Óvszerrel mi is égtünk be, bár kicsit másképp és nem ennyire:
Férjem vicces fotókat akart csinálni a gyerekről, hogy a haveroknak szétküldjük, ezért a kezébe adott egy óvszeres dobozt. Baba boldogan nézegeti, rágicsálja a dobozt, fényképezőgép serényen kattog. Aztán feltöltöttük a képeket a gépre, de meg is feledkeztünk róluk.
Néhány hét múlva jöttek a nagyszülők, és mi büszkén mutogattuk a képeket a számítógépen. Egyszercsak odaérek az ominózus képekhez. Gyerek boldogan nevetgél és a kezében lévő dobozon hatalmas betűkkel: Lifestyles.
Én kuncogni kezdtem, a nagyik úgy tettek, mintha nem látnának semmi furcsát.
Férjem vicces fotókat akart csinálni a gyerekről, hogy a haveroknak szétküldjük, ezért a kezébe adott egy óvszeres dobozt. Baba boldogan nézegeti, rágicsálja a dobozt, fényképezőgép serényen kattog. Aztán feltöltöttük a képeket a gépre, de meg is feledkeztünk róluk.
Néhány hét múlva jöttek a nagyszülők, és mi büszkén mutogattuk a képeket a számítógépen. Egyszercsak odaérek az ominózus képekhez. Gyerek boldogan nevetgél és a kezében lévő dobozon hatalmas betűkkel: Lifestyles.
Én kuncogni kezdtem, a nagyik úgy tettek, mintha nem látnának semmi furcsát.
Na ja, ezért írtam, hogy mi nem égtünk annyira.
Egyelőre csak a családi fotóalbumban.
A képtárba most tettem fel egy képet, de ne higgy a szemednek, ez csak egy jól sikerült kép, nem így nézek ki.
Kinos képeket rakjak fel magamról, vagy inkább irjak?????????
Mindkettő
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
most kezdtem el olvasni az irasokat:)
de ez nagyon kész:DDDD (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 12:43
de ez nagyon kész:DDDD (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 06. 13. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Tanulságos történet:
Nagyon boldog ember voltam.
Már több, mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott a gyönyörűszép húga!
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül.
Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém.
Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt.
Egy napon a húgica hívott ás megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat.
Egyedül volt amikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam amit nem tudott leküzdeni.
Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett.
Nos hát... teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámbaés ha szeretnél még egy utolsó örült vad szeretkezést, akkor gyere és tégy a magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn.
Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára.
Egy pillanatig ott álltam, majd majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz, kinyitottam majd a kocsimhoz rohantam.
Körös köröl ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva!
Apósjelöltem könnyes szemmel ölelt át és azt mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
- Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak, üdvözlünk a családban!
Mi a tanulság???
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert...!!!
Nagyon boldog ember voltam.
Már több, mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott a gyönyörűszép húga!
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül.
Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém.
Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt.
Egy napon a húgica hívott ás megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat.
Egyedül volt amikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam amit nem tudott leküzdeni.
Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett.
Nos hát... teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámbaés ha szeretnél még egy utolsó örült vad szeretkezést, akkor gyere és tégy a magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn.
Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára.
Egy pillanatig ott álltam, majd majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz, kinyitottam majd a kocsimhoz rohantam.
Körös köröl ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva!
Apósjelöltem könnyes szemmel ölelt át és azt mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
- Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak, üdvözlünk a családban!
Mi a tanulság???
Mindig a kocsiban tartsd az óvszert...!!!
Igen, de ez csak egy óvszerreklám szövege, amit kedves Malackánk idemásolt.
(Ez egy válasz xyz105 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xyz105 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább irok. Most történt 3hete a sulimban. Ballagásomra elhivtam a barátomat. Amikor vége volt a ceremóniának a barátom és én a folyosón alltunk, és beszélgettünk. Egyszer csak vadul megcsókolt, és a nyelvével kereste az enyémet. Már kb. 10perce ezt csináltuk, amikor elkezdett simogatni. Ettől nedves lettem és már alig vártam a folytatást. Egy pillanatra hangokat hallottam. jeleztem is neki, de ő nem volt hajlandó abba hagyni az élvezkedést. Egyszer csak megpillantottam az oszim és a zenetanárnőmet amint felénk tartanak. A barátom egyik keze a mellemen volt a másik pedig "lent". A tanárnők felnéztek és látták amint vadul élvezkedünk, én pedig hirtelen megböktem a barátom hasát, ekkor végre abbahagyta, amikor már 2 méternyire voltak tőlünk. Illedelmesen köszöntünk, ők is, miközben mosolyogtak. Egymásra néztünk, és elkeztünk röhögni, azon, hogy rajtakaptak bennünket.
hááát... én elég égő gyerek voltam:D ugyhogy pár ciki szitu anno domini is született. nade mostanság ahogyan már szexben is van részem,ezen a téren is vannak gáááááááááz dolgok...
pl: Kedvesem még koliban lakott,én meg meglátogattam,lementünk a tanulószobába,persze csakis tanulni... addig senki sem közelitett arra,csak pont akkor kellett benyitnia valami gondnoknak,mikor már az asztalon fekvő lány meztelen ölében volt a fejem... elég gyorsan visszafordult a gondnoknéni...
pl: Kedvesem még koliban lakott,én meg meglátogattam,lementünk a tanulószobába,persze csakis tanulni... addig senki sem közelitett arra,csak pont akkor kellett benyitnia valami gondnoknak,mikor már az asztalon fekvő lány meztelen ölében volt a fejem... elég gyorsan visszafordult a gondnoknéni...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2006. 06. 21. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát... én elég égő gyerek voltam:D ugyhogy pár ciki szitu anno domini is született. nade mostanság ahogyan már szexben is van részem,ezen a téren is vannak gáááááááááz dolgok...
Én pl. akor szoktam használni,ha éhes vagyok,nem ha piálni akarok...
Nálam is
eszembe jutott, hogy kinos volt, mikor gyermekkoromban nem tudtam, hogy kinek kell csokolomot köszönni, es kinek sziat
most meg az a kinos, hogy 24 vagyok, es magaznak a 12 ev körüli gyerköcök
most meg az a kinos, hogy 24 vagyok, es magaznak a 12 ev körüli gyerköcök
Na, mesélj! Miket mondd a cimbi nagyon kínos helyzetekben? Hátha tanulok némi fifikát...
Válasz Mr.Enigma üzenetére (174)
Nincs bevett válasz. Helyzethez igazodik, mindig. Így példát nem lehet mondani. Ott kell lenni. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 10:55
Válasz Mr.Enigma üzenetére (174)
Nincs bevett válasz. Helyzethez igazodik, mindig. Így példát nem lehet mondani. Ott kell lenni. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, mesélj! Miket mondd a cimbi nagyon kínos helyzetekben? Hátha tanulok némi fifikát...
"Egyébként szlengben használják a sűrűn kocsmába járók ezt a kifejezést."
40 éve még használták ... talán.
Ma a bekapni valamit az enni valamit vagy rácuppanni a brére.
No comment.
És rossz aki rosszra gondol(t).
40 éve még használták ... talán.
Ma a bekapni valamit az enni valamit vagy rácuppanni a brére.
No comment.
És rossz aki rosszra gondol(t).
a kinos képek biztos jok lennének
Hát képeim nem nagyon vannak, csak egy volt amit kitöröltem a gépemből, mert az tényleg kinos volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 23. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 10:20
Törölt felhasználó (21777)
a kinos képek biztos jok lennének
na jo akor jöhet nem kinos kép is
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 23. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 23. péntek 21:46
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 23. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát képeim nem nagyon vannak, csak egy volt amit kitöröltem a gépemből, mert az tényleg kinos volt.
Hogy kell felrakni? Tudod nem vagyok valami nagy informatikus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 24. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 24. szombat 09:41
Törölt felhasználó (21777)
na jo akor jöhet nem kinos kép is

balu007