én megértelek Téged mert ln is voltam ebben a cipőben szerencsére nem sokáig és "fiatalon"!Szerettem a lányt de a sex nem volt vele az igazi és hiába próbáltam megértetni vele hogy gondok lesznek,nem is törődött vele!Abban a hitben volt hogy nem fogom megtenni és mégis megtettem,de nem hagytam el mert érzelmileg kötődtem hozzá.Viszont szerintem az ilyen helyzeteknek az lesz a vége hogy elmúlik a szerelem és jön a kiábrándulás!Lehet hogy Ti ezzel nem igy vagytok de én csak a saját kis történetemet meséltem el!
Az pedig hogy olyan hölgyel létesiteni sexuális kapcsolatot akinek fizetsz az szerintem nem bűn!!!Én még nem voltam ebben a helyzetben és több mint valószinű hogy nem is leszek de ha oda kerülnék én sem verném ki magamnak mert az szerintem megalázó saját magammal szemben!Nagyon sok férfi azoknál a hölgyeknél kap olyan örömöt akinek fizet,mert párja ezt nem adja meg neki!És senki ne várja el a párjától ha az m,egtett mindent annak az érdekében hogy változtasson de nem skerült akkor hű maradjon.

Én a mostani párommal úgy alakitottuk a sexuális életünk hogy az teljesen megfelel számomra és nem is vágyom másra. finom És tudom azt hogy ha valami nem lenne jó akkor ezen tudnánk változtatni!



Egy másik dolog:szerintem egy férfi is hibás abba hogy nem tudja megváltoztatni a partnere szokásait!Elösször nem változtatni kell hanem meg kell magam szerettetni a másikkal és ha szeret akkor tuti hogy fog változni!!!



Elnézést kérek a helyesirási és a fogalmazási hibákért csak most egy picit nehéz összefüggően gondolkodnom mert fáradt vagyok!
#11   2004. 11. 25. csütörtök 06:15
Vacska Vacska
Ebben teljesen egyet kell hogy ertsek veled, valoszinuleg egy no soha nem fogja azt megerteni, hogy ha te massal letesitesz szexualis kapcsolatot mint ő, akkor az nem megcsalas - hiszen te őt szereted. Valoszniuleg azert, mert magunkbol indulunk ki, es ha mi kapcsolaton kivul keressuk a szexet, akkor az altalaban azt jelenti hogy mar elmult vagy elmuloban van a szerelem. Ezzel termeszetesen nem akarom alairni a jogosultsagat annak amit mondtal, hiszen sztem nincs mentseg a megcsalasra (latod, megcsalasnak nevezem, azert is!,hiszen nő vagyok:D ), de talan el tudom fogadni hogy a ferfiak maskeppen "mukodnek"...mindenesetre ez szamomra szomoru. Mert sztem az egyik legmegalazobb dolog ha megcsalnak, utana meg hazajon a kedvesem es belecsokol a szamba...vagy melyen a szemembe nez es azt mondja hogy szeret.
Romeo, ha elmult valami, akkor el kell fogadni. Persze lehet nehany oka annak ha a baratnod nem akar veled szexelni, de a leggyakoribb ok az, hogy mar nem szeret. Foleg ha mar evek ota ilyen a helyzet...igaz az is elkepzelheto hogy neki a heti egy alkalom tenyleg elegendo, huuuu, nehez ez, hat te ismered ot a legjobban, neked tudnod kell hogy szeret-e meg teged vagy mar nem.
macido is felvetett egy erdekes kerdest: kupiba akarsz jarni egesz eleteden keresztul? megoldas a kurvazas??
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 11. 23. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 10:59
Bár ilyen egyszerű lenne.
Ha imádod a nődet,már évek óta,de az ágyban keveset kapsz /már évek óta/ és most nem a perverz dolgokra,hanem az együttlétek gyakoriságára gondolok,és nem akarod otthagyni mert ugye szereted,és már ezerszer beszéltél vele,hogy neked mondjuk a heti egy kevés,szerinte meg elég,ha szeretőt nem akarsz tartani mert ugye minek,elvégre neked van szerelmed,és mivel felnőtt férfi vagy és ha a barátnő,feleség mellett allandóan hokizni /bár néha az sem rossz/kell, és mindennek a tetejébe még figyelmes és kitartó és kedves és gyengéd és romantikus és kreatív és ügyes szerető is vagy /saját bevallása szerint is nagyon élvezi veled a sexet/, akkor szerintem két választásod marad,vagy a kúrvák vagy a szakítás!!!

Mivel szereted /és ez mondjuk nem egy üres frázis/, elhagyni nem bírod,nincs is kiért,mert te más nővel nem is akarsz érzelmi viszonyt kezdeni,imádod a testét/amit csak oly ritkán kapsz meg/,hát nem fogod hagyni hogy más pasi szeresse.
Tehát szakítani megint csak nem bírsz,maradnak tehát a prostik.

És a legfontosabb kérdés!!!
Ha ennyire szeretem miért csalom meg???
Nem csalom meg, és ezt nő soha nem fogja megérteni.
Miért???
Mert akkor be kellene ismernie hogy hibázott,vagy változtatnia kellene tökéletes személyiségén!

És olyan nőt én még nem láttam aki ezt belátta volna.


shakehead
#10   2004. 11. 23. kedd 21:11
Skandy Skandy
Hogy megcsalásnak minősül-e, ez nagyon nehéz kérdés, és rengeteg összetevőt kellene hozzá ismerni, hogy erre határozott választ lehessen adni. A másik fél szerint egyértelműen az. Félrelépésnek viszont biztosan lehet nevezni, ahogy Vacska is ítra.
Azonban tény, hogy rengeteg család "megmentője" a prostitúció.
Mert mint tudjuk, férfiak milliói élnek az ősi mesterség nyújtotta szolgáltatásokkal.(hozzáteszem én sem tatozom közéjük)
Ki azért mert nem kapja meg az otthoni ágyban amit szeretne, ki azért mert -bár megkapja- mégis vágyik más nőre egyszerűen a "hormonok tombolása" miatt. De ezek ellenére nem akarja elhagyni a társát, mert amúgy ezért vagy azért ragaszkodik hozzá.
Amit gondoltok a szex ritkulásának okáról, az azt hiszem teljesen igaz.
Éppen ezért Rómeo, ha te meg vagy győződve arról, hogy a párod már nem szeret, akkor szerény véleményem szerit, mégiscsak el kellene gondolkodni a szakítás lehetőségén. Mert ebben az esetben ez úgyis csak idő kérdése.
Tudom, könnyü ezt "kívülről" mondani, de asszem
mindnyájan túl vagyunk egy-két szakításon, ami többnyire nem könnyű dolog.
Mondom mindezt úgy, hogy én is egy viharos kapcsolat résztvevője vagyok 7 éve, és többé kevésbé a "se veled se nélküled szindróma" az uralkodó. De mégis azt mondhatom, hogy az egyéb problémák ellenére, a szexuális életünk az idő múlásával csak egyre jobb lett.
Szóval összefoglalva zavaros soraimat, mivel a kérdéseiddel kapcsolatban nincs tapasztalatom, csak annyit tudok mondani a soraidat olvasva, hogy valószinűleg a saját lelkiismereted szerint is megcsalásnak minősülne, ha a kupi mellett döntenél...
#9   2004. 11. 23. kedd 17:41
rilu rilu
"Vazzátok meg..." Azt hittem egyedül vagyok a problémámmal...

A csajom az első 3 hónapban maga volt a menyország kapuja... Aztán valami elromlott és 3 évig szinte semmi szex nem volt. Már ki is mondtam, hogy nekem ebből elég, viszont Ő ezt nem akarta. Azt mondta (meg az előző 3 évben is folyamatosan), hogy megváltozik, csak én is változzak (ne akarjam annyiszor a szexet, ne említsem annyiszor, hogy mennyire szar a szexuális életünk...). Az volt a gond, hogy én folyamatosan változtam, Ő pedig egy fikarsznyit sem. Aztán kimondtam, hogy vége (végülis nem szakítottunk), és egyből teljesen megvátozott. Szerintem nem hitte el, hogy elveszthet, ült a meleg "pisiben" és nem vette észre, hogy óriási vihar készül...
#8   2004. 11. 23. kedd 15:53
Romeo Romeo VIP
Szexális életünket játékokkal feldobni???

Símán nyithatnék egy nagyobbacska sexshoppot,fehérneműboltot,és tarthatnék sexuális tanácsadást olyan pároknak akiknek az ágyban már semmi új nem jut az eszükbe.
Na nekem jutott, még az is hogy ki kellene próbálnia a barátnőmnek egy másik lánnyal. Erre is rábeszéltem /másfélévembekerültdemegérte/.

(Ez egy válasz Junior23... üzenetére (2004. 11. 23. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 13:28
Próbáljátok meg feldobni a sexuális életetek játékokkal vagy más olyan dolgokkal amik ezelött nem voltak
#7   2004. 11. 23. kedd 13:28
Junior23... Junior23...
Próbáljátok meg feldobni a sexuális életetek játékokkal vagy más olyan dolgokkal amik ezelött nem voltak
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 11. 23. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 13:26
Még bonyolultabb...
Ez nem így kezdődött,több mint két évig nem volt semmi gond,maga volt a menyország...
Utánna kezdtek nagyon ritkulni az együttlétek.
Gondolkodtam másik pasi. Vagy csak egy röpke félrelépés,amiből rájött hogy mégsem én vagyok az igazi?
Természetesen rákérdeztem,nem is egyszer,mert ha ez az igazság akkor legalább érthető,és mehetek a fenébe. A válasz mindannyiszor NEM volt.
Figyeltem,érdeklődtem,nyomoztam, és semmmi!!!

A nőknél egyébként is másképp működik a megcsalásososdi, mert a finoman fogalmazva,könnyűvérű hölgyek kivételével a nők leginkább szerelemből sexelnek és nagyon ritkán élnek csak az alkalom adta lehetősséggel.
Tehát nem kefélnek jobbra balra,hanem akkor inkább szeretőt tartanak, és azt bizony egy valamire való férfi hamar kiszúrja.
Na nekem nem volt mit kiszúrnom.
Végül csak rá jöttem a megoldásra.
Már nem szeret.
#6   2004. 11. 23. kedd 13:26
Romeo Romeo VIP
Még bonyolultabb...
Ez nem így kezdődött,több mint két évig nem volt semmi gond,maga volt a menyország...
Utánna kezdtek nagyon ritkulni az együttlétek.
Gondolkodtam másik pasi. Vagy csak egy röpke félrelépés,amiből rájött hogy mégsem én vagyok az igazi?
Természetesen rákérdeztem,nem is egyszer,mert ha ez az igazság akkor legalább érthető,és mehetek a fenébe. A válasz mindannyiszor NEM volt.
Figyeltem,érdeklődtem,nyomoztam, és semmmi!!!

A nőknél egyébként is másképp működik a megcsalásososdi, mert a finoman fogalmazva,könnyűvérű hölgyek kivételével a nők leginkább szerelemből sexelnek és nagyon ritkán élnek csak az alkalom adta lehetősséggel.
Tehát nem kefélnek jobbra balra,hanem akkor inkább szeretőt tartanak, és azt bizony egy valamire való férfi hamar kiszúrja.
Na nekem nem volt mit kiszúrnom.
Végül csak rá jöttem a megoldásra.
Már nem szeret.
(Ez egy válasz Junior23... üzenetére (2004. 11. 23. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 13:06
Sziasztok!Én megértelek Téged mert ln is voltam ebben a cipőben szerencsére nem sokáig és "fiatalon"!Szerettem a lányt de a sex nem volt vele az igazi és hiába próbáltam megértetni vele hogy gondok lesznek,nem is törődött vele!Abban a hitben volt hogy nem fogom megtenni és mégis megtettem,de nem hagytam el mert érzelmileg kötődtem hozzá.Viszont szerintem az ilyen helyzeteknek az lesz a vége hogy elmúlik a szerelem és jön a kiábrándulás!Lehet hogy Ti ezzel nem igy vagytok de én csak a saját kis történetemet meséltem el!
Az pedig hogy olyan hölgyel létesiteni sexuális kapcsolatot akinek fizetsz az szerintem nem bűn!!!Én még nem voltam ebben a helyzetben és több mint valószinű hogy nem is leszek de ha oda kerülnék én sem verném ki magamnak mert az szerintem megalázó saját magammal szemben!Nagyon sok férfi azoknál a hölgyeknél kap olyan örömöt akinek fizet,mert párja ezt nem adja meg neki!És senki ne várja el a párjától ha az m,egtett mindent annak az érdekében hogy változtasson de nem skerült akkor hű maradjon.

Én a mostani párommal úgy alakitottuk a sexuális életünk hogy az teljesen megfelel számomra és nem is vágyom másra. finom És tudom azt hogy ha valami nem lenne jó akkor ezen tudnánk változtatni!



Egy másik dolog:szerintem egy férfi is hibás abba hogy nem tudja megváltoztatni a partnere szokásait!Elösször nem változtatni kell hanem meg kell magam szerettetni a másikkal és ha szeret akkor tuti hogy fog változni!!!



Elnézést kérek a helyesirási és a fogalmazási hibákért csak most egy picit nehéz összefüggően gondolkodnom mert fáradt vagyok!
#5   2004. 11. 23. kedd 13:06
Junior23... Junior23...
Sziasztok!Én megértelek Téged mert ln is voltam ebben a cipőben szerencsére nem sokáig és "fiatalon"!Szerettem a lányt de a sex nem volt vele az igazi és hiába próbáltam megértetni vele hogy gondok lesznek,nem is törődött vele!Abban a hitben volt hogy nem fogom megtenni és mégis megtettem,de nem hagytam el mert érzelmileg kötődtem hozzá.Viszont szerintem az ilyen helyzeteknek az lesz a vége hogy elmúlik a szerelem és jön a kiábrándulás!Lehet hogy Ti ezzel nem igy vagytok de én csak a saját kis történetemet meséltem el!
Az pedig hogy olyan hölgyel létesiteni sexuális kapcsolatot akinek fizetsz az szerintem nem bűn!!!Én még nem voltam ebben a helyzetben és több mint valószinű hogy nem is leszek de ha oda kerülnék én sem verném ki magamnak mert az szerintem megalázó saját magammal szemben!Nagyon sok férfi azoknál a hölgyeknél kap olyan örömöt akinek fizet,mert párja ezt nem adja meg neki!És senki ne várja el a párjától ha az m,egtett mindent annak az érdekében hogy változtasson de nem skerült akkor hű maradjon.

Én a mostani párommal úgy alakitottuk a sexuális életünk hogy az teljesen megfelel számomra és nem is vágyom másra. finom És tudom azt hogy ha valami nem lenne jó akkor ezen tudnánk változtatni!



Egy másik dolog:szerintem egy férfi is hibás abba hogy nem tudja megváltoztatni a partnere szokásait!Elösször nem változtatni kell hanem meg kell magam szerettetni a másikkal és ha szeret akkor tuti hogy fog változni!!!



Elnézést kérek a helyesirási és a fogalmazási hibákért csak most egy picit nehéz összefüggően gondolkodnom mert fáradt vagyok!
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 11. 23. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 10:59
Bár ilyen egyszerű lenne.
Ha imádod a nődet,már évek óta,de az ágyban keveset kapsz /már évek óta/ és most nem a perverz dolgokra,hanem az együttlétek gyakoriságára gondolok,és nem akarod otthagyni mert ugye szereted,és már ezerszer beszéltél vele,hogy neked mondjuk a heti egy kevés,szerinte meg elég,ha szeretőt nem akarsz tartani mert ugye minek,elvégre neked van szerelmed,és mivel felnőtt férfi vagy és ha a barátnő,feleség mellett allandóan hokizni /bár néha az sem rossz/kell, és mindennek a tetejébe még figyelmes és kitartó és kedves és gyengéd és romantikus és kreatív és ügyes szerető is vagy /saját bevallása szerint is nagyon élvezi veled a sexet/, akkor szerintem két választásod marad,vagy a kúrvák vagy a szakítás!!!

Mivel szereted /és ez mondjuk nem egy üres frázis/, elhagyni nem bírod,nincs is kiért,mert te más nővel nem is akarsz érzelmi viszonyt kezdeni,imádod a testét/amit csak oly ritkán kapsz meg/,hát nem fogod hagyni hogy más pasi szeresse.
Tehát szakítani megint csak nem bírsz,maradnak tehát a prostik.

És a legfontosabb kérdés!!!
Ha ennyire szeretem miért csalom meg???
Nem csalom meg, és ezt nő soha nem fogja megérteni.
Miért???
Mert akkor be kellene ismernie hogy hibázott,vagy változtatnia kellene tökéletes személyiségén!

És olyan nőt én még nem láttam aki ezt belátta volna.


shakehead
#4   2004. 11. 23. kedd 12:35
macido macido
Érdekes gondolatmenetet vezettél le. Sajnos ez egy kapcsolatban sűrűn előfordul. Csak, hogy az ember sokszor nem tudja, hogy mi is a helyes lépés. Érzelmi kötődést külön választani a testi kötődéstől!?
Tartani egy állandó barátnőt, akihez nem fűződök semennyire érzelmileg?
Kupiba járni? Szerintem ezzel nem oldod meg a problémádat, mert akkor egész életedet elkíséri. Még mindig ragaszkodsz a szeretet a nőhöz, de nem hagyom el, és inkább megyek a kupiba. De ezzel nem oldtad meg a kapcsolatod problémáját! Mi van akkor, ha ez éveken keresztül elkísér, és akkor csak őrlöd magad felfelé.
Vagy esetleg keresni valaki mást, akinél megtalálok mindent egyben és megtalálom benne önmagamat is!
Nem tom!
Véleményem szerint a kupi az nem megoldás.
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 11. 23. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 10:59
Bár ilyen egyszerű lenne.
Ha imádod a nődet,már évek óta,de az ágyban keveset kapsz /már évek óta/ és most nem a perverz dolgokra,hanem az együttlétek gyakoriságára gondolok,és nem akarod otthagyni mert ugye szereted,és már ezerszer beszéltél vele,hogy neked mondjuk a heti egy kevés,szerinte meg elég,ha szeretőt nem akarsz tartani mert ugye minek,elvégre neked van szerelmed,és mivel felnőtt férfi vagy és ha a barátnő,feleség mellett allandóan hokizni /bár néha az sem rossz/kell, és mindennek a tetejébe még figyelmes és kitartó és kedves és gyengéd és romantikus és kreatív és ügyes szerető is vagy /saját bevallása szerint is nagyon élvezi veled a sexet/, akkor szerintem két választásod marad,vagy a kúrvák vagy a szakítás!!!

Mivel szereted /és ez mondjuk nem egy üres frázis/, elhagyni nem bírod,nincs is kiért,mert te más nővel nem is akarsz érzelmi viszonyt kezdeni,imádod a testét/amit csak oly ritkán kapsz meg/,hát nem fogod hagyni hogy más pasi szeresse.
Tehát szakítani megint csak nem bírsz,maradnak tehát a prostik.

És a legfontosabb kérdés!!!
Ha ennyire szeretem miért csalom meg???
Nem csalom meg, és ezt nő soha nem fogja megérteni.
Miért???
Mert akkor be kellene ismernie hogy hibázott,vagy változtatnia kellene tökéletes személyiségén!

És olyan nőt én még nem láttam aki ezt belátta volna.


shakehead
#3   2004. 11. 23. kedd 10:59
Romeo Romeo VIP
Bár ilyen egyszerű lenne.
Ha imádod a nődet,már évek óta,de az ágyban keveset kapsz /már évek óta/ és most nem a perverz dolgokra,hanem az együttlétek gyakoriságára gondolok,és nem akarod otthagyni mert ugye szereted,és már ezerszer beszéltél vele,hogy neked mondjuk a heti egy kevés,szerinte meg elég,ha szeretőt nem akarsz tartani mert ugye minek,elvégre neked van szerelmed,és mivel felnőtt férfi vagy és ha a barátnő,feleség mellett allandóan hokizni /bár néha az sem rossz/kell, és mindennek a tetejébe még figyelmes és kitartó és kedves és gyengéd és romantikus és kreatív és ügyes szerető is vagy /saját bevallása szerint is nagyon élvezi veled a sexet/, akkor szerintem két választásod marad,vagy a kúrvák vagy a szakítás!!!

Mivel szereted /és ez mondjuk nem egy üres frázis/, elhagyni nem bírod,nincs is kiért,mert te más nővel nem is akarsz érzelmi viszonyt kezdeni,imádod a testét/amit csak oly ritkán kapsz meg/,hát nem fogod hagyni hogy más pasi szeresse.
Tehát szakítani megint csak nem bírsz,maradnak tehát a prostik.

És a legfontosabb kérdés!!!
Ha ennyire szeretem miért csalom meg???
Nem csalom meg, és ezt nő soha nem fogja megérteni.
Miért???
Mert akkor be kellene ismernie hogy hibázott,vagy változtatnia kellene tökéletes személyiségén!

És olyan nőt én még nem láttam aki ezt belátta volna.


shakehead
(Ez egy válasz Vacska üzenetére (2004. 11. 23. kedd 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 10:26
Sztem teljes mertekben megcsalasnak minosul, az hogy eppen egy hivatasossal kefel felre a partnerem, nagyjabol mindegy, szamomra a lenyeg hogy huseges-e hozzam, vagy nem? Vajon erre milyen magyarazat lehetseges? hogy esetleg tolem nem kapott meg mindent?? akkor meg mar ugyis mindegy a kapcsolatunknak, ha o igy gondolja...Ettol fuggetlenul lehet magyarazkodni, meg mentegetozni, az hogy ki mit bocsajt meg a kapcsolataban, az teljesen egyen-fuggo:)
Ja, es felrelepesnek szamit, ajjaj! :D
#2   2004. 11. 23. kedd 10:26
Vacska Vacska
Sztem teljes mertekben megcsalasnak minosul, az hogy eppen egy hivatasossal kefel felre a partnerem, nagyjabol mindegy, szamomra a lenyeg hogy huseges-e hozzam, vagy nem? Vajon erre milyen magyarazat lehetseges? hogy esetleg tolem nem kapott meg mindent?? akkor meg mar ugyis mindegy a kapcsolatunknak, ha o igy gondolja...Ettol fuggetlenul lehet magyarazkodni, meg mentegetozni, az hogy ki mit bocsajt meg a kapcsolataban, az teljesen egyen-fuggo:)
Ja, es felrelepesnek szamit, ajjaj! :D
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 11. 23. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 23. kedd 09:57
Sziasztok.
Fiúk,mentetek már tutira? Milyen volt? Mennyi volt? Jó volt? Fiúk! Lányok! Szerintetek megcsalásnak minősül e, a szó klasszikus értelmében, vagy van esetleg /mentség,magyarázat/ az ilyen jellegű félrelépésekre /ha egyáltalán félrelépésnek számít/? Van esetleg olyan ismerősötök akiről tudjátok hogy a legősibb mesterséggel kereste,vagy keresi a kenyerét? Elítélendő,vagy néha muszály?
Várom a véleményeket,történeteket,a /hülyeségeket/,az előítéleteket,és persze a kérdéseket!
/Talán tudok rájuk válaszolni.../
#1   2004. 11. 23. kedd 09:57
Romeo Romeo VIP
Sziasztok.
Fiúk,mentetek már tutira? Milyen volt? Mennyi volt? Jó volt? Fiúk! Lányok! Szerintetek megcsalásnak minősül e, a szó klasszikus értelmében, vagy van esetleg /mentség,magyarázat/ az ilyen jellegű félrelépésekre /ha egyáltalán félrelépésnek számít/? Van esetleg olyan ismerősötök akiről tudjátok hogy a legősibb mesterséggel kereste,vagy keresi a kenyerét? Elítélendő,vagy néha muszály?
Várom a véleményeket,történeteket,a /hülyeségeket/,az előítéleteket,és persze a kérdéseket!
/Talán tudok rájuk válaszolni.../
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Romeo Romeo
Nyitás ideje: 2004. 11. 23. kedd
Üzenetek: 56db
Utolsó üzenet: 2007. 11. 04. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!