Hát, a Cooltúra amolyan tinivígjáték. Középiskolásoknak való, de nosztalgiázásra is alkalmas. Én egyszer megnéztem, nevetgéltem kicsit, de semmi különös.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szólok, ha találkozok ilyennel.
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 10:34
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinosan keresek egy anyukat, aki valaha szellemi szabadfogl. volt, most meg szerelmi "szabadfogas" atkepzore jar!
Ok!
Akkor maradunk inkabb a kremgyartasnal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 10:43
Akkor maradunk inkabb a kremgyartasnal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hát, a Cooltúra amolyan tinivígjáték. Középiskolásoknak való, de nosztalgiázásra is alkalmas. Én egyszer megnéztem, nevetgéltem kicsit, de semmi különös.
Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar találok egy ilyen lelkes pasit a krém legyártásához.
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
desztillált víz, emulgeáló szer, tejsav, glicerin, lanolin, kukoricacsíra olaj, virágméz, A- és E-vitamin, béta-karotin, biotin, D-panthenol, és birlik spermája
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
desztillált víz, emulgeáló szer, tejsav, glicerin, lanolin, kukoricacsíra olaj, virágméz, A- és E-vitamin, béta-karotin, biotin, D-panthenol, és birlik spermája
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok! Ez bizti nagyon hatasos es termeszetes lesz mert az osszes E270. 280 meg a fene tudja milyen E-k nincsenek benne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 10:50
Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar találok egy ilyen lelkes pasit a krém legyártásához.
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
A kislányom úgy utánozza a kutyát, hogy négykézlábra állva előre-hátra billegeti magát és liheg. A férjem egy ilyen alkalom után megjegyezte: remélem, hogy nem minket lestél meg anyáddal, mert nagyon élethűen csinálod.
A gyerekek tudnak kellemetlen helyzetet teremteni.
Zsúfolt buszon utaztunk kora reggel. Egy anyuka valószinü ovodába vitte volna 5éves körüli kislányát. Áll a busz a pirosnál, mindenki álmosan mered maga elé. A kislány megkérdezi anyukáját: -Anyu miért mondtad tegnapeste apunak hogy hideg a farka?
A környéken állók remegtek a visszafojtott röhögéstől. Olyan piros embert én még nem láttam mint az anyuka. Természetesen az első adandó alkalommal leszálltak a buszról, de addig mit élhetett át szegény...
Zsúfolt buszon utaztunk kora reggel. Egy anyuka valószinü ovodába vitte volna 5éves körüli kislányát. Áll a busz a pirosnál, mindenki álmosan mered maga elé. A kislány megkérdezi anyukáját: -Anyu miért mondtad tegnapeste apunak hogy hideg a farka?
A környéken állók remegtek a visszafojtott röhögéstől. Olyan piros embert én még nem láttam mint az anyuka. Természetesen az első adandó alkalommal leszálltak a buszról, de addig mit élhetett át szegény...
Már nagyon várom, hogy a gyerkőcöm nagy tömeg előtt beégessen valami hasonlóval.
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 06. 17. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 05:59
(Ez egy válasz Warmika üzenetére (2006. 06. 17. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
A gyerekek tudnak kellemetlen helyzetet teremteni.
szerintem az anyuka igen lazan beszolhatott volna egy olyat is, hogy :
azert, mert tenyleg hideg volt
es ennyivel le lehetett volna tudni
Hát, a probléma csak az, hogy kínos szituációban az embernek soha nem jut eszébe semmi jópofa beszólás, amivel oldhatná a feszültséget.
Olyankor az ember agya lebénul és csak a menekülési lehetőséget keresi.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 17. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 22:44
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 17. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem az anyuka igen lazan beszolhatott volna egy olyat is, hogy :
Márakinek és máramikor. :)
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 22:02
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, a probléma csak az, hogy kínos szituációban az embernek soha nem jut eszébe semmi jópofa beszólás, amivel oldhatná a feszültséget.
Na, mesélj! Miket mondd a cimbi nagyon kínos helyzetekben? Hátha tanulok némi fifikát...
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 10:53
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Márakinek és máramikor. :)
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D
Lehet erre is gyúrni. Én erősen fejlődök, Cimbi meg nagymestere a dolognak. :D
szerintem a valosagot kell...mint az alanti peldam is
vagy az egyik ismerösöm meselt ilyet:
felrelepett
hazament
jött a :te meg hol voltal??? kerdes
mire a valasz: talalkoztam a marissal, fölmentem hozza, es ugy megbasztam, hogy ihaj..aztan bedobtam egy sört
a baratnö reakcioja: megint a haverokkal kocsmaztal mi?
ahh..most jöttem ra, hogy nehez betüben hangsulyozni a dolgokat...igy meg elveszti az egesz a lenyeget
na mindegy...remelem azert igy is erthetö volt
felrelepett
hazament
mire a valasz: talalkoztam a marissal, fölmentem hozza, es ugy megbasztam, hogy ihaj..aztan bedobtam egy sört
ahh..most jöttem ra, hogy nehez betüben hangsulyozni a dolgokat...igy meg elveszti az egesz a lenyeget
Höhö, jó sztori!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 19:54
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem a valosagot kell...mint az alanti peldam is
felrelepett
hazament
felrelepett
hazament
Alapvetően a kínos sztorik leírása a cél, de én örülök annak, ha pl. kínos szituációkból való menekülésről írtok, meg azt is támogatom, hogy ha egy történet kapcsán jönnek a különféle gondolatok, akkor nyugodtan lehet offolni. Mert ez egy beszélgetés, ugye.
Neked nincs egy jó sztorid?
Neked nincs egy jó sztorid?
visszaolvasol az elejere, es talalsz tölem is
megneztem...4 oldallal visszabb van....meg a legutolso oldalon....az alant elhangzott parbeszed pedig az ismerösöm allitasa szerint megtörtent ( de ugye nem kizart, hogy varosi legenda, aki mindenki ismerösevel megtörtent mar )...persze a nöi nevet megaltoztattam
Jaj, ne haragudj, a névmemóriám nagyon béna, de a sztorira emlékeztem!
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Charlotte!
Olvasd az Uzenos Topicot!
Sajnos lekestunk de nem hiszem, hogy a piacon ne lenne helye meg egy jominosegu cikknek.
Persze ezt mi ketten kene "kikeverjuk"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 10:50
Olvasd az Uzenos Topicot!
Sajnos lekestunk de nem hiszem, hogy a piacon ne lenne helye meg egy jominosegu cikknek.
Persze ezt mi ketten kene "kikeverjuk"...
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:
A címkére majd ráírjuk:
Összetevők:

Ildi